Și-a scos noile silicoane la LOFT, dar… degeaba!

Publicat: 22/10/2019 | 22:47

La fel ca celebra ei soră, Lorena Tonciu a apelat la medicul estetician și s-a ”tunat” din cap până-n picioare. După toate aparențele, sora Andreei nu și-a amortizat încă „investiția”. Recent, tânăra și-a scos noile silicoane la LOFT, dar se pare că totul a fost în zadar. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii. (CITEȘTE ȘI: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR O ȚINE DE “REZERVĂ” PE FIICA LUI TALANU! OFICIAL, E CĂSĂTORIT!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o, în unul din cele mai exclusiviste cluburi din București, pe Lorena Tonciu, sora vedetei care, de curând, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Tânăra ce pare să fie noua senzație de pe scena mondenă a apărut cu noile ”dotări” la LOFT, unde a ales să petreacă alături de câteva prietene. (NU RATA: SORA VEDETEI A RENUNȚAT LA SUTIEN PE O PLAJĂ DIN MAMAIA!)

A plecat acasă singură…

Din câte se pare, Andreea Tonciu și-a instruit destul de bine surioara. Și asta pentru că, tânăra, care, în vară, a demonstrat că este o fire dezinhibată, ar fi încercat să își ”amortizeze” investiția, printr-o incursune în cercurile bune din Capitală. Cu toate că și-a pus în evidență toate atuurile și a atras privirile cu formele sale apetisante, Lorena nu a avut un succes răsunător în rândul reprezentanților sexului tare.

Sora Andreei Tonciu și-a scos noile silicoane la LOFT

După o noapte de distracție, care se pare că n-a avut rezultatul dorit, sora Andreei Tonciu și-a găsit, totuși, un companion care a însoțit-o, timp de câteva minute, de la ieșirea din club și până la taxi.

Așa se face că sexoasa tânără a plecat acasă singură. Rămâne de văzut dacă, data viitoare, sexoasa tânără o să aibă mai mult noroc. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu evoluția tinerei revelații din lumea mondenă. (NU RATA: EX-UL OANEI ZĂVORANU ȘI REGINA PRAHOVEI ȘI-AU ”OFICIALIZAT” RELAȚIA ÎN LUMEA BUNĂ A CAPITALEI!)

După o noapte la LOFT, Lorena Tonciu a plecat singură acasă

S-a schimbat radical după operațiile estetice!

Lorena, sora cea mică Andreei Tonciu, s-a lăsat pe mâinile medicului estetician, la fel ca sora ei mai mare. Tânăra a decis să viziteze des cabinetul medicului estetician,  suferind diferite modificări ale feței, dar și ale corpului. (NU RATA: SORA NECUNOSCUTĂ A UNEI VEDETE A ”ERUPT” LA NUBA MAMAIA)

Schimbările au început abia în urmă cu un an, când sora Andreei Tonciu a ajuns pe mâinile unui medic estetician din Turcia. Lorena a ales să-și opereze nasul, să-și pună silicoane, dar și acid hialuronic în buze.

”Priviți fotografia! Sesizați un detaliu neobișnuit pentru o fată aflată în club, la mare? Mi-am permis să o fotografiez pe Lorena Tonciu, la șapte zile de la operația sa de rinoplastie. Șapte zile! După cum vedeți, frumoasa pacientă, care a făcut o mică escapadă pe litoral, se simte perfect și nu prezintă vânătăi sau umflături după intervenție. Așadar, gata cu frica! Rinoplastia este o operație cu recuperare foarte rapidă!”, a scris medicul Ensar Duman în dreptul unui instantaneu cu Lorena.

Medicul care a operat-o pe Lorena este cel care i-a făcut aceeași intervenție și Andreei Tonciu. „Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu patru ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, a scris Andreea Tonciu înaintea operației.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...