Piți Jr., party de-o noapte cu fetele din oraș!

Publicat: 28/10/2019 | 23:09

Începând de vineri, ”Prințesa Instagramului” este, oficial, mamă! Cristina ICH a adus pe lume un băiețel care va purta numele Noah Alexandru. La scurt timp după marele eveniment, Piți Jr. a pus la cale o mega-petrecere. Proaspătul tătic a organizat un super-maraton de distracție într-o luxoasă vilă din Pipera, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice. (CITEȘTE ȘI: EX-UL OANEI ZĂVORANU A LĂSAT-O GRAVIDĂ PE REGINA PRAHOVEI!)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini și amănunte de-a dreptul senzaționale legate de mega-cheful pe care l-a organizat fiul celebrului antrenor Victor Pițurcă la scurt timp după ce celebra lui iubită i-a dărut primul moștenitor. (NU RATA: PRIMA DECLARAȚIE FĂCUTĂ DE ALEX PIȚURCĂ DUPĂ CE CRISTINA ICH A DEZVĂLUIT CĂ ESTE GRAVIDĂ)

Din câte se pare, la doar câteva ore după ce a primit marea veste, Alex Pițurcă a „abandonat-o” pe Cristina ICH în maternitate și a “fugit” să petreacă alături de prieteni și de o brigadă „calificată” de ”fete de oraș”.

Distracție la cote înalte

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, sâmbăta trecută, la scurt timp după ce a devenit tată, Alex Pițurcă și-a strâns prietenii și a pus-o de petrecere pentru a celebra venirea pe lume a primului moștenitor, dar și împlinirea celor 36 de ani. Maratonul distracției a avut loc într-o vilă din Pipera, iar totul ar fi fost ”stropit” din belșug cu cele mai rafinate băuturi.

Cum este un mare ”consumator” de frumos, de la petrecere nu avea cum să lipsească „lotul” feminin. Potrivit surselor noastre, pe lângă prietenii lui Alex s-a aflat si o brigadă calificată de ”fete de oraș”, care s-au distrat alături de sărbătorit până în zorii zilei. (NU RATA: CRISTINA ICH ȘI ALEX PIȚURCĂ, SĂRUTĂRI PĂTIMAȘE ÎN CLUB! AU FOST FILMAȚI CÂND ȘI-AU DAT FRÂU FANTEZIILOR)

În imaginile care au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România se observă destul de clar că distracția a fost la cote înalte, iar atmosfera a fost una de-a dreptul incendiară. Domnișoarele s-au distrat și și-au mișcat formele bine definite pe unde au apucat. Ba pe mese, ba pe canapea.

Un singur lucru rămâne de văzut! Dacă cea supranumită ”Prințesa Instagramului” se va bucura sincer că Piți Jr. s-a distrat atât de bine chiar în timp ce ea stătea cu micuțul abia venit pe lume în maternitate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, promite să vă țină la curent cu toate noutățile legate de cuplul Piți Jr. – Cristina ICH.

Piți Jr. a petrecut pe cinste

Cristina ICH, despre reacția lui Pițurcă Jr

Cristina dezvăluia cum a reacționat fiul fostului selecționer atunci când i s-a dat vestea cea mare, că este însărcinată. „Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe Whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, a spus Cristina ICH, pentru o publicație din România.

Cine este Cristina ICH

Christina ICH s-a făcut remarcată după ce a apărut în filmulețe comice ca parteneră a lui Matei de la BRomânia. Christina Micu locuieşte de ani buni în România, dar e de peste Prut. Moldoveanca seamănă izbitor de mult cu Angelina Jolie, motiv pentru care ea mai e cunoscută şi sub numele de “Angelina de România”. Deși pare că are operații estetice, vedeta se jură că este sută la sută naturală. (NU RATA: PIȚI JR., SĂRUTAT CU JAPCA DE CRISTINA ICH, LA LOFT MAMAIA)

Christina ICH are un succes uriaș în mediul online, cu peste 640.000 de followeri pe Instagram și fotografii care depășesc adesea zeci de mii de like-uri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...