Cum a reacționat Culiță Sterp când a primit 1 leu pentru o dedicație de la o domnișoară

Publicat: 25/10/2019 | 23:51

Culiță Sterp nu duce lipsă de oferte, fiind un artist apreciat. Botezuri, nunți, diferite evenimente îl umplu de bani pe artistul care, chiar de ziua lui, a făcut și marele anunț: este, din nou, alături de Carmen de la Sălciua! Așa că, pentru cântăreț, viața chiar e în roz! Doar că la ultima lui reprezentație a avut parte de un moment bizar: a primit 1 leu pentru o dedicație! S-a întâmplat de curând, la Londra, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile și imaginile, în exclusivitate.

Restaurant Clasic, Londra. 20 octombrie 2019. Recital Culiță Sterp. Artistul a și anunțat evenimentul pe pagina de socializare, apoi a făcut un adevărat show muzical, pentru românii prinși în ”hora” petrecerii. Implicit, au curs și banii din dedicații. Una după alta, bancnotele… 50 de lire, 100 de lire, iar la un moment dat a primit chiar 500 de lire. Culiță s-a prezentat impecabil, a fost în ton cu oamenii veniți acolo pentru o mare gură de distracție. (CITEȘTE ȘI: COSMIN ISAILĂ, DECLARAȚII DESPRE ÎMPĂCAREA DINTRE CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP)

”Atât meriți, asta e valoarea ta!”

Dar a venit momentul care l-a lăsat pe vestitul cântăreț mască: o tânără s-a strecurat lângă el și i-a întins un leu. Sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA spun că, după ce i-a dat bancnota, domnișoara i-a șoptit: ”Atât meriți, asta e valoarea ta!” Sigur, a fost o glumă ”umilința” la care domnișoara l-a supus pe Culiță, din moment ce râdea cu gura până la urechi. Cu atât mai mult cu cât chiar pe interpret l-a pufnit râsul. Leul a fost, totuși, refuzat.

După momentul ”umoristic”, petrecerea a continuat în aceeași linie, de voie bună. Culiță le-a cântat românilor de acolo pentru inima lor, iar „darul” a fost, de fiecare dată, pe măsură. Astfel, artistul a îmbinat perfect utilul cu plăcutul. (NU RATA: AU IEȘIT LA IVEALĂ SECRETELE RELAȚEI DINTRE PLUȘICA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI CULIȚĂ STERP)

Culiță Sterp, „ofertat” cu 1 leu (Foto: Marius Zmărăndescu)

Culiță Sterp, mesaj de ziua lui

Culiță Sterp a împlinit 27 de ani pe 25 octombrie și a ținut să-și anunțe fanii, pe pagina de socializare. Acolo unde a inserat mai multe impresii din viața lui, cu bune, cu rele.

”27 de ani trecuți…nu-s puțini dar nu-s nici mulți, vorba aia! Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile (și bune și rele) din viața mea! Am învățat din fiecare câte ceva! Vreau să vă mulțumesc din inimă tuturor pentru urări, pentru că v-ați gândit la mine să îmi scrieți gândurile voastre, chiar dacă știți ca nu am cum să răspund la toți, dar cu siguranță le văd pe toate! Mulțumesc mult și oamenilor din viața mea care, de-a lungul anilor, au rămas lângă mine, familiei mele, prietenilor mei, cei care au rămas în inima mea, dar și celor care m-au dezamăgit sau m-au trădat, când ești un om cu suflet bun nu pui la suflet decât lucrurile bune, nu și pe cele rele. (VEZI AICI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

Defectul oamenilor buni este că ne așteptăm ca toți ceilalți să fie ca noi, și din păcate nu e așa! Nu vreau să intru mult în subiectul ăsta, vreau doar să vă mulțumesc mult încă o dată vouă, celor care credeți în mine și mă susțineți zi de zi, pentru că datorită vouă sunt aici, unde și mie îmi e greu să cred câteodată că sunt și pot să merg mai departe cu credință, iubire și puterea de la voi! Vă iubesc pe toți, chiar și pe cei care poate îmi gândiți rău, nu doar bine, să vă dea Dumnezeu sănătate tuturor și în câteva ore am cel mai frumos cadou pentru voi! Melodia «Hai să nu ne rătăcim», cea mai frumoasă melodie de dragoste. Sunt sigur că o să o puneți în top, acolo unde trebuie, ca și pe celelalte! Vă pup, țineți aproape!”, a scris Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează, din nou, un cuplu! Aceasta este fotografia prin care au făcut, oficial, anunțul

E oficial, Culiță Sterp și Carmen de la Săciua sunt, din nou, împreună

S-a întâmplat ceea ce mulți bănuiau deja! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar prima poză oficială de cuplu au făcut-o publică chiar de ziua artistului. Carmen a fost aceea care a publicat fotografia cu ea și Culiță pe contul ei de Facebook, mai mult, a scris și un mesaj emoționant pentru bărbatul care a făcut-o fericită și pe care nu l-a putut uita. „Ne-am îngropat, dar nu am realizat că noi suntem…S emințe ! Și… Iată-ne, din nou, zâmbind! (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI)

La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul artistei pentru Culiță Sterp.

Deși Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au postat pe conturile lor de pe rețelele de socializare numeroase indicii pentru ca fanii să-și dea seama că sunt împreună din nou, până acum nu și-au asumat în mod public acest lucru. De ziua de naștere a lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a fost cea care a postat fotografia cu ei și le-a mărturisit fanilor că dragostea lor a învins!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...