Ce s-a întâmplat, de fapt, în marea finală Masterchef. “A gătit mai bine cel care a pierdut, concurenții s-au revoltat și…”

Autor: C. C.
Publicat: 27/10/2019 | 09:34

Mega-exclusivitate marca D.A.S! După ce, în urmă cu câteva zile, v-am dezvăluit, în premieră, AICI, cine este concurentul Masterchef care a intrat în posesia marelui premiu de 50.000 de euro de la PRO TV, noi detalii din culisele celebrului show au ieșit la iveală. Din câte se pare, marea finală a fost una extrem de controversată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI BINE PLĂTIT ANGAJAT DIN ROMÂNIA A PLECAT CU ”MÂNA GOALĂ” DIN LOFT!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul uluitoare din culisele celeui mai mediatizat show de la PRO TV. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU, ÎNTRE DIVORȚ ȘI NUNTĂ: “NU S-AU ALINIAT PLANETELE…”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, marea finală Masterchef a fost plină de controverse. Alina Gologan a fost desemnată marea câștigătoare și a intrat în posesia cecului de 50.000 de euro, dar majoritatea concurenților l-ar fi susținut pe celălalt finalist, Cezar.

Mai mult decât atât, majoritatea celor care au participat în celebrul show s-ar fi declarat extrem de dezamăgiți de modul în care fost jurizată marea finală. Mai multe voci, extrem de sonore, s-au revoltat imediat după terminarea filmărilor. (NU RATA: CUM A REACȚIONAT CULIȚĂ STERP CÂND A PRIMIT 1 LEU PENTRU O DEDICAȚIE DE LA O DOMNIȘOARĂ)

”A gătit mai bine cel care a pierdut, concurenții s-au revoltat și și-au pus mari semne de întrebare. Mulți au afirmat că juriul a ținut cu Alina. Toți au spus că Cezar s-a descurcat mult mai bine, iar preparatul lui a fost mult mai bun”, ne-a declarat o sursă D.A.S. 

Alina Gologan a câștigat marele premiu Masterchef 2019

Masterchef s-a transformat în… Ferma!

Emisiunea Masterchef de pe Pro TV a adoptat o nouă strategie, după ce nu a mai înregistrat cifrele de altădată. Pe lângă faptul că nu mai este difuzată chiar în același timp cu “Chefi la cuțite”, de pe Antena 1, emisiune care conducea detașat, producătorii au decis să arate și câteva scene interzise minorilor. Astfel, Masterchef s-a transformat în… „Ferma”. Concurentele au filmate dezbrăcate la duș, iar Pro TV a reușit să ocupe prima poziție în clasamentul audiențelor. (NU RATA: RALUCA PODEA A FOST ELIMINATĂ DE LA MASTERCHEF! + MULTE ALTE SECRETE DIN CULISELE SHOW-ULUI TV)

Cezar a ajuns în marea finală de la Masterchef

Cezar, supraviețuitor al tragediei din Colectiv

Cezar este unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv și, deși a rămas cu sechele, spune că este unul dintre cei norocoși. (VEZI ȘI: SUPER-FOTBALISTUL LIGII I VA DEVENI TĂTIC. A AFLAT ȘI SEXUL BEBELUȘULUI: “SPER SĂ REUȘESC SĂ ÎI OFER…”)

”Am avut puțin de suferit. A fost un moment foarte rău, eu sunt unul dintre cei norocoși”, spunea acesta în emisiunea Masterchef. Cezar a venit la audițiile Masterchef susținut de logodnica sa, Catrinel, pe care a cucerit-o de la prima întâlnire cu rețetele sale.  Cât despre motivul pentru care a hotărât să intre în lupta pentru șorțul Masterchef, Cezar a mărturisit că a dorit să-și demonstreze că poate să funcționeze în continuare.

Cezar i-a cucerit pe toți cei trei jurați ai emisiunii Masterchef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, cu un mușchiuleț de căprioară cu fructe de pădure, ciuperci și cartofi cu rozmarin.

“Raluca o să se certe extrem de tare cu Diana”

Potrivit unor surse bine informate, una dintre cele mai sexy concurente din emisiunea culinară, Raluca Podea, s-a luptat în zadar pentru marele premiu pus la bătaie de organizatori. Blondina nu s-a calificat în marea finală, acolo unde trofeul de cel mai bun bucătar este însoțit de un premiu în valoare de 50.000 de euro. (NU RATA: BUNĂCIUNEA DIN PLAYBOY CERE CONDAMNAREA FOSTULUI IUBIT MULTIMILIONAR & A DECHIS PROCES PENTRU FIUL LOR!)

”Raluca o să fie eliminată din competiție, dar, la un moment dat, este chemată să lupte cu alți patru concurenți. Își câștigă un loc, dar, cu toate acestea, o să părăsească Masterchef înainte de marea finală. Nu o să ajungă să se lupte pentru marele premiu. Și surprinzător este faptul că o să ajungă la cuțite cu una dintre prietenele ei din emisiune. Raluca o să se certe extrem de tare cu Diana”, ne-a mărturisit o sursă D.A.S.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020