Declaraţii în premieră. E alertă la FCSB! De ce i-a dat Gigi Becali ultimatum fotbalistului de 100 milioane €

Publicat: 15/11/2017 | 00:00

A insistat şi a reuşit transferul! Gigi Becali l-a convins pe Gică Hagi, e drept, cu o sumă frumuşică, două milioane de euro, să i-l cedeze pe Florinel Coman, cel poreclit Mbappé de România. Doar că finanţatorul FCSB a aflat apoi şi de viciul atacantului, fumatul. I-a cerut să renunţe, iar Coman i-a promis solemn că o va face. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că fotbalistul s-ar confrunta cu o problemă medicală pe care fumatul o poate agrava. (VEZI ŞI: Gigi Becali n-a aflat încă! Se anunţă ”răzmeriţă” la FCSB! Ce plan şi-au făcut jucătorii peste capul lui Dică)

De curând, Gigi Becali dezvăluia că Florinel Coman este singurul jucător pe care l-a sunat şi i-a cerut, trei zile la rând, să se lase de fumat. „«Băi, Florinele, te rog eu frumos, nu mai fuma. Am dat mulţi bani pe tine», i-am zis. Eu, patron, n-am sunat niciun jucător, dar la el am intervenit. L-am sunat trei zile la rând să-l întreb câte ţigări fumează, am stat numai pe el. În ultima zi, când l-am sunat, mi-a spus că a aruncat pachetul de ţigări”, a dezvăluit Becali. De ce a insistat Gigi Becali pentru ca ”Perla” lui să renunţe la viciu? Probabil, a auzit că Florinel Coman se confruntă cu unele probleme medicale.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că jucătorul ar suferi de insuficienţă venoasă, care s-ar duce chiar în stadiul al doilea, ceea ce este destul de grav. Problemele lui Coman ar fi apărut în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, astfel că a avut nevoie de o ”atenţie” specială, antrenamente bine făcute, masaje, multă odihnă. De care are parte şi acum, la FCSB. (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Avem primele imagini după scandalul de la LOFT. L-am filmat pe ”ginerele” lui Meme pe şantier: ”Ce p@#$ mea să fac?! Vrei să fiu vesel?!”) Piciorul stâng ar fi cel afectat, pe el putând fi văzute urmele bolii de care suferă.

Viciul pe care-l are Coman ar putea agrava situaţia lui medicală, ceea ce ar duce la un randament slab pe teren sau chiar i-ar periclita sănătatea. Tocmai de aceea, Gigi Becali a insistat ca Florinel să lase definitiv ţigara, pentru că are de gând să câştige o avere pe el. I-a şi pus o clauză de reziliere uriaşă, 100.000.000 de euro!

Totuşi, Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale de fotbal, spune că Florinel Coman este departe de a avea probleme, în anumite condiţii. ”Într-adevăr, nicotina dilată vasele sanguine, dar un jucător poate da randament maxim! Dar asta numai dacă se antrenează bine, i se fac masaje zilnic, odihna e iar foarte importantă, alimentaţia, de asemenea”, a declarat Pompiliu Popescu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (CITEŞTE AICI: Declaraţii în premieră! Ce ascund oficialii de la FCSB: ”Asta e problema reală a lui Alibec!”)

Ce este insuficienţa venoasă

Insuficienţa venoasă apare atunci când sângele care circulă prin vene este obstrucţionat de un cheag de sânge sau dacă există scurgeri prin valvele venoase ale fluxului sanguin (care permit fenomenul de reflux al sângelui). În majoritatea cazurilor de insuficienţă venoasă sunt implicate ambele situaţii.

Cauze care duc la insuficienţă

Cele mai frecvente cazuri de insuficienţă venoasă sunt anterioare formării venelor varicoase şi cheagurilor de sânge. În unele cazuri, slăbiciunea muşchilor piciorului determină sângele să circule cu presiune prin vene, iar cu timpul, venele se dilată şi valvele se deteriorează. (CITEŞTE AICI: Reacţie uluitoare a ”Regelui”! De ce a făcut Hagi scandal, zilele trecute, într-un restaurant din Mamaia: ”Le-a cerut să…”)

Care sunt simptomele

Amorţeli dureroase, crampe şi senzaţie de greutate la nivelul picioarelor, mâncărime şi furnicături, durerea se accentuează la statul în picioare, durerea se ameliorează când picioarele sunt ridicate, umflarea picioarelor, eritem (roşeaţă) pe picioare, pe glezne, pielea îşi schimbă culoarea în jurul gleznelor, apar varice superficiale, pielea de pe picioare şi glezne se îngroaşă, ulceraţii la nivelul picioarelor, în special la nivelul gleznei.

Prevenirea insuficienţei venoase

Menţinerea unei greutăţi corporale sănatoase, pierderea în greutate pentru cei supraponderali, exerciţii fizice făcute cu regularitate, renunţarea la fumat (afectează circulaţia sanguină), protejarea picioarelor de eventualele leziuni sau accidentări

Cât de mult afectează fumatul

La nivelul sistemului circulator al picioarelor, se întâlneşte şi afecţiunea strict legată de dependenţa de fumat, insuficienţa venoasă cronică, dată în principal de slaba oxigenare şi nutriţie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...