Iubitul sexy-asistentei lui Răzvan&Dani: “Femeile știu mai bine, nu trebuie să…”

Publicat: 27/10/2019 | 22:09

În urmă cu aproximativ o lună vă prezentam, în premieră, AICI, imagini și informații exclusive despre noul cuplu din lumea mondenă. Sexy-asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a început o frumoasă poveste de dragoste, la scurt timp după ce a ieșit de sub ”contract”. Simpaticul iubit al vedetei de la Antena 1 a vorbit despre viața alături de Ramona Olaru, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN MAREA FINALĂ MASTERCHEF)

De cum și-a încheiat socotelile cu fostul partener de viață, Ramona Olaru, sexoasa asistentă de la Antena 1, a devenit una dintre cele mai râvnite vedete din showbiz-ul românesc. Chiar dacă a fost curtată de fotbaliști celebri și afaceriști de succes, blondina se pare că și-a găsit liniștea sufletească în brațele unui artist ce face parte din noua generație. Este un solist care s-a impus în industria muzicală românească, Cuza de la “Noaptea Târziu”. (NU RATA: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE NAȚIONALĂ ȘI-A SCOS GRĂSIMEA DIN OBRAJI. AVEM PRIMELE IMAGINI DUPĂ OPERAȚIE)

„Nu știu sigur cine pe cine a fermecat

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întânit pe cei doi la petrecerea revistei Cosmopolitan, organizată în București. Iulian-Adrian Popescu, tânărul care este cunoscut publicului drept Cuza de la ”Noaptea Târziu”, a vorbit, în exclusivitate, pentru site-ul nr. 1 din România, despre viața alături de Ramona de la “Neatza”.

”Avem o relație frumoasă. Nu știu sigur cine pe cine a fermecat, dar important este că acum suntem împreună. Pregătesc mai multe proiecte alături de colegii mei și m-am gândit să o implic și pe Ramona în proiectele mele. Viața noastră personală este doar a noastră și din această cauză o ținem doar pentru noi”, a declarat Cuza de la ”Noaptea Târziu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

Ramona Olaru și Cuza de la ”Noaptea Târziu”, noul cuplu din showbiz

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebat de reporterii site-ului nr.1 din România despre câte petreceri mondene au bifat împreună, Cuza a avut mici ezitări și a fost nevoit să apeleze la sexoasa lui iubită. După ce Ramona i-a șoptit ”în cască”, tânărul ne-a mărturisit:

”Până acum veneam împreună cu colegii mei. Dar acum este al doilea eveniment monden la care venim împreună. Femeile știu mai bine, nu trebuie să le contrazici”, ne-a spus Cuza, extrem de amuzat.

Cuza de la ”Noaptea Târziu” ” vorbește în premieră despre viața alături de Ramona de la “Neatza”

Episodul care ar fi produs divorțul vedetei!

În urmă cu mai multe luni, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparține soțului ei.

După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (NU RATA:  “PROFU” DE LA PRO TV ȘI-A FĂCUT “TEMELE“ LA MALL)

I-a ridicat fustița, în parc!

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov. (DETALII AICI)

Blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)