Fotbalistul de 100 mil. € al FCSB-ului a ”cerut-o” pe MISS Arad!

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 02/12/2018 | 23:00

Dennis Man, fotbalistul de 100 de milioane de euro al FCSB-ului, a ”cerut-o” pe iubita sa, Alexandra Ionela Grigoriță, fostă Miss Arad. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) I-a cumpărat inelul, iar în viitorul apropiat vom asista, cel mai probabil, la o nuntă ca-n povești. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor și partenera sa, într-un cunoscut magazin din Capitală.  

Gigi Becali a avut ochi atunci când l-a cumpărat pe Dennis Man de la UTA, pentru mai puţin de jumătate de milion de euro. Fotbalistul a intrat în joc destul de bine pentru tinereţea lui, iar acum finanţatorul are de gând să dea un adevărat “tun” financiar odată cu transferul lui la un club din străinătate.

(VEZI AICI: MAMA FCSB-ISTULUI ÎŞI ASUMĂ PUBLIC CĂ ARE LEGĂTURI CU PARIURILE!)

Altfel, Dennis Man este un tip liniștit, cu un salariu bun pentru România și cu tot viitorul în față. Are o iubită superbă, pe nume Alexandra Ionela Grigoriță, de care este nedespărțit. Cei doi formează un cuplu încă din perioada când tânărul internațional evolua pentru UTA. Superba brunetă este fostă Miss Arad, iar mare parte din timpul liber și-l petrece în compania fotbalistului. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Banii nu au reprezentat o problemă pentru Dennis Man

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Dennis și Alexandra într-un mall din Capitală, în timp ce se plimbau ca doi îndrăgostiți. Au intrat în mai multe magazine, dar cel mai mult au zăbovit într-unul de unde pot fi achiziționate bijuterii, în special inele de logodnă. Semn clar că au decis, probabil, să facă pasul cel mare și să-și unească, în viitorul apropiat, destinele.

Iubita fotbalistului cotat la 100 de milioane de euro de Gigi Becali a “cântărit” marfa din vitrină, i-a cerut părerea partenerului, iar, în cele din urmă, conform unor surse a ales și bijuteria. Dennis Man i-a cumpărat, deja, inelul iubitei sale și nu s-a uitat deloc la bani.

Dennis Man i-a cumpărat, deja, inelul iubitei sale

(CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA FILMATĂ! CE ”BLAT” AU FĂCUT ALIBEC ŞI GNOHERE)

Ulterior, Dennis și Alexandra au ieșit din magazinul cu bijuterii și s-au îndreptat spre locul unde fotbalistul își parcase superbul automobil, pe care l-a cumpărat în urmă cu doar câteva luni. Un lucru este, însă, cert: bat clopote de nuntă în familia FCSB-ului! Man i-a cumpărat, deja, inel iubitei sale, iar în viitor ar urma să asistăm, clar, la o nuntă. Rămâne de văzut și când! (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Mașină ca a lui Cristiano Ronaldo!

Entuzismat de evoluțiile lui Dennis Man, Gigi Becali i-a mărit, la finalul lunii martie, salariul. “Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane. Avea salariu de 3.000 de euro, acum are 13-15.000 de euro. El e deja jucător consacrat”, preciza latifundiarul din Pipera.

(NU RATA: JUCĂTORUL DE 100 MIL. € AL LUI GIGI BECALI A APĂRUT ÎN CANTONAMENT CU UN ”TANC”)

Tocmai din acest motiv, probabil, puștiul roș-albaștrilor nu s-a uitat, recent, la bani și și-a cumpărat un Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC, la care visa de ceva timp. Nu mai puțin de 100.000 de euro a plătit fotbalistul în schimbul “bijuteriei” pe patru roţi. Interesant este faptul că inclusiv Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus Torino, deține un astfel de bolid în propriul garaj. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)