Sora vedetei a renunțat la sutien pe o plajă din Mamaia!

Autor: Maria H.
Publicat: 06/08/2019 | 23:01

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini incendiare cu sora Andreei Tonciu pe litoral. Tânăra fără inhibiții a făcut plajă topless, sub privirile atente ale bărbaților care roiau în jurul ei. 

Lorena Tonciu este cunoscută în showbiz mai ales datorită surioarei mai mari, Andreea Tonciu, care s-a retras ușor, ușor din lumina reflectoarelor. Numele ei se pare însă că este dus mai departe de Lorena, care știe la fel de bine să iasă în evidență. Nici nu este de mirare, mai ales că a avut „un profesor” foarte bun.

În weekend-ul care tocmai a trecut, mezina familiei Tonciu a fost surprinsă pe litoralul românesc în cele mai sexy ipostaze. Pentru că a vrut să aibă un bronz perfect, blondina a renunțat la sutien și și-a etalat formele în toată splendoarea. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL VEDETEI DE LA ANTENĂ S-A CUPLAT CU ”PRINȚESICA TATUAJELOR”! PRIMELE IMAGINI CU NOUA IUBITĂ LA NICI O LUNĂ DE LA DIVORȚ)

Lorena Tonciu face plajă topless pe litoralul românesc

Blondina, amatoare de distracții nocturne

Surioara Andreei Tonciu se distrează în cele mai exclusiviste cluburi. Ultima sa apariție a fost în Nuba Mamaia, unde s-a simțit foarte bine alături de prietenii săi.  Chiar dacă nu are mișcările senzuale ale Andreei, Lorena s-a suit pe masă și a început să-și unduiască trupul, pe ritmurile amețitoare ale muzicii. Poate că dansul a fost un pic dezordonat, dar a contat mult atitudinea. (NU RATA: ”REGELE BETOANELOR” A DAT ”PROBA DE ȘMECHERIE” LA UNTOLD)

Lorena Tonciu a atras toate privirile la NUBA Mamaia
Dacă, în ale dansului, sora Andreei Tonciu pare încă stângace, blondina a reușit totuși să fure privirile bărbaților cu formele sale, care se pare că sunt moștenire de familie.  Tânăra a ales să poarte o rochiță neagră mulată, care-i punea în evidență trupul de gazelă.

Lorena Tonciu și-a operat nasul

Lorena, sora mai mică a Andreei Tonciu, și-a dorit de mult timp să-și micșoreze nasul. Rezultatul este formidabil, o spune inclusiv doctorul care a făcut rinoplastia.

”Priviți fotografia! Sesizați un detaliu neobișnuit pentru o fată aflată în club, la mare? Mi-am permis să o fotografiez pe Lorena Tonciu, la șapte zile de la operația sa de rinoplastie. Șapte zile! După cum vedeți, frumoasa pacientă, care a făcut o mică escapadă pe litoral, se simte perfect și nu prezintă vânătăi sau umflături după intervenție. Așadar, gata cu frica! Rinoplastia este o operație cu recuperare foarte rapidă!”, a scris medicul Ensar Duman în dreptul unui instantaneu cu Lorena. (VEZI ȘI: PREZENTATORUL PRO TV, ȘUȘOTELI PERICULOASE CU O TIPESĂ LA UNTOLD)

Medicul care a operat-o pe Lorena este cel care i-a făcut aceeași intervenție și Andreei Tonciu.

„Ziua de astăzi a început cu mari emoții. Sora mea, Lorena, a fost supusă unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în urmă cu patru ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema Lorenei, așa cum a reușit să facă și în cazul meu. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, a scris Andreea Tonciu înaintea operației.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...