Super-fotbalistul Ligii I va deveni tătic. A aflat și sexul bebelușului: “Sper să reușesc să îi ofer…”

Autor: I.D.
Publicat: 25/10/2019 | 23:51

Celebrul mijlocaș este în al nouălea cer. Alexandru Ioniță, super-fotbalistul Ligii 1, va deveni tătic. A aflat inclusiv sexul bebelușului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut declarații în exclusivitate.

În mai, Alexandru Ioniță și Silviu Balaure și-au cerut iubitele în căsătorie ”la pachet”! În perioada în care au fost coechipieri la Astra, cei au legat o sinceră prietenie, care continuă și în prezent, deși ex-jucătorul alb-vișiniilor este legitimat în prezent la Universitatea Craiova.

(VEZI AICI: DOI SUPER-FOTBALIȘTI DIN LIGA I ȘI-AU CERUT IUBITELE ÎN CĂSĂTORIE ”LA PACHET”! AVEM IMAGINI + DETALII ÎN PREMIERĂ)

Vor avea un băiat!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Alexandru Ioniță urmează să devină, pentru prima dată, părinte. Adriana Cerasela, iubita fotbalistului, îi va dărui, în luna februarie, un băiețel.

Emoțiile au fost uriașe, a fost nevoie de câteva momente să îmi revin. Este cea mai frumoasă veste pe care am primit-o. Sper să reușesc să îi ofer băiatului meu sfaturi pe care să le pună în aplicare pe durata vieții și să nu facă greșelile mele. Cred că oricine își dorește asta pentru copilul său, să fie mai bun decât părinții lui”, ne-a declarat Alexandru Ioniță.

Alex și Cerasela au o relație de aproximativ un an. În februarie, vor deveni părinți

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL DE „NAŢIONALĂ” S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET CU IUBITA GRAVIDĂ!)

Conceput în Insulele Maldive

Potrivit unor surse apropiate cuplului, micuțul a fost conceput în Insulele Maldive, unde Alexandru Ioniță și Cerasela au plecat la doar câteva ore distanță după ce fotbalistul și-a cerut iubita în căsătorie. Nu mai puțin de 10.000 de euro ar fi plătit mijlocașul Universității Craiova pentru sejur. Aceasta a fost ca un dar de logodnă pentru partenera sa, cu care are în plan să se căsătorească la vară.

(NU RATA: FOTBALISTUL DE 100 MIL. € AL FCSB-ULUI A ”CERUT-O” PE MISS ARAD!)

Alex, fotbalist celebru, Cerasela, make-up artist de succes

Alexandru Ioniță are o relație de aproximativ un an cu Adriana Cerasela, o tânără superbă din Galați. De meserie make-up artist, bruneta deține un salon în orașul natal, care îi aduce, lunar, între 3.000 și 5.000 de euro. Tânăra a aflat că urmează să devină mămică fix de ziua ei!

Cerasela a aflat că este însărcinată chiar de ziua ei

(VEZI AICI: FOTOMODELA DIN PAȘCANI SE MĂRITĂ CU UN CUNOSCUT FOTBALIST DIN ITALIA!)

De partea cealaltă, Alexandru Ioniță (24 de ani) este, în prezent, unul dintre cei mai talentați fotbaliști români. Și-a început cariera la Rapid, a ajuns apoi la Astra Giurgiu, s-a transferat la CFR Cluj, iar în prezent evoluează sub formă de împrumut la Universitatea Craiova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...