”Sora” Simonei Halep s-a împăcat cu milionărașul francez!

Autor: M.B.
Publicat: 16/10/2019 | 23:19

Andreea Mitu pare să se bucure, în sfârșit, de împlinire sufletească! Simpatica jucătoare de tenis s-a îndrăgostit de un francez, a adus pe lume un copilaș, Adam, la scurt timp, dar apoi l-a părăsit pe cel care-i spusese de atâtea ori „Te iubesc”, se pare că din motive de… fidelitate. S-a retras din competiții, acordând tot timpul bebelușului. Brusc, însă, tatăl lui Adam a revenit la primele sentimente față de Andreea… Iar sportiva l-a reprimit cu brațele deschise. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile ”armoniei”: ea, el, micuțul, în parc.

Andreea Mitu, ”sora” Simonei Halep, supranumită astfel pentru că este cea mai bună prietenă a fostului lider WTA, s-a remarcat, dintr-un ”buchet” de jucătoare de tenis din România care băteau la porțile afirmării, prin naturalețe, prin modestie și prin felul direct de a spune lucrurilor pe nume. Dar și prin zâmbetul molipsitor. Nu a atins nivelul Simonei, dar a avut o pantă ascendentă, când a tot dat la spate loc după loc. A ajuns pe 69, cea mai bună poziționare în clasamentul WTA. Brusc, s-a oprit! Se îndrăgostise, apoi… (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR A ”CERUT-O” PE SIMONA HALEP DE LA TATĂL EI! CE CONDIȚIE I-A PUS VIITORUL SOCRU)

Andreea Mitu, cu iubitul și băiețelul, la pas, prin Herăstrău

Un „milionăraș” francez i-a furat inima. La scurt timp, Andreea a rămas însărcinată. L-a adus pe lume pe Adam. Dar… Iubitul nu a mai fost același bărbat pe care-l întâlnise prima dată. S-au despărțit. Rănită în suflet, Andreea s-a refugiat în creșterea copilului, pe care și l-a dorit enorm. Renunțase și la tenis pentru asta. De fapt, a fost o mică pauză. Acum, a revenit. Dar în viața ei a revenit și… francezul. Imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vi le prezintă sunt dovada clară! (NU RATA: FIICA LUI GIGI BECALI S-A MUTAT LA SOCRI!)

Andreea Mitu, iubitul francez și băiețelul lor, Adam, la o plimbare prin parc

Andreea, iubitul și Adam, la plimbare, cu zâmbetul pe buze, prin parc. Au prins o zi frumoasă, chiar dacă toamna și-a consumat deja prima parte, așa că nu au ratat momentul. Iubitul Andreei l-a urcat pe umeri pe micuțul Adam și, cu pași mărunți, a început plimbarea. Ea nu i-a scăpat din priviri pe cei doi și a pigmentat „excursia” cu multe momente amuzante. Se poate vedea pe chipul jucătoarei de tenis, care zâmbește de multe ori, că acea zi de octombrie a fost perfectă.

Andreea Mitu, anunțul care i-a lăsat mască pe toți

Andreea Mitu făcea anunțul care i-a surprins pe toți apropiații și nu numai. „Eu și Laurent nu mai formăm un cuplu de peste cinci luni, însă nu am considerat că este de interes public să dezvolt acest subiect. Relația noastră este încheiată, singurul context în care avem tangențe fiind cele care țin de fiul nostru, Adam. Simt nevoia să clarific această situație, mai ales că lucrez din greu pentru cariera mea și doar ce am câștigat primul turneu, după revenire. Prioritățile mele sunt Adam, familia și tenisul”, a scris Andreea Mitu pe pagina sa de Facebook, la începutul lui iulie 2018. Despărțirea ar fi venit însă după ce Andreea ar fi aflat că iubitul ei nu i-ar fi fost în totalitate fidel. (DETALII AICI)

Iubitul francez al Andreei a avut și ceva probleme cu legea. Astfel, fix în urmă cu un an, el avea să fie ”săltat” de carabinieri dintr-un hotel din Italia. A fost acuzat de evaziune fiscală, iar timp de o lună a stat în arestul poliției, fiind anchetat. A fost predat, apoi, autorităților franceze, care l-au pus sub control judiciar.  Nu a avut voie să părăsească Franța, însă, se pare, interdicția i-a fost ridicată. (VEZI ȘI: GIGI BECALI ȘI-A ”INFLAMAT” CUSCRII ÎN NOAPTEA NUNȚII)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...