Cosmin Isailă, declarații despre împăcarea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp: „Așa cum am mai spus, le doresc…”

Autor: Maria H.
Publicat: 17/10/2019 | 16:50

Împăcarea dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua a fost un subiect dezbătut de foarte mulți oameni în ultimele zile. Cel care a făcut lumină în ceea ce îi privește pe cei doi este chiar fratele artistului, Iancu, care a dezvăluit adevărul în cadrul emisiunii Puterea Dragostei.

Zilele trecute Culiță Sterp a fost protagonistul unei discuții între concurenții din casa Puterea Dragostei. Atunci Iancu, fratele mai mic al cântărețului a dezvăluit faptul că el și Carmen s-au împăcat și i-a rugat pe colegii lui să nu îl mai pomenească în discuții care i-ar afecta relația.

După ce adevărul a ieșit la iveală, deși cei doi nu au confirmat oficial acest lucru și fostul iubit al lui Carmen a avut ceva de spus. Afaceristul din Sibiu a mărturisit că nu îi urăște pe cei doi, iar lucrurile pe care le-a făcut Carmen de când ei nu mai formează un cuplu, nu-l mai privesc.

„Sincer, fiecare își face viața așa cum consideră de cuviință. Așa cum am mai spus, le doresc tot binele. Mai mult nu am ce să comentez despre împăcarea lor. Așa sunt eu, ca om. Consider că nu ma pot preta să ajung să-i urăsc sau alte lucruri, nu îmi stă în caracter. Carmen a fost o perioadă în viața mea, rămâne acolo și atât, iar de aici am avut de învățat că e greu cu încrederea în ziua de astăzi. De cand nu mai e în viata mea, sunt deciziile ei și o privesc. Pe mine nu mă mai interesează. Din același respect prefer ca de acum încolo să nu mai discut despre relația dintre ea și Culiță. Să fie sănătoși!”a declarat Cosmin Isailă pentru spynews.ro.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua, o nouă melodie împreună

Din postările celor doi pe rețelele de socializare, pare că următoarea melodie o vor cânta împreună și că au și filmat un videoclip amândoi. Culiță Sterp a publicat un video în timp ce se afla în inconfundabila mașină roz a lui Carmen de la Sălciua. 

„Urmează cel mai nou clip intitulat „Hai să nu ne rătăcim”! Țineți aproape”. „S-a rătăcit cineva aici în pădure și eu trebuie să mă duc să o salvez. O să aflați în curând despre cee vorba, pentru că filmăm cel mai nou clip astăzi”, a anuțat apoi Culiță Sterp, în timp ce se afla în pădurea din Poiana Brașov.

Carmen de la Sălciu a confrimat pe pagina ei că ea este fata pe care Culiță Sterp o va salva în videoclip:„Cât de tare pot să îmi doresc să stric o surpriză? Uite, chiar am să o fac. Tocmai am terminat de fimat videoclipul în care am fost violată, bătută, jefuită cu bestialitate de un agresor căruia nu i-a făcut nimeni nimic, iar eu sunt la marginea pădurii”.

Citește și...