Acasă » Exclusiv » Cum a reacționat Culiță Sterp când a primit 1 leu pentru o dedicație de la o domnișoară

Cum a reacționat Culiță Sterp când a primit 1 leu pentru o dedicație de la o domnișoară

De: Cristian Blanuta 25/10/2019 | 23:51

Culiță Sterp nu duce lipsă de oferte, fiind un artist apreciat. Botezuri, nunți, diferite evenimente îl umplu de bani pe artistul care, chiar de ziua lui, a făcut și marele anunț: este, din nou, alături de Carmen de la Sălciua! Așa că, pentru cântăreț, viața chiar e în roz! Doar că la ultima lui reprezentație a avut parte de un moment bizar: a primit 1 leu pentru o dedicație! S-a întâmplat de curând, la Londra, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile și imaginile, în exclusivitate.

Restaurant Clasic, Londra. 20 octombrie 2019. Recital Culiță Sterp. Artistul a și anunțat evenimentul pe pagina de socializare, apoi a făcut un adevărat show muzical, pentru românii prinși în ”hora” petrecerii. Implicit, au curs și banii din dedicații. Una după alta, bancnotele… 50 de lire, 100 de lire, iar la un moment dat a primit chiar 500 de lire. Culiță s-a prezentat impecabil, a fost în ton cu oamenii veniți acolo pentru o mare gură de distracție. (CITEȘTE ȘI: COSMIN ISAILĂ, DECLARAȚII DESPRE ÎMPĂCAREA DINTRE CARMEN DE LA SĂLCIUA ȘI CULIȚĂ STERP)

”Atât meriți, asta e valoarea ta!”

Dar a venit momentul care l-a lăsat pe vestitul cântăreț mască: o tânără s-a strecurat lângă el și i-a întins un leu. Sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA spun că, după ce i-a dat bancnota, domnișoara i-a șoptit: ”Atât meriți, asta e valoarea ta!” Sigur, a fost o glumă ”umilința” la care domnișoara l-a supus pe Culiță, din moment ce râdea cu gura până la urechi. Cu atât mai mult cu cât chiar pe interpret l-a pufnit râsul. Leul a fost, totuși, refuzat.

După momentul ”umoristic”, petrecerea a continuat în aceeași linie, de voie bună. Culiță le-a cântat românilor de acolo pentru inima lor, iar „darul” a fost, de fiecare dată, pe măsură. Astfel, artistul a îmbinat perfect utilul cu plăcutul. (NU RATA: AU IEȘIT LA IVEALĂ SECRETELE RELAȚEI DINTRE PLUȘICA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI ȘI CULIȚĂ STERP)

Culiță Sterp, „ofertat” cu 1 leu (Foto: Marius Zmărăndescu)

Culiță Sterp, mesaj de ziua lui

Culiță Sterp a împlinit 27 de ani pe 25 octombrie și a ținut să-și anunțe fanii, pe pagina de socializare. Acolo unde a inserat mai multe impresii din viața lui, cu bune, cu rele.

”27 de ani trecuți…nu-s puțini dar nu-s nici mulți, vorba aia! Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate lucrurile (și bune și rele) din viața mea! Am învățat din fiecare câte ceva! Vreau să vă mulțumesc din inimă tuturor pentru urări, pentru că v-ați gândit la mine să îmi scrieți gândurile voastre, chiar dacă știți ca nu am cum să răspund la toți, dar cu siguranță le văd pe toate! Mulțumesc mult și oamenilor din viața mea care, de-a lungul anilor, au rămas lângă mine, familiei mele, prietenilor mei, cei care au rămas în inima mea, dar și celor care m-au dezamăgit sau m-au trădat, când ești un om cu suflet bun nu pui la suflet decât lucrurile bune, nu și pe cele rele. (VEZI AICI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

Defectul oamenilor buni este că ne așteptăm ca toți ceilalți să fie ca noi, și din păcate nu e așa! Nu vreau să intru mult în subiectul ăsta, vreau doar să vă mulțumesc mult încă o dată vouă, celor care credeți în mine și mă susțineți zi de zi, pentru că datorită vouă sunt aici, unde și mie îmi e greu să cred câteodată că sunt și pot să merg mai departe cu credință, iubire și puterea de la voi! Vă iubesc pe toți, chiar și pe cei care poate îmi gândiți rău, nu doar bine, să vă dea Dumnezeu sănătate tuturor și în câteva ore am cel mai frumos cadou pentru voi! Melodia «Hai să nu ne rătăcim», cea mai frumoasă melodie de dragoste. Sunt sigur că o să o puneți în top, acolo unde trebuie, ca și pe celelalte! Vă pup, țineți aproape!”, a scris Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează, din nou, un cuplu! Aceasta este fotografia prin care au făcut, oficial, anunțul

E oficial, Culiță Sterp și Carmen de la Săciua sunt, din nou, împreună

S-a întâmplat ceea ce mulți bănuiau deja! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat, iar prima poză oficială de cuplu au făcut-o publică chiar de ziua artistului. Carmen a fost aceea care a publicat fotografia cu ea și Culiță pe contul ei de Facebook, mai mult, a scris și un mesaj emoționant pentru bărbatul care a făcut-o fericită și pe care nu l-a putut uita. „Ne-am îngropat, dar nu am realizat că noi suntem…S emințe ! Și… Iată-ne, din nou, zâmbind! (CITEȘTE ȘI: ILIE NĂSTASE ȘI SOȚIA FAC BĂI DE SOARE PE DOROBANȚI)

La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul artistei pentru Culiță Sterp.

Deși Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au postat pe conturile lor de pe rețelele de socializare numeroase indicii pentru ca fanii să-și dea seama că sunt împreună din nou, până acum nu și-au asumat în mod public acest lucru. De ziua de naștere a lui Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a fost cea care a postat fotografia cu ei și le-a mărturisit fanilor că dragostea lor a învins!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...