Fosta soție a fotbalistului de națională și-a scos grăsimea din obraji. Avem primele imagini după operație

Publicat: 26/10/2019 | 22:34

Bomba sexy a Timișoarei a suferit un upgrade spectaculos! Fosta soție a fotbalistului de națională și-a scos grăsimea din obraji. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarații uimitoare și primele imagini după intervenția chirurgicală. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI BINE PLĂTIT ANGAJAT DIN ROMÂNIA A PLECAT CU ”MÂNA GOALĂ” DIN LOFT!)

Iasmina Halas și-a dorit să aibă un fizic demn de reviste, așa că a făcut tot posibilul să-și îndeplinească visul. Înzestrată de mama natură cu un corp de manechin, blondina își mai dorea un singur lucru: o față cât mai subțire. Așa că, foarte recent, bomba sexy a Timișoarei a dat fuguța în cabinetul unui medic estetician pentru un upgrade spectaculos. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU, ÎNTRE DIVORȚ ȘI NUNTĂ: “NU S-AU ALINIAT PLANETELE…”)

Sexoasa blondină s-a supus unei intervenții de bichetomie. Mai exact, tânăra și-a extras grăsimea din obraji, pentru a avea un ten mai subțire. Imediat după această operație, Iasmina Halas o vorbit, în exclusivitate, pentru site-ul nr. 1 din România, despre noile „îmbunătățiri”.

”Mi-am făcut bichetomie, mi-am scos grăsimea din obraji. Operația a durat aproximativ o oră. Nu m-a durut în timpul intervenției, dar acum, după operație, m-am umflat puțin. Din câte mi-a spus doctorul, durerile sunt normale după operație. Nu pot să mănânc”, a declarat Iasmina Halas, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Iasmina Halas și-a scos grăsimea din obraji

I-au ”explodat” sânii

”Am avut probleme la ambele operații. Prima operație nu mi s-a închis, iar a doua efectiv a pocnit. Sunt foarte dezamagită, acum urmează o nouă operație și o să văd ce rezolv cu judecata pentru că nu pot lăsa lucrurile așa. Aveam dureri mari, dar mă gândeam că sunt normale, fiind vorba de două operații în câteva luni. Apoi, însă, a început să se înroșească locul în care am avut intervențiile și m-am speriat. Ulterior, am avut un șoc când m-am trezit și am văzut ce s-a întâmplat. Am fost la mai mulți doctori din Timișoara, pentru că atât eu, cât și familia mea, eram foarte speriați.

Mi s-a spus că a fost o greșeală în ceea ce privește intervenția prin care am trecut și mi s-a sugerat să aștept până se va închide rana. De asemenea, medicii m-au avertizat că voi rămâne cu cicatrici urâte. Am avut probleme foarte mari, nu mă așteptam. Acum vreau doar să mă operez din nou și să uit de tot deoarece, în urma acestor două intervenții, am fost afectată din punct de vedere fizic, dar și psihic”, a declarat Iasmina Halas, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

Iasmina Halas, bomba sexy a Timișoarei

Iasmina Halas, pictorial incendiar

Tânăra care este considerată bomba sexy a Timișoarei a realizat, recent, în secret, un pictorial de-a dreptul incendiar. Iasmina a îmbrăcat minuscule costume de baie și s-a lăsat imortalizată în cele mai senzuale ipostaze. Ca o adevărată profesionistă, fotomodela de pe malul Begăi s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat .(VEZI ȘI: I-AU ”EXPLODAT” SÂNII SEXOASEI! PRIMELE IMAGINI CU DEZASTRUL DIN SUTIEN: ”SUNT FOARTE DEZAMĂGITĂ!”)

Cum pare să fie o tânără lipsită de inhibiții, sexoasa blondină și-a pus în valoare fizicul bine definit și nu a ezitat să pozeze în cele mai provocatoare moduri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020