Cel mai bine plătit angajat din România a plecat cu ”mâna goală” din LOFT!

Publicat: 25/10/2019 | 23:52

Ioannis Papalekas este unul dintre cei mai mari ”jucători” de pe piaţa imobiliară din România şi are pe mână clădiri evaluate la aproape un miliard de euro. Cu toate acestea, încearcă să își ducă viața în mare discreție. Chiar dacă controlează bugete fabuloase, cel mai bine plătit angajat din România a plecat cu ”mâna goală” din Loft, unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

Ioannis Papalekas (42 de ani) este boss-ul de la ”Globalworth”, o companie care deţine unele dintre cele mai importante clădiri din Bucureşti, și care a ajuns în România în urmă cu aproximativ 18 ani. A studiat cu atenție piaţa imobiliară şi a dat lovitură după lovitură, lucru care l-a transformat în cel mai bine plătit angajat! ”Am avut şi noroc. După cum se spune, o tonă de înţelepciune face cât un gram de noroc”, declara grecul care manageriază ”Globalworth”. (NU RATA: CEL MAI BINE PLĂTIT ANGAJAT DIN ROMÂNIA A CÂȘTIGAT PROCESUL CU… DUMNEZEU!)

A părăsit clubul în jurul orei 1.00

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Ioannis Papalekas în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București, acolo unde acesta a ales să petreacă alături de câțiva prieteni.

Într-un mod total surprinzător, după câteva ore de distracție pe care le-a petrecut în renumita locație din Capitală, afaceristul care controlează bugete de peste 1 miliard € și care este un aprig consumator de Armand de Brignac, a plecat cu ”mâna goală”. În jurul orei 1.00, atunci când în LOFT atmosfera devine incendiară, marele „jucător” de pe piața imobiliară a decis să părăsească clubul.

Împreună cu amicii săi, Ioannis Papalekas, care etala o formă de zile mari, a plecat din LOFT. Din câte se pare, cele câteva ore de distracție din exclusivistul club au fost suficiente pentru boss-ul de la ”Globalworth”. Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Ioannis Papalekas a părăsit clubul în cea mai mare discreție.

De remarcat este faptul că și în puținele ore pe care le-a petrecut în LOFT, cel mai bine plătit angajat din România (216.000 euro pe lună) a încercat să nu atragă atenția asupra lui și a prietenilor care îl însoțeau. (NU RATA:  CEL MAI BINE PLĂTIT ANGAJAT DIN ROMÂNIA A FĂCUT UN PRÂNZ CÂT O NUNTĂ CU ”REGII IMOBILIARELOR”!)

Celebrul Ioannis Papalekas a plecat cu ”mâna goală” din LOFT

Investește 1 miliard € în ”noul București” !

În urmă cu mai mult timp, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezenta, în premieră, detalii de ultimă oră despre mega-proiectul în care cel mai bine plătit angajat de la noi din țară e dispus să investească peste un milliard de euro.

Conform unor analize efectuate de mai mulți specialiști din domeniul imobiliar, zona Barbu Văcărescu-Pipera este acum într-o nouă fază de dezvoltare, transformându-se în zona hub metropolitană de nord a Bucureștiului. Așa că cel mai bine plătit angajat din România ar vrea să profite de această oportunitate și să demareze mai multe investiții ce sunt estimate la mai mult de un miliard de euro. Mega-proiectul cuprinde mai multe clădiri de birouri, mall-uri, supermarketuri, hoteluri, dar și un ansamblu rezidențial. (NU RATA: SUPER-EXCLUSIVITATE. CELUI MAI BOGAT ANGAJAT DIN ROMÂNIA I-A VENIT ”FACTURA” LA TELEKOM! SUMA ESTE ÎN EURO ŞI ARE… 9 CIFRE!)

Mai mult decât atât, compania Globalworth, care este cel mai mare deținător de clădiri de birouri din România și care este manageriată de Ioannis Papalekas, a anunțat că a achiziționat, contra sumei de 16 milioane de euro, două loturi de teren ce se află în zona de nord a Capitalei, de la italienii de la Nusco. Unde intenționează să construiască  două clădiri de birouri pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați, care o să includă o zonă de lobby neconvențional, cu acoperișuri pe care sunt spații verzi și o zonă de birouri.

De asemenea, compania condusă de Ioannis Papalekas construiește și clădirile Globalworth Campus, o investiție premium de 88.000 de metri pătrați. Mai exact, un parc de afaceri care include trei clădiri de birouri și unde compania Amazon a închiriat o suprafață de 13.500 de metri pătrați pentru amenajarea noilor birouri din București. (VEZI ȘI: ANGAJATUL DIN ROMÂNIA PLĂTIT CU 2,6 MILIOANE EURO/AN CU ”GARDA DE CORP” DUPĂ EL, LA FILM!) 

Ioannis Papalekas şi-a diversificat afacerile cu o plajă celebră!

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA v-a dezvăluit AICI cum afaceristul grec stabilit de 17 ani în România şi-a diversificat afacerile şi în zona de entertainment, fără să părăsească, însă, zona imobiliară. El s-a îndrăgostit de o plajă faimoasă din Mykonos, frecventată de miliardari și celebrități din toată lumea, pe care a cumpărat-o imediat! (NU RATA: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...