Brigitte & Pastramă umblă la banii de la ”saltea”

Publicat: 28/10/2019 | 23:10

Cum contractul cu televiziunea din Pache Protopopescu este pe final, iar alte oferte nu s-au concretizat încă, Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă, s-au văzut nevoiți să umble la banii de la ”saltea”. După ce a făcut o retragere consistentă, vedeta a defilat cu un ”pachet” de cash pe stradă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase cu fosta soție a lui Ilie Năstase. (CITEȘTE ȘI: EX-UL OANEI ZĂVORANU A LĂSAT-O GRAVIDĂ PE REGINA PRAHOVEI!)

Lipsa ofertelor concrete din partea televiziunilor se pare că și-ar fi spus cuvântul în cuplul Florin Pastramă – Brigitte Sfăt. Cum contractul cu PRO TV este pe final, iar altele încă nu s-ar anunța, celebrul cuplu a fost nevoit să apeleze la banii de la ”saltea”. (NU RATA: IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN&DANI: “FEMEILE ȘTIU MAI BINE, NU TREBUIE SĂ…”)

Au realimentat portofelele

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Brigitte Sfăt si pe soțul ei, Florin Pastramă, în zona Aviației din Capitală, acolo unde cei doi s-au oprit la o bancă. Din câte se pare, celebrul cuplu a rămas fără lichidități, iar Brigitte s-a văzut nevoită să facă un ”refill” la portofel.

În timp ce Florin Pastramă a așteptat, ca un soț cuminte, în mașină, fosta doamnă Năstase a intrat în sucursală, acolo unde se pare că a făcut o operațiune „calificată”. Și asta pentru că, la scurt timp, Brigitte a ieșit extrem de grăbită din bancă și a defilat spre mașina soțului cu un pachet „solid” de cash.

La scurt timp după ce Brigitte s-a urcat în mașina soțului ei, un Audi A6, Florin Pastramă a demarat în trombă, iar cei doi s-au făcut nevăzuți în traficul din București. (NU RATA: VESTE ȘOC PENTRU FAMILIA PASTRAMĂ! BRIGITTE NU POATE AVEA COPII)

Brigitte Sfăt s-a plimbat cu banii în mână, pe stradă

Momente stânjenitoare pentru Florin Pastramă

În urmă cu câteva zile, Florin Pastramă a fost pus într-o ipostază jenantă. Cum focoasa Brigitte este o ”piatră tare”, partenerul de viață a simțit asta, încă o dată, pe pielea sa. Cuplul a ieșit la o plimbare, ajungând la un cunoscut mall din Capitală. Nimic senzațional, până aici, Brigitte și Florin au mers la un salon de înfrumusețare, au scos bani de la bancomat și totul părea a fi în regulă. Numai că, la plecare, Brigitte și Florin Pastramă ar fi început să se certe. Nu se știe motivul care a tensionat atmosfera între cei doi, însă reacția Brigittei a fost rapidă și, mai ales, vocală.

Florin Pastramă, prins pe picior greșit și jenat fiindcă este pus la punct în public, a încercat să dea o replică Brigittei, numai că aceasta s-a ”aprins” și mai tare, continuând să își susțină punctul de vedere. (VEZI ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ, RĂSFĂȚATĂ DE SOȚUL EI. DEZVĂLUIRI INCENDIARE: ”EU ÎI MASEZ CAPUL, EL ÎMI FACE…”)

Brigitte & Pastramă, ”refill” la portofel

Brigitte Pastramă a renunțat la tratamente

Prietena cea mai bună a lui Brigitte a dezvăluit decizia neașteptată pe care a luat-o vedeta după ce a pierdut sarcina. Soția lui Florin Pastramă a decis să renunțe la tratamente și să încerce să rămână însărcinată pe cale naturală. (NU RATA: FLORIN PASTRAMĂ, BĂTUT CU BESTIALITATE ÎN BUCUREȘTI! SOȚUL LUI BRIGITTE ARE FAȚA TUMEFIATĂ)

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că, dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”, a declarat prietena lui Brigitte pentru o televiziune din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...