”Băiatul” multimilionar al lui Gigi Becali și-a asumat-o pe cumințica Găbița! Weekend romantic în Poiană + prânz la restaurantul de 1 mil. €

Autor: I.D.
Publicat: 29/10/2019 | 09:08

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului, s-a lepădat de Sexy-Urlați. ”Băiatul” multimilionar al lui Gigi Becali și-a asumat-o pe cumințica Gabriela Pavel, o blondină de nota 10. În plus, cei doi au petrecut un weekend romantic în Poiana Brașov, la doar câteva ore distanță după un prânz de vis la Mandaloun, un celebru restaurant cu specific libanez din Capitală. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini în premieră.

(VEZI AICI: EX-PATRONUL MILIONAR AL FCSB-ULUI A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA! A DANSAT ”CORP LA CORP”, ÎN NUBA, CU O TALENTATĂ!)

În primăvară, Vasile Geambazi a divorțat de soția lui, Alina, cu care are doi copii. Separarea s-a produs la notar, departe de sălile tribunalului. Ulterior, nepotul patronului de la FCSB a fost văzut în compania mai multor frumuseţi, cele mai multe arhicunoscute în lumea mondenă a Capitalei. Sexy-Urlați, fosta iubită a fotbalistului-karateka, este doar una dintre divele care s-au perindat pe lângă nepotul multimilionar al lui Gigi Becali (TOATĂ POVESTEA AICI).

Sexy-Urlați este, deja, istorie!

Sexy-Urlați nu ar fi reușit să intre definitiv în grațiile lui Vasile Geambazi. Pentru că nepotul preferat al latifundiarului din Pipera s-a reorientat. Și a început o relație cu Gabriela Pavel, o blondină total diferită, în mai multe privințe, de tinerele care au “atentat” la cunoscutul om de afaceri de origine aromână. Cea mai recentă cucerire a multimilionarului, de profesie PR, a reușit în viață prin muncă și seriozitate.

(NU RATA: SEXY-URLAȚI, DANSURI LASCIVE CU ”TĂURAȘUL” JUDECAT PENTRU OMOR DIN CULPĂ, ÎN TIMP CE IUBITUL MILIONAR…)

Gabriela Pavel deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă. Este o tânără ambițioasă, cu aspirații înalte. Și, lucru demn de semnalat, arată de nota 10. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Vasile Geambazi și noua lui iubită într-o zonă selectă din Capitală, mai exact pe Șoseaua Nordului. Cei doi au luat masa în localul de lux Mandaloun, cunoscut ca restaurantul de un milion de euro, după care și-au văzut de treaba lor.

Vacanță romantică la munte

Vasile Geambazi și Gabriela Pavel, cel mai nou cuplu din showbiz

Deși este la început, relația pare să fie cât se poate de serioasă. Pentru că, în weekend-ul recent încheiat, Vasile Geambazi și Gabriela Pavel au fost într-o vacanță romantică la Poiana Brașov, unde s-au simțit perfect. În concluzie, cumințica Găbița și nepotul lui Gigi Becali formează un cuplu frumos, care merită tot respectul și aprecierea. Amândoi derulează afaceri de succes și sunt toate premisele să aibă un viitor frumos împreună.

(NU RATA: NEPOTUL MULTI-MILIONAR AL LUI GIGI BECALI, PĂZIT DE UN ALAI DE ”BODYGUARZI” LA BANCĂ)

Alina și Vasile Geambazi, divorț la notar!

Vasile Geambazi, nepotul patronului de la FCSB, a divorțat de soția lui, Alina, la notar. De altfel, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali încearcă să aibă o relație bună cu femeia alături de care a trăit o veritabilă poveste de dragoste și care i-a oferit doi copii. Ba chiar, la un moment dat, cei doi ar fi încercat să se împace. Nu a fost, însă, cazul.

“Combinație” de 65 milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul lui 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

(VEZI AICI: ”FRATELE” LUI GIGI BECALI I-A BLOCAT PE TOȚI LA CUNUNIA THEODOREI. A APĂRUT CU 150 MII € ”LA PURTĂTOR”!)

Vasile Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...