Cu ce își ocupă timpul Florin Călinescu când nu este în juriu la “Românii au talent”. L-am filmat la…

Publicat: 23/10/2019 | 23:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cu ce își ocupă timpul Florin Călinescu, atunci când nu este în juriu la “Românii au talent”. L-am filmat pe celebrul showman la mall, în timp ce studia… ofertele producătorilor de telefonie mobilă. Ulterior, a fost într-un hypermarket, de unde și-a achiziționat strictul necesar. Atenție, urmează imagini în premieră națională.  

Au început filmările la “Românii au talent”, sezonul 10, iar formula juriului a fost păstrată, chiar și după ce Florin Călinescu și-a anunțat intrarea în politică. Mulți fani s-au întrebat, inițial, cine îi va lua locul îndrăgitului actor.

(VEZI AICI: AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFII INTIME CU DANSATOAREA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FLORIN CĂLINESCU LA ”ROMÂNII AU TALENT”!)

Noul juriu al show-ului de televiziune este însă… vechiul juriu. Mai exact: Andi Moisescu, Mihai Petre, Andra și… Florin Călinescu. Actorul a rămas în „board-ul” talent-show-ului de la Pro TV și în cel de-al zecelea sezon, care va fi difuzat de Pro TV în primăvara anului viitor.

Dornic să rămână la pas cu generația actuală

Florin Călinescu a studiat cu atenție ofertele

Când nu este ocupat cu filmările, Florin Călinescu pare că preferă să-și petreacă timpul liber la mall. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe celebrul actor fix în momentul în care consulta oferta pe care o au pe piață operatorii de telefonie mobilă.

Îmbrăcat super-elegant, juratul de la “Românii au talent” a intrat în mai multe magazine de profil, semn clar că are în plan să-și schimbe telefonul cu unul mai performant și, astfel, să fie în pas cu actuala generație. De precizat că Florin Călinescu nu și-a achiziționat niciun aparat, însă are tot timpul din lume.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRUL JURAT DE LA PROTV FLORIN CĂLINESCU A ”VRĂJIT” O VÂNZĂTOARE DE LA SUPERMARKET!)

Apoi, cunoscutul actor a intrat într-un supermarket de unde și-a cumpărat strictul necesar. De remarcat este faptul că Florin Călinescu a fost recunoscut în mall de mai multe persoane care i-au zâmbit și, totodată, l-au salutat. Juratul de la Pro TV le-a răspuns cu aceeași monedă, semn clar că a rămas o persoană populară și iubită de public.

Salariu de 8.000 de euro pe lună

Show-ul de televiziune ”Românii au talent” este un izvor de rating uriaș. Au început filmările pentru cel de-al 10-lea sezon, iar lucrurile merg în continuare foarte bine din punct de vedere al audienței.

Bineînțeles, în astfel de condiții, jurații și prezentatorii emisiunii trebuie să fie recompensați financiar în funcție de ratingul obținut.

(NU RATA: E INCREDIBIL CE MAȘINĂ CONDUCE FLOOORIIIN CĂLINESCU!)

Florin Călinescu nu stă ”rău” la acest capitol. Din informațiile ajunse în mass-media, acesta ar încasa aproximativ 8.000 de euro pe lună ca jurat la emisiunea ”Românii au talent”.

Cine este Florin Călinescu

Florin Călinescu este un actor român de teatru și de film și realizator de emisiuni de televiziune. A absolvit secția umanistă a Liceului C.D. Loga în 1975 și UNATC-ul. A debutat în cinematografie în anul 1981 în “Lumini și umbre”. A colaborat des cu regizorul Nae Caranfil, care l-a distribuit în filme precum “E pericoloso sporgersi”, “Asfalt Tango” și “Filantropica”, jucându-se pe sine în ultimul film ca prezentator al variantei fictive a emisiunii Chestiunea Zilei.

La începutul anilor ‘90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea “Duminicile celor singuri” de la Pro FM. În 1996 a ajuns la PRO TV, unde a realizat emisiunea “Ora șapte, bună dimineața”, urmată de „Chestiunea Zilei” între 1997 – 2001 și 2003. În 2000 primește titlul de cetățean de onoare al municipiului Timișoara. În 2001 este numit director general al postului Tele 7 abc. În 2003 a devenit directorul ziarului „Știrea zilei”. Revine în 2003 la Pro TV unde prezintă emisiunea „Procesul etapei”, timp de un an. Între 2005 și 2007 a fost realizatorul emisiunii „Om la om” de la TV Sport.

(VEZI AICI: JURATUL LA „ROMÂNII AU TALENT” A POVESTIT DESPRE PRIMA SA EXPERIENȚĂ AMOROASĂ)

În 2008, a candidat din partea PNL pentru un loc de senator în colegiul nr. 4 din Argeș, dar nu a fost ales. Între anii 2000 și 2014 a fost director al Teatrului Mic. Deține un restaurant și mai multe firme. A fost căsătorit timp de 27 de ani cu actrița Ana-Maria Călinescu (28 februarie 1958 – 28 februarie 2005) până la moartea acesteia, cu care a avut doi fii: Luca și Petru. Din 2015 este jurat al emisiunii Românii au talent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...