E incredibil ce mașină conduce Floooriiin Călinescu!

Publicat: 09/12/2018 | 23:15

Simpaticul actor Florin Călinescu are o slăbiciune aparte pentru mașini, însă nu neapărat pentru cele scumpe! După ce ne-am obișnuit să-l vedem la bordul unui ”tanc”, un SUV vechi, militar, iar mai apoi al unei „gărgărițe”, iată că acum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe faimosul jurat conducând o… dubiță, în drum spre cumpărături.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Florin Călinescu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, dar și actori, din România. Nu se poate spune că are hobby-uri scumpe, dar un lucru a atras atenția asupra lui, și-anume mașinile pe care le-a condus până acum.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

În urmă cu mai mulți ani, vedeta a fost întâlnită în trafic în timp ce conducea un SUV militar destul de vechi, însă ușor de văzut și din spațiu. Exagerăm, evident… Și actorul și-a dat seama ulterior că ar merge o schimbare, și a făcut una ”radicală”. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) A trecut de la Jeep la o ”gărgăriță” de mașină, probabil pentru a se strecura mai ușor în traficul infernal din București.

(Citește și: FLORIN CĂLINESCU A DEZVĂLUIT MARELE LUI SECRET)

De la „tanc” și „gărgăriță” a trecut la… dubă

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit recent, la cumpărături, pe celebrul jurat de la ”Românii au talent”, într-un hipermarket din București, însoțit de ”aghiotantul” său. A intrat grăbit, vorbind la telefon, și a ieșit fix la fel! În parcare a fost surpriza, când ne-a fost dat să vedem că Florin Călinescu nu a mai venit nici cu ”tancul”, nici cu ”gărgărița”, ci cu o… dubă!  (Cât câștigi la un studio de videochat din București)  

Chiar dacă probabil mai avea de vorbit la telefon, nu și-a lăsat ”ajutorul” s-o conducă, ci s-a dus chiar el la volan, după ce a terminat discuția, și a „călcat-o”.

(VEZI AICI: FLORIN CĂLINESCU, ÎN LACRIMI! EA E FETIȚA CARE L-A EMOȚIONAT PE CELEBRUL ACTOR )

A ”vrăjit” o vânzătoare la supermarket

Florin Călinescu a demonstrat adesea că este o persoană modestă, căreia celebritatea nu i-a luat, nici pe departe, mințile. A arătat-o, recent, și într-un supermarket din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe juratul de la “Românii au talent” în timp ce staționa, cuminte, la o coadă.

Florin Călinescu, un om absolut normal în viața de zi cu zi

După ce a umplut un coș cu sticle de bere, Florin Călinescu și-a așteptat, răbdător, rândul pentru a ajunge la casa de marcat. Aflat în fața vânzătoarei, actorul a început, așa cum îl cunoaștem cu toții, cu glumele. Se pare că, Florin Călinescu a “vrăjit” o salariată din supermarket cu textele lui, în doar câteva secunde. Și asta pentru că femeia a fost toată numai un zâmbet.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...