Cristina Ich a răbufnit! Câte operații estetice și-a făcut și cum arăta înainte să devină faimoasă

Publicat: 19/02/2019 | 15:10

Cristina Ich, supranumită “Angelina de România”, a răbufnit după ce a fost întrebată foarte des în ultima perioadă dacă și-a făcut sau nu operații estetice. Ea a vorbit despre numărul intervenților într-o postare făcută pe o rețea de socializare. Tot acolo, bruneta sexy a urcat o poză de album cu ea de pe vremea când era adolescentă.

Citește și: FOTO. Ce a făcut Iulia Pârlea după ce fostul iubit, Piți Jr. a fost “tradus” de Cristina ICH

Cristina Ich a răbufnit! Câte operații estetice și-a făcut

În vârstă de 31 de ani, Cristina Ich a făcut publică o poză realizată pe când avea doar 16 ani. Când a postat imaginea în care apar aceleași trăsături pe care le are în prezent, ea a spus ironic: Eu de la 6 ani am transplant de păr, lentile și buze injectate.

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că vedeta le critică le reprezentantele sexului frumos din showbiz care apelează la frumusețea “sculptată” cu ajutorul bisturiului mânuit de chirurgii esteticieni. În timpul unor declarații, Cristina Ich le-a avertizat pe divele cu operații estetice că frumusețea lor naturală se va observa în momentul în care vor deveni mame.

“Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea”, a afirmat categorică focoasa brunetă.

Citește și: Piți Jr. rupe tăcerea după ce iubita lui, Cristina ICH, s-a sărutat cu ”ex-ul”: ”Nu am cerut-o în nicio căsătorie! A fost o glumă… Nu i-am dat niciun inel!”

Cine este Cristina Ich

Christina Ich s-a făcut remarcată după ce a apărut în filmulețe comice ca fiind partenera lui Matei de la BRomânia. În cadrul unui interviu, focoasa brunetă şi-a făcut debutul pe scenă ca şi comediant. Christina Micu locuieşte de ani buni în România, dar e de peste Prut. Moldoveanca seamănă izbitor de mult cu Angelina Jolie, motiv pentru care ea mai e cunoscută şi sub numele de “Angelina de România”. Deși pare că are operații estetice, vedeta se jură că este sută la sută naturală.

Citește și...