Ilie Năstase și soția fac băi de soare pe Dorobanți

Publicat: 24/10/2019 | 23:08

După împăcarea cu Ioana Simion, soarele a ieșit și pe strada fostului mare jucător de tenis. Nu doar la figurat, ci și la propriu. Ilie Năstase se simte ca la Mamaia în mijlocul Capitalei. Legenda vie a tenisului românesc a făcut baie de soare pe Dorobanți, alături de soție. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile fabuloase. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT NUMELE CÂȘTIGĂTORULUI MASTERCHEF, CU DOUĂ LUNI ÎNAINTE CA PRO TV SĂ DIFUZEZE MAREA FINALĂ)

La 73 de ani, Ilie Năstase lasă impresia că trăiește a doua tinerețe alături de Ioana Simion, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea după ce a ”rupt-o” cu Brigitte. După ce, recent, ar fi trecut la mustață pe lângă cel de-al cincilea divorț, norii negri s-au risipit, iar soarele a apărut, și la propriu, pe strada lui Ilie Năstase. (NU RATA: CUM LE-A ”EVALUAT” MILIONARUL TURC PE BILIONERA ȘI MISS ROMÂNIA)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Ilie Năstase pe terasa unui local din cartierul bogătașilor din Capitală, acolo unde, în jurul prânzului, fostul mare sportiv a ieșit, la o cafea, împreună cu superba lui soție.

Pe Dorobanți, ca la Mamaia!

După ”marea împăcare”, fostul nr. 1 mondial ATP și partenera lui de viață se simt ca la Mamaia, în mijlocul Bucureștiului. Din câte se pare, Ilie Năstase a profitat din plin de razele de octombrie și n-a ezitat să facă o baie de soare pe Dorobanți.

Cu toate că se afla la masă cu Ioana, la un moment dat, Ilie Năstase și-a luat câteva minute de „pauză”. Și-a lăsat capul pe spate și tenul în voia soarelui de toamnă. După toate aparențele, fostul mare jucător de tenis încă tânjește după sezonul estival. Dar nici bronzul de octombrie nu-i de neglijat. Momentele de relaxare au fost însă destul de repede alungate de sunetul telefonului, iar Ilie Năstase a fost nevoit să se ”activeze, atenția lui fiind captată de micuțul device. (NU RATA: UNDE L-AM GĂSIT PE MUSCULOSUL DE LA “BURLĂCIȚA” DUPĂ CE JUDECĂTORII I-AU DAT SENTINȚA)

Ilie Năstase, baie de soare pe Dorobanți

 “Viaţa mea intimă mă priveşte doar pe mine”

Ioana Simion a declarat recent că relația pe care o are cu soțul ei, Ilie Năstase, este normală: ies în oraș și vorbesc des la telefon, chiar dacă nu mai stau tot timpul sub același acoperiș. Până de curând, cei doi locuiau împreună în vila impunătoare a fostului tenismen. (NU RATA: CU CE ÎȘI OCUPĂ TIMPUL FLORIN CĂLINESCU CÂND NU ESTE ÎN JURIU LA “ROMÂNII AU TALENT”. L-AM FILMAT LA…)

“Eu am schimbat puţin planurile. Nu vreau să ştie nimeni când va avea loc. Îmi place să mă bucur de intimitate. Dacă vreodată va avea loc, voi fi doar eu şi el şi apropiaţii. (…) Dacă faci un lucru, trebuie să te gândeşti foarte bine şi să calculezi orice pas. Eu am încercat să fiu cât mai discretă. Viaţa mea intimă mă priveşte doar pe mine şi atât”, a declarat Ioana Simion pentru Antena Stars, referindu-se la viitoarea nuntă.

În vârstă de 73 de ani, Ilie Năstase este foarte atent cu partenera lui de viață. Cel mai des, Ioana apare în haine scumpe, la volanul unui bolid de lux. Iar, pe rețelele de socializare, ea se mândrește cu buchetele superbe pe care le primește de la soțul său. (NU RATA: “BOMBARDIERA“ ÎL “SURVOLEAZĂ“ INTENS PE VICTOR SLAV)

Ioana și Ilie Năstase, cununie civilă în primăvară

Vă reamintim că Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie, după ce au mers în fața ofițerului de la Starea Civilă împreună cu câțiva apropiați. Fostul tenismen se află la cea de-a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, iar, din mariajul care s-a terminat în urmă cu trei ani, are un băiat care a făcut-o bunică în primăvara trecută. (NU RATA: EX-UL OANEI ZĂVORANU ȘI REGINA PRAHOVEI ȘI-AU ”OFICIALIZAT” RELAȚIA ÎN LUMEA BUNĂ A CAPITALEI!)

Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie (42 de ani). În 1980, a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani). Mariajul nu a mers, au divorțat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă și de aceasta a divorțat anul trecut, după cinci ani de mariaj și opt de relație.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...