Fostul ”iepuraș” Playboy a reapărut în peisajul nocturn! S-a anturat la LOFT cu ”Man in black”

Publicat: 23/10/2019 | 23:11

Nu s-a mai auzit de ceva vreme de Cosmina Păsărin… A fost vedeta multor televiziuni, dar s-a retras. Cosmina își duce viața mai departe de ceea ce i s-a părut, la un moment dat, atrăgător: showbiz-ul! CANCAN.RO, SITE-UL NR 1 DIN ROMÂNIA, a regăsit-o pe fosta vedetă într-un club și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Da, pare să vrea o relație, dar nu oricum! Să-i placă de el, să fie într-un fel… Cosmina Păsărin, o femeie foarte frumoasă, dă impresia că vrea totul de la un bărbat. (CITEȘTE AICI: DISIDENȚII DIN PARTID AU ”PUS ȚARA LA CALE” LA UN PRÂNZ ÎN DOI)

Zilele trecute, Cosmina a ”zburdat”, aproape de una singură, dar nu în căutare de bărbați, ci doar de distracție ”pură”. Și a găsit-o! Într-un club celebru din Capitală, unde s-a simțit foarte bine. Apoi, și-ar fi zis că e mai bine să tragă spre casa ei dragă. Alături de o prietenă, care a fost în acord cu ea, Cosmina a dat nas în nas cu un amic.

Cosmina nu l-a vrut pe ”Man in black!”

”Man in black”, pentru că omul avea un sacou negru, elegant, pe care l-a etalat în fața ei. S-a întâmplat atunci când Cosmina a ieșit din club, la o gură de aer. Pe o bancă, vedeta – alături de care a poposit și prietena ei – s-a trezit abordată de bărbatul pus pe vorbe. Multe, de altfel. Iar în joc a intrat repede Cosmina. Ambii au gesticulat, nu cu nerv, ci doar pentru a dovedi că așa e… (NU RATA: “BOMBARDIERA“ ÎL “SURVOLEAZĂ“ INTENS PE VICTOR SLAV)

Minute bune, Cosmina și ”omul în negru” – nu, nu Will Smith, eroicul actorul din seria filmelor cu nebunii de prin alte galaxii – și-au exprimat părerile, pro și contra, iar în final au plecat ca doi prieteni.

Cosmina a reapărut în peisajul nocturn! La LOFT, a discutat minute bune cu ”Man in black”

Cosmina Păsărin: ”Vreau echilibru!”

Cosmina Păsărin este singură însă nu ar spune ”Nu!” unei relații. Totuși, viitorul iubit al brunetei trebuie să îndeplinească câteva calități importante.

Cosmina Păsărin nu mai este atât de vizibilă pe TV, dar nici viața ei personală nu pare cu mult mai tumultuoasă. De ceva vreme, bruneta este o femeie singură și nu își dorește să intre într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva. Totuși, nu ar da cu piciorul unei relații, dacă viitorul partener ar îndeplini câteva calități importante. (VEZI AICI: BUNĂCIUNEA DIN PLAYBOY CERE CONDAMNAREA FOSTULUI IUBIT MULTIMILIONAR)

“Găsesc foarte greu răspuns la întrebarea ce-mi doresc de la un partener. Echilibru, să fie matur, să fie hotărât, să facă ceea ce zice. Acum nu mai încep cu uşurinţă o relaţie”, a spus Cosmina Păsărin.

În urmă cu ceva timp, Cosmina Păsărin a dezvăluit că a avut cea mai frumoasă relație cu George Vintilă: „A fost cel mai mişto bărbat cu care am fost. Cu George am avut o relaţie foarte frumoasă, de trei ani şi jumătate”, a dezvăluit bruneta. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A SCOS NOILE SILICOANE LA LOFT, DAR… DEGEABA!)

Doar că… „Nu vreau să mă căsătoresc. Mi se pare că o căsătorie e o înţelegere destul de fragilă între oameni. Cred în căsătorie, mă uit cu admiraţie, dar nu mai reuşim toţi, nu mai sunt vremurile în care să reuşim. Oamenii poate înainte acceptau prea mult şi asta îi ducea spre nefericire, societatea evoluează şi nu putem trăi după modelul părinţiilor sau al bunicilor pentru că nu ne mai trăim proprile vieţi. Până la 34 de ani nu m-a convins nimeni să fac acest pas”, a mai spus Cosmina Păsărin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...