“Profu” de la PRO TV și-a făcut “temele“ la mall

Publicat: 26/10/2019 | 22:35

Orice s-ar spune, ”Profu’” de la Pro TV are temele făcute. Vine cu lecția bine învățată, iar în fața unui profesor virtual ar lua, cu siguranță, nota maximă. Andi Vasluianu a ieșit cu partenera de viață la shopping, iar o după-amiază de relaxare s-a transformat într-o nouă dovadă elocventă că actorul știe să îmbine… utilul cu plăcutul. Deja se poate lăuda cu roluri memorabile, însă carismaticul Andi nu neglijează nici viața de familie, fiind nu numai un soț atent, dar și un tătic devotat. Cu aceeași alură devenită deja ”brand”, Andi s-a mișcat natural într-un cunoscut mall din București, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ca de fiecare dată, a fost pe fază. Viața de familie implică și o împărțire a sarcinilor ”de serviciu”, firește, Andi Vasluianu răspunzând ”prezent” exact la momentul potrivit. (CITEȘTE ȘI: UN CELEBRU ACTOR DIN ROMANIA A PRIMIT ROLUL VIETII SALE! VEZI CE SPUNE DESPRE IPOSTAZA DE TATIC!)

A fost brutar și tâmplar, însă marea sa pasiune a rămas actoria. I s-a îndeplinit visul, nu a vrut să plece – niciodată,  a ținut să precizeze asta – din România, a făcut ”seralul” în anii ’90 și a stat la un ”butic” timp de un an pentru a-și completa veniturile. Este un nonconformist declarat și un actor cu ”cârlig” la public. Tot el a declarat că are meseria drept religie. A descărcat și făină, la o brutărie turcească, așa că se poate spune că Andi Vasluianu nu s-a dat înapoi atunci când a venit vorba despre muncă. Motiv pentru care și în viața de familie are aceeași atitudine. (VEZI ȘI AICI: UNUL DINTRE CEI MAI SEXY ACTORI DIN ROMANIA S-A DEZBRACAT LA PLAJA!)

Și-au împărțit ”sarcinile de serviciu”

Alături de partenera de viață și de bebeluș – venit pe lume anul trecut -, Andi Vasluianu a luat magazinele ”la pas” și s-a dovedit a fi un răbdător, în adevăraratul înțeles al cuvântului. E drept că mulți reprezentanți ai sexului puternic simt neplăcute furnicături pe șira spinării atunci când aud despre o… preumblare prin magazine, însă nu este cazul lui Andi. Alături de doamna vieții sale și de noul membru al familiei – care a ”gustat”, cu această ocazie, atmosfera din mall -, Andi a pornit, decis, la shopping. Inițial, bebelușul a rămas în brațele mamei sale, iar un drum cu scara rulantă a fost o nouă experiență din viață. (CITEȘTE ȘI: ANDI VASLUIANU UN TATIC CU NORMA INTREAGA. NU II ESTE FRICA SA STEA SINGUR CU FETITA LUI DE NICI DOUA LUNI)

Micuțul a adormit în „călătoria” pe scara rulantă

Punct ochi, punct lovit

Îmbrăcat casual, Andi Vasluian s-a dovedit a fi partenerul perfect pentru o ieșire la cumpărături alături de ”jumătatea” sa, chiar dacă ”recolta” nu a fost atât de bogată precum s-ar fi așteptat cei care cred că vedetele trebuie să ”rupă” magazinele. Ședința de shopping s-a desfășurat absolut normal – vezi, în trecere, ceva care îți place și cumperi, atât și nimic mai mult -, cuplul părăsind mall-ul ”înarmat” nu numai cu bebelușul – care dormea, liniștit, în brațele mamei sale -, dar și cu bagajul aferent. O zi de familie sau… în familie, am putea spune, încă un exemplu că vedetele au, totuși, o viață normală, dincolo de lumina reflectoarelor, Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, este acolo unde trebuie, de fiecare dată. Și vedetele sunt oameni, în ultimă instanță, iar normalitatea face parte din viața lor. (NU RATA: DIVORTATA, DAR CU DATORII. IUBITA LUI ANDI VASLUIANU NU SI-A INCHEIAT DEFINITIV SOCOTELIILE CU FOSTUL SOT)

Profu’, în secvența de la mall

Bunicul său a fost regizor de teatru

Nu multă lume știe că trecutul lui Andi Vasluianu este legat de… teatru. Bunicul său a regizat piese de teatru, iar Andi Vasluianu se ”mișcă” bine în fața camerei de luat vederi. A spus că ”există această pasiune în mine” și că este ”felul lui de a fi”. Rememorează o piesă în care a jucat marele actor George Constantin și dă de înțeles că a învățat mult din acea prestație. ”Învață textul și nu te lovi de mobilă!”, spune Andi Vasluianu, considerând că acest sfat este unul dintre cele esențiale în meseria de actor.

”Învață textul și nu te lovi de mobilă!”

”Vreau să joc orice”

Andi Vasluianu este deschis oricărui rol, fiindcă – așa cum spune – suntem într-o continuă schimbare și trecem prin experiențe noi. Din punctul său de vedere, un regizor poate ”profita” de asta, în sensul cel mai bun al cuvântului, iar actorul este un privilegiat cu cât scenariul este mai ”deșurubat”. Andi Vasluianu nu ascunde faptul că și-ar dori să fie un ”reper valoric” în filmul românesc.

”Vreau să joc orice, nu cred în tipologizarea actorilor. Ne schimbăm de la o zi la alta, avem experienţe noi. Şi un regizor poate profita de asta. Un rol oricum nu rămâne într-o singură zonă. Cu cât scenariul e mai bine deşurubat, cu atât e mai bine pentru un actor. Mi-a plăcut „Philadelphia”, „American Beauty”, tot ce înseamnă Mastroianni, ca roluri. Sunt pasionat de Mastroianni şi de Fellini. Mai degrabă e bine să devii, ca ei, un reper valoric. Mi-ar plăcea să devin un reper valoric. Mă impresionează ce a lăsat Mastroianni în urmă”, declara, la un moment dat, Andi Vasluianu, într-un interviu pentru adevarul.ro. (CITEȘTE ȘI: ANDI VASLUIANU A PRIMIT O DECLARATIE DE DRAGOSTE PE O PERECHE DE CHILOTI “MOARTEA PASIUNII”)

A evitat telenovelele, spre exemplu, spunând că ”i-a fost frică”, deși înțelege ceea ce înseamnă un mecanism al marketingului. Dar, spune actorul, ”mai bine sunt mai sărac, mai cinstit cu mine…”

”(…)  Soiul de celebritate pe care mi-l doresc e departe şi poate nici n-o să vină. E o muncă de o viaţă ca să devii un reper valoric. Nu-mi doresc să apar în reviste absurde, să intru în faţă aşa. Înţeleg mecanismul marketingului, dar nu înţeleg de ce e aşa. Cum cei care fac lucrurile astea nu ştiu că le fac prost, că impun ceva de plastic. Mi-a fost frică să mă bag în telenovele, exact din motivul ăsta. Mai bine sunt mai sărac, dar mai OK, mai cinstit cu mine, să nu mă mint”, declara actorul în același interviu. (VEZI ȘI AICI: TATAL LAUREI FIERASCU, IUBITA LUI ANDI VASLUIANU, FERICIT CA VA FI BUNIC: „ABIA ASTEPTAM! E UN COPIL DORIT DE TOATA LUMEA!”)

Filmografie bogată

Actorul Andi Vasluianu a mai jucat în pelicule precum „Hakerville” (produs de HBO), „Despre oameni și melci”, „Cealaltă Irina”, „Cea mai fericită fată din lume”, „Hârtia va fi albastră”, „Marilena de la P7”, „California Dreamin’”, „Sieranevada”, „Două lozuri”, „Octav”, „Deschide ochii”, „De ce eu?”, „Moromeții 2”, „Umbre” sau „Rămâi cu mine”. (NU RATA: TRAIESC O POVESTE DE DRAGOSTE CA IN FILME! ANDI VASLUIANU A LASAT-O INSARCINATA PE FEMEIA CARE A DIVORTAT PENTRU EL!)

În cadrul premiilor ”Gopo” – 2007 -, Andi Vasluianu a primit premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar, rolul său din filmul ”Hârtia va fi albastră” primind nenumărate aprecieri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020