Musculosul de la ”Burlăcița”, în arest la domiciliu + amendat cu 4.000 lei! Motivul…

Autor: I.D.
Publicat: 17/10/2019 | 22:49

Mega-informația momentului! Unul dintre cei mai râvniți tineri din showbiz-ul românesc se află în arest la domiciliu. Pe lângă măsura preventivă, magistrații l-au amendat pe musculosul de la ”Burlăcița” cu 4.000 de lei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de-a dreptul incredibile(CITEȘTE ȘI: ”BURLĂCIȚA” LUI GIGI BECALI ESTE MEGA-TOP: RANGE ROVER – 100.000 €, GEANTĂ HERMES – 18.000 €, IPHONE – 1.000 € ȘI…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de mega-scandalul în care este implicat musculosul de la ”Burlăcița”. (NU RATA: PEPE A REZISTAT ”EROIC” UNEI TATUATE INSISTENTE!)

În urmă cu câteva luni, procurorii DIICOT care se ocupă de dosarul de trafic de persoane ce-l vizează pe Suhaib Meshah au cerut magistraților de la Tribunalul Brașov să înlocuiască controlul judiciar dispus în cazul tânărului cu măsura arestării preventive pentru o durată de 30 de zile.

Cu toate că judecătorii de la Tribunalul Brașov au respins în primă fază cererea procurorilor de la ”Crimă Organizată”, după depunerea contestației, magistrații de la Curtea de Apel Brașov au admis înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu. (VEZI ȘI: ”BĂIATUL LUI IOHANNIS” S-A ÎNDRĂGOSTIT GRAV)

A contestat decizia!

Nemulțumit de decizia judecătorilor, iordanianul a contestat decizia și a cerut să-i fie ridicată măsura arestului la domiciliu. Potrivit unor surse din mediul judiciar, pe data de 8 octombrie Tribunalul Brașov a respins cererea tânărului.

Din câte se pare, Suhaib Meshah și-a jucat ”cartea” și la Curtea de Apel, doar că acolo a avut parte de o mega-supriză. Pe lângă respingerea cererii de ridicare a măsurii preventive, Suhaib s-a ales și cu o amendă destul de usturătoare, de 4.000 de lei. (NU RATA: IUBITA FOTOMODEL A CERUT ORDIN DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA MUSCULOSULUI DE LA ”BURLĂCIȚA”!)

Ce au hotărât magistrații

”Respinge contestația formulată de inculpatul Meshah Suhaib Abdel Naser împotriva încheierii de ședință din data de 08.10.2019, pronunțată în dosar nr. 2886/62/2019/a1.4  de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Brașov, pe care o menține. În baza art. 283 alin. 4 lit. n Cpp dispune aplicarea față de inculpat a amenzii judiciare în cuantum de 4.000 lei. Obligă inculpatul la plata sumei de 100 lei cheltuieli judiciare către stat”, se arată în decizia magistraților de la Curtea de Apel.

Suhaib Meshah a fost amendat cu 4.000 de lei

Suhaib Meshah, acuzat de trafic de persoane!

Potrivit unor surse judiciare, în luna mai a anului trecut, Suhaib ar fi recrutat o tânără de 20 de ani pe care ar fi obligat-o să practice prostituția. În perioada ianuarie-martie 2019, fostul concurrent de la ”Burlăcița” i-ar fi facilitat tinerei transportul și cazarea succesiv în Spania, Suedia și Franța, acolo unde ar fi constrâns-o prin amenințări și acte violente să practice prostituția în folosul său. Conform surselor citate, iordanianul ar fi câștigat aproximativ 6.000 de euro de pe urma exploatării sexuale a tinerei. (NU RATA: ”SORA” SIMONEI HALEP S-A ÎMPĂCAT CU MILIONĂRAȘUL FRANCEZ!)

Totul ar fi ieșit la iveală în 8 aprilie 2019, când – după ce ar fi fost agresată fizic și amenințată cu un cuțit de către Suhaib – tânăra de 20 de ani a reușit să fugă din apartamentul în care ar fi fost sechestrată. La scurt timp după fuga tinerei, polițiștii de la crimă organizată au descins în locuința din Ilfov a fostului concurent de la ”Burlăcița”, iar tânărul a fost dus la audieri la sediul DIICOT Brașov.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...