Soțul Oanei Zăvoranu, în super-tandrețuri cu “colega” de sală

Publicat: 25/10/2019 | 08:11

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase. Cu siguranță, ipostazele în care a fost surprins soțul Oanei Zăvoranu o vor pune serios pe gânduri pe frumoasa brunetă. Alex Ashraf a fost filmat în super-tandrețuri cu „colega” de sală, într-o benzinărie din nordul Capitalei. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT NUMELE CÂȘTIGĂTORULUI MASTERCHEF, CU DOUĂ LUNI ÎNAINTE CA PRO TV SĂ DIFUZEZE MAREA FINALĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu, într-o benzinărie situată în zona de nord a Bucureștiului. (NU RATA: UNDE L-AM GĂSIT PE MUSCULOSUL DE LA “BURLĂCIȚA” DUPĂ CE JUDECĂTORII I-AU DAT SENTINȚA)

De-a dreptul surprinzător, palestinianul nu era însoțit de celebra lui parteneră de viață… ci se afla în compania unei brunete sexy, care se pare că îi este ”colegă” de antrenamente. Într-o atmosferă extrem de relaxantă, soțul Oanei Zăvoranu și ”sexy-colega” de sală au stat la o șuetă pe terasa benzinăriei. Se pare că cei doi au o strânsă relație de prietenie, pentru că au chicotit minute bune, la o cafea.

Alex Ashraf, la cafea cu ”colega” de sală

Super-tandrețuri cu “colega”

Ba mai mult decât atât, la un moment dat, Alex Ashraf a fost surprins într-o ipostază despre care presupunem că o va înfuria pe celebra lui soție, Oana Zăvoranu. Bruneta cu care palestinianul se afla la masa din benzinărie și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar Alex a recurs la unele atingeri puțin cam… tandre. Mai exact, soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o pe ”colega” de la sală, în câteva rânduri, pe picior. Gesturile lui Alex se pare că nu i-au displăcut sexoasei brunete. Dimpotrivă, aceasta a schițat un zâmbet în momentul în care a simțit atingerile pe gambă.  Din benzinărie, Alex Ashraf și bruneta au plecat, fiecare cu mașina lui, către una dintre sălile de fitness din zona de nord, acolo unde, după episodul relaxant din benzinărie, se pare că s-au pus serios pe treabă. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU A RĂBUFNIT DUPĂ CE A FOLOSIT O MASCĂ…)

După toate aparențele, soțul Oanei Zăvoranu a fost mult mai activ și a terminat primul antrenamentul, astfel că a părăsit sala de fitness. Doar că, la 20 de minute distanță, exact atunci când ”sexy-colega” a terminat și ea programul la sală, Alex a apărut din nou în fața sălii de sport. La fel ca în benzinărie, fiecare cu bolidul său de lux, cei doi s-au îndreptat către o adresă din zona Băneasa, unde au rămas preț de câteva ore. (NU RATA: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY A REAPĂRUT ÎN PEISAJUL NOCTURN! S-A ANTURAT LA LOFT CU ”MAN IN BLACK”)

Alex Ashraf i-a pus mâna pe picior brunetei

Alex a mai fost prins în ”ofsaid” 

În urmă cu câteva luni, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta pe larg escapada de la Nuba a palestinianului. Din câte se pare, Alex a profitat din plin de ieșirea nocturnă, mai ales că nu a fost însoțit de partenera de viață. (NU RATA: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, FILMAT LA 5 DIMINEAȚA ÎN COMPANIA INTIMĂ A UNEI SEXY-DOMNIȘOARE!)

Așa se face că soțul Oanei s-a întreținut cu o sexy-domnișoară până la 5 dimineața. Din cauza volumului ridicat al muzicii, dar și a dialogului aprins, cei doi s-au apropiat extrem de mult unul de celălat. Puține au fost momentele în care cei doi au stat separat.

Mai mult decât atât, discuția pe care a avut-o cu sexoasa domnișoară l-a captat așa tare pe Alex Ashraf, încât acesta se pare că a pierdut noțiunea timpului și nu a realizat că a stat la taclale până aproape de zorii zilei. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU ÎL FACE PRAF PE GIGI BECALI)

Alex și bruneta ajung la sala de fitness

A „spart” 3.000 de euro la păcănele

În urmă cu câteva luni, soțul vedetei a comis-o la jocurile de noroc! Mai exact, ca să iasă, probabil, din rutina zilnică, Alex Ashraf a descins într-un cazinou din Capitală, acolo unde și-a încercat norocul la păcănele. (NU RATA: CU CE ÎȘI OCUPĂ TIMPUL FLORIN CĂLINESCU CÂND NU ESTE ÎN JURIU LA „ROMÂNII AU TALENT”)

Din păcate, însă, ghinioanele s-au ținut lanț de soțul Oanei. După numai patru ore petrecute în cazinou, buzunarul lui Alex Ashraf s-a subțiat cu nu mai puțin de… 3.000 de euro. După ce s-a ”răcorit” puțin, palestinianul s-a dus liniștit acasă, la iubita lui soție.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...