Complici cu magazionerul. Antrenorul i-a prins fumând pe FCSB-iştii Coman, Tănase & Benzar!

Publicat: 30/11/2017 | 00:00

Gigi Becali face, vară de vară, cele mai tari transferuri, iar preferaţi au devenit fotbaliştii crescuţi la Academia naşului său, Gică Hagi. Numai că nici prin cap nu i-a trecut finanţatorului de la FCSB că face ”import” de ”viciaţi”! Trei dintre fotbaliştii care au lăsat litoralul pentru Capitală fumează în draci. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat cum şi unde se derulau reprizele pentru ţigară ale jucătorilor. (VEZI ŞI: Reacţie uluitoare a ”Regelui”! De ce a făcut Hagi scandal, zilele trecute, într-un restaurant din Mamaia: ”Le-a cerut să…”)

”Gaşca” fotbaliştilor venită de la Viitorul a crescut, valoric, FCSB-ul lui Gigi Becali! Dar l-a şi viciat! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat că nu mai puţin de trei jucători dintre cei patru veniţi de la echipa lui Gică Hagi bagă tutun cam mult. Mai precis, Florin Tănase, jucător care a ajuns în Capitală în vara anului trecut, Romario Benzar şi Florinel Coman, aceştia semnând cu FCSB la începutul actualului campionat. (CITEŞTE AICI: Declaraţii în premieră. E alertă la FCSB! De ce i-a dat Gigi Becali ultimatum fotbalistului de 100 milioane €)

Cei trei şi-au găsit şi un aliat pe măsură, Denis Alibec, jucător care a trecut, de asemenea, pe la Viitorul. Atacantul pe care doar Marius Şumudică ştia să-l strunească a avut multe probleme cu Gigi Becali, pe tema fumatului, iar cei doi ar fi ajuns la o înţelegere în privinţa viciului. Doar că Alibec mai scapă, din când în când, câte o ţigăruşă.

La fel şi băieţii de pe litoral! ”Când au venit la Steaua, fumau cam mult. Adică mult pentru un fotbalist, nu pentru un fumător înrăit”, a dezvăluit o sursă din anturajul echipei finanţate de Gigi Becali. Aceasta a mai spus că a auzit câteva povestiri picante despre ”viaţa” de la Viitorul, unde jucătorii ar fi fost surprinşi chiar de Gică Hagi cu ţigara în gură.(CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Fosta soţie a FCSB-istului Enache îşi caută apartament cu… atacantul dat afară de Becali!)

„Regele” a luat foc când i-a prins fumând pe jucătorii lui

”Păi cică Florin Tănase, Florinel Coman, Benzar, fumau fără să se jeneze de antrenorul secund al lor, Anghel, parcă aşa, nu? Fuma şi el cu ei”, a mai dezvăluit sursa noastră.

Mai mult, chiar Gică Hagi i-ar fi prins pe unii dintre ei fumând în pauza unui meci. Nu s-a făcut vâlvă, dar ”Regele” a luat foc şi i-a pus la zid pe fotbalişti.

Magazionerul este însă omul care ar putea să scrie o carte despre viciile fotbaliştilor de la Viitorul. Acesta mătura zilnic chiştoacele lăsate de fotbalişti în parcarea de la stadion. Ba chiar era trimis de jucători, contra unui bacşiş, evident, să le cumpere diferite pachete de ţigări. (CITEŞTE AICI: Breaking news! Ultraşii lui Dinamo s-au răzbunat pe finanţatorul echipei: i-au mânjit cu fecale limuzina milionarului!)

Dragoş Nedelcu este jucătorul fără vicii pe care Gigi Becali l-a adus cu mari eforturi de la Viitorul, în această vară. ”Este exemplu băiatul ăsta! Serios, cu bun-simţ, nu are vicii de niciun fel”, l-a caracterizat un apropiat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...