La un an de la dezvăluirile pe care le-a negat vehement… Mama ”FCSB-istului de 50 milioane €” îşi asumă public că are legături cu pariurile!

Publicat: 11/12/2017 | 00:00

Ghinion pe Dennis Man! Părinţii lui au o casă de pariuri şi, chiar dacă ilegal nu este, puţin scandal tot a ieşit, în aceste timpuri în care dosare ale mafiei din domeniu ies la lumină mai ceva ca ciupercile după ploaie! Cristina şi Cristian Man şi-au deschis afacerea în urmă cu puţini ani, în comuna Vladimirescu, din judeţul Arad. Iar faptul că talentatul lor fiu este chiar jucător de fotbal nu a dat tocmai bine ca imagine. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cum le merge soţilor Man afacerea care i-a creat fiului anumite probleme, mai ales că, anul trecut, părinţii fotbalistului negau vehement că ar avea legături cu pariurile. (VEZI ŞI: Declaraţii în premieră de la ”şeful haitei”. Am aflat ce au discutat la grătar antrenorul & fotbalistul înjurat de ultraşii lui Dinamo!)

Gigi Becali a avut ochi atunci când l-a cumpărat pe Dennis Man de la UTA, pentru mai puţin de jumătate de milion de euro. Fotbalistul a intrat în joc destul de bine pentru tinereţea lui, iar acum finanţatorul are de gând să dea o lovitură de milioane de euro, printr-un transfer. Dennis, un tip care-şi vede lungul nasului şi este chiar de o modestie ieşită din comun, vrea ”afară”, dar nu înainte de a demonstra total la FCSB. E vorba de educaţie, pe care a primit-o de la părinţii lui, Cristina şi Cristian. Doar că familia Man are o afacere care l-a făcut pe tânărul fotbalist să se simtă stânjenit.

Acum un an, când numai despre pariuri ilegale s-a vorbit, în joc a intrat şi Dennis Man, ai cărui părinţi au o afacere care tocmai cu asta se ocupă: pariuri sportive! S-a pus un semn de întrebare asupra legalităţii acestui lucru, dar totul este cât se poate de curat! Dennis nu este patron de casă de pariuri, nu joacă la pariuri, nu dă ponturi! Iar dacă o rudă a lui, indiferent că este părinte sau văr, deţine o astfel de afacere, e legal, el poate ţine capul sus! Ceea ce s-a şi întâmplat.

De afacerea cu ”casa de pariuri” se ocupă mai mult mama fotbalistului! De altfel, asta se poate vedea şi prin faptul că pe pagina sa de Facebook a fost postat un anunţ prin care caută personal! Doamna Man dă toate detaliile, explică, pe îndelete, ce atribuţii, dar şi ce privilegii are viitorul angajat. (CITEŞTE AICI: Am aflat ce pensie va plăti în fiecare lună! Ultima oră: Instanţa l-a găsit VINOVAT EXCLUSIV la divorţ pe fotbalistul lui Gigi Becali!)

”Angajăm operatoare pariuri, program flexibil, luni-vineri 9-17, duminica, liber sau o zi /o zi 9-23, salariu 1.400 net. Pentru informaţii vă aşteptăm în agenţie. Excelbet Vladimirescu sau mesaj privat!”, este anunţul pe care mama fotbalistului l-a postat pe pagina sa de socializare. Cu un an în urmă, părinţii lui Dennis negau, însă, vehement că ar avea o casă de pariuri.

Legat de faptul că părinţii lui Dennis Man au o agenţie de pariuri, fostul antrenor al FCSB, Laurenţiu Reghecampf, spunea acum un an: ”Nu mă interesează aceste lucruri. Dennis este un băiat cuminte. Tatăl lui îl aduce, nici nu îndrăzneşte să vină la cabină sau pe lângă noi, stă la poarta stadionului. Cu siguranţă nu este o problemă”.

Clauza din contractul lui Man

UTA l-a vândut pe Dennis Man cu o sumă fixă, 300.000 de euro, plus o clauză în contract care ar fi însemnat alte 200.000, dacă jucătorul ”bifa” anumite performanţe. Dacă ar fi jucat cel puţin 10 meciuri în returul precedent, Gigi Becali ar fi trebuit să mai plătească 100.000 de euro, iar dacă ar fi ajuns la echipa naţională, încă pe atât. Gigi a stins însă prima clauză, plătind clubului din Arad 20.000 de euro. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Fotbalistul a răbufnit la antrenament! Reacţia lui Budescu la adresa lui Gigi Becali: ”Mă… Eu, oricum…”)

Visul lui Man: ”Să joc afară!”

Dennis Man, fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, a declarat, de curând, că este încântat de un transfer la o echipă mare din străinătate. Dar a ţinut să precizeze că, înainte de toate, vrea să facă totul pentru actuala lui echipă, FCSB.

„Cea mai mare dorinţă a mea este să plec de la Steaua şi să ajung într-un campionat puternic. Dar, până atunci, vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici şi să demonstrez că sunt un jucător valoros. Sper să câştig titlul cu Steaua pentru că ar însemna un lucru foarte mare pentru mine. Îmi doresc asta din momentul în care am semnat cu Steaua”, a declarat jucătorul. (CITEŞTE AICI: Complici cu magazionerul. Antrenorul i-a prins fumând pe FCSB-iştii Coman, Tănase & Benzar!)

”A dat un gol şi acum ce fac, îl vând?! La echipa de tineret golul l-au făcut Coman şi Man, la echipa mare au făcut legea Pintilii şi Budescu. Man nu va pleca, vedem ofertele peste un an sau doi, nu acum. Ca să fie clar, Man nu e de vânzare”, a făcut anunţul Gigi Becali.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...