Unde l-am găsit pe musculosul de la “Burlăcița” după ce judecătorii i-au dat sentința

Autor: C. C.
Publicat: 23/10/2019 | 22:58

Cu toate că, oficial, este arestat la domiciliu, musculosul de la ”Burlăcița” se bucură din plin de viață. Suhaib Meshah a fost surprins într-o ipostază de-a dreptul uluitoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații de ultimă oră. (CITEȘTE ȘI: DISIDENȚII DIN PARTID AU ”PUS ȚARA LA CALE” LA UN PRÂNZ ÎN DOI)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor informații și imagini incredibile, care îl au în prim-plan pe unul dintre cei mai râvniți tineri din showbiz-ul românesc. (NU RATA: “BOMBARDIERA“ ÎL “SURVOLEAZĂ“ INTENS PE VICTOR SLAV)

În arest la domiciliu… pe munte

Cu toate că se e află în arest la domiciliu, după ce magistrații de la Curtea de Apel Brașov i-au respins cererea de ridicare a măsurii preventive, musculosul de la ”Burlăcița” pare că se bucură pe deplin de libertate. Conform informațiilor care au însoțit imaginile sosite pe pont@cancan.ro, în urmă cu câteva zile, Suhaib Meshah a fost surprins în zona Brasovului, acolo unde a petrecut în compania unor prieteni.

Din câte se pare, iordanianul – care are statut de refugiat în România și care e implicat într-un amplu dosar de trafic de persoane – se bucură nestigherit de libertate și pare să sfideze sentința judecătorilor. (NU RATA: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA”, ÎN AREST LA DOMICILIU + AMENDAT CU 4.000 LEI! MOTIVUL…)

Musculosul de la ”Burlăcița”, ipostaze uluitoare în timpul „arestului la domiciliu”

Amendat cu 4.000 de lei!

În urmă cu câteva luni, procurorii DIICOT care se ocupă de dosarul de trafic de persoane ce-l vizează pe Suhaib Meshah au cerut magistraților de la Tribunalul Brașov să înlocuiască controlul judiciar dispus în cazul tânărului cu măsura arestării preventive pentru o durată de 30 de zile.

Cu toate că judecătorii de la Tribunalul Brașov au respins în primă fază cererea procurorilor de la ”Crimă Organizată”, după depunerea contestației, magistrații de la Curtea de Apel Brașov au admis înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu.

Nemulțumit de decizia judecătorilor, iordanianul a contestat decizia și a cerut să-i fie ridicată măsura arestului la domiciliu. Potrivit unor surse din mediul judiciar, pe data de 8 octombrie Tribunalul Brașov a respins cererea tânărului. (NU RATA: BUNĂCIUNEA DIN PLAYBOY CERE CONDAMNAREA FOSTULUI IUBIT MULTIMILIONAR & A DECHIS PROCES PENTRU FIUL LOR!)

Din câte se pare, Suhaib Meshah și-a jucat ”cartea” și la Curtea de Apel, doar că acolo a avut parte de o mega-surpriză. Pe lângă respingerea cererii de ridicare a măsurii preventive, Suhaib s-a ales și cu o amendă destul de usturătoare, de 4.000 de lei.

”Respinge contestația formulată de inculpatul Meshah Suhaib Abdel Naser împotriva încheierii de ședință din data de 08.10.2019, pronunțată în dosar nr. 2886/62/2019/a1.4  de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Brașov, pe care o menține. În baza art. 283 alin. 4 lit. n Cpp, dispune aplicarea față de inculpat a amenzii judiciare în cuantum de 4.000 lei. Obligă inculpatul la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare către stat”, se arată în decizia magistraților de la Curtea de Apel.

Suhaib Meshah, arestat la domiciliu

Acuzat de trafic de persoane!

Potrivit unor surse judiciare, în luna mai a anului trecut, Suhaib ar fi recrutat o tânără de 20 de ani pe care ar fi obligat-o să practice prostituția. În perioada ianuarie-martie 2019, fostul concurrent de la ”Burlăcița” i-ar fi facilitat tinerei transportul și cazarea succesiv în Spania, Suedia și Franța, acolo unde ar fi constrâns-o prin amenințări și acte violente să practice prostituția în folosul său. Conform surselor citate, iordanianul ar fi câștigat aproximativ 6.000 de euro de pe urma exploatării sexuale a tinerei.

Totul ar fi ieșit la iveală în 8 aprilie 2019, când – după ce ar fi fost agresată fizic și amenințată cu un cuțit de către Suhaib – tânăra de 20 de ani a reușit să fugă din apartamentul în care ar fi fost sechestrată. La scurt timp după fuga tinerei, polițiștii de la crimă organizată au descins în locuința din Ilfov a fostului concurent de la ”Burlăcița”, iar tânărul a fost dus la audieri la sediul DIICOT Brașov. (NU RATA: PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR O ȚINE DE “REZERVĂ” PE FIICA LUI TALANU! OFICIAL, E CĂSĂTORIT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...