Cristina Ich și Alex Pițurcă, sărutări pătimașe în club! Au fost filmați când și-au dat frâu fanteziilor

Publicat: 09/03/2019 | 12:05

Împăcare, dulce împăcare! De când au decis să își reia povestea de iubire, Cristina Ich și Alex Pițurcă sunt de nedespărțit! De exemplu, azi-noapte fiul fostului fotbalist Victor Pițurcă și-a dus iubita într-un club de fițe din Capitală, unde s-au sărutat pasional. Cei doi au fost filmați de un prieten în timp ce și-au dat frâu fanteziilor, iar imaginile au ajuns pe internet. 

Citește și: Cristina Ich, primele declarații după ce a negociat împăcarea cu Piți Jr. în toaleta de la Nuba

De Ziua Femeii, Cristina Ich a petrecut într-un local de lux împreună cu partenerul ei de viață și câțiva prieteni. Chiar dacă nu erau foarte multe lumini aprinse în club, în imaginile devenite publice se pot observa săruturile pătimașe dintre focoasa brunetă și Alex Pițurcă. La un moment dat, “Angelina de România” îi cuprinde fața iubitului ei între palme și îl sărută pasional pe ritmul muzicii. Câțiva dintre fanii care au văzut filmarea au afirmat că cei doi au continuat acasă preludiul început în club.

Citește și: Cristina Ich a răbufnit! Câte operații estetice și-a făcut și cum arăta înainte să devină faimoasă

Cine este Cristina Ich

Christina Ich s-a făcut remarcată după ce a apărut în filmulețe comice ca fiind partenera lui Matei de la BRomânia. În cadrul unui interviu, focoasa brunetă şi-a făcut debutul pe scenă ca şi comediant. Christina Micu locuieşte de ani buni în România, dar e de peste Prut. Moldoveanca seamănă izbitor de mult cu Angelina Jolie, motiv pentru care ea mai e cunoscută şi sub numele de “Angelina de România”. Deși pare că are operații estetice, vedeta se jură că este sută la sută naturală.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020