Piți Jr. rupe tăcerea după ce iubita lui, Cristina ICH, s-a sărutat cu ”ex-ul”: ”Nu am cerut-o în nicio căsătorie! A fost o glumă… Nu i-am dat niciun inel!”

Autor: I.D.
Publicat: 15/02/2019 | 23:09

Povestea de dragoste dintre Alex Pițurcă și Cristina ICH pare să se îndrepte spre final după doar câteva săptămâni. Motivul: „Prințesa Instagramului” l-ar fi „tradus” pe fiul fostului selecționer cu fostul ei iubit, căruia i-a făcut o vizită la ceas de seară și l-a sărutat chiar în fața blocului, înainte să urce în apartament. Piți Jr. rupe tăcerea despre relația cu frumoasa ICH și face declarații tranșante, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (Citește și: Cristina ICH, primele declarații după ce a fost fotografiată sărutându-se cu fostul: ”Mi-a înscenat totul! M-a chemat urgent la el acasă și…”)

Alex Pițurcă ne-a mărturisit că nu știa absolut nimic despre această vizită a iubitei sale și că nu are așteptări foarte mari de la o relație de doar „trei săptămâni”. Mai mult decât atât, nu ar fi adevărat că a cerut-o în căsătorie, nu i-ar fi dat niciun inel, totul a fost doar o glumă. De altfel, nici cuvintele lui, că ar fi cel mai fericit, nu i-ar aparține. Momentan, nu știe dacă acesta va fi deznodământul relației, însă fapta frumoasei șatene ar spune „totul”.

Ce-aș putea eu să zic după o relație de trei săptămâni?  Noi ne știam de mai mult timp, dar acolo, în vacanță, ne-am cunoscut mai bine. Nu am cerut-o în nicio căsătorie, a fost o glumă. Cum aș putea să cer pe cineva de nevastă după câteva zile? Nu i-am dat niciun inel, ăla era inelul ei și nu am spus niciodată acele cuvinte cum că «Dumnezeu mi-a trimis-o și că sunt cel mai  fericit». Vizavi de vizita pe care actuala/ fosta iubită, Cristina, i-a făcut-o fostului ei iubit, lucru de care eu nu am știut, spune tot!”, ne-a declarat în exclusivitate Alex Pițurcă.

Cristina susține că ex-iubitul Luca i-a înscenat totul

”Prințesa Instagramului” a dat detalii despre ex-iubitul Luca, în declarații exclusive pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Cristina ICH s-a apărat, spunând că i s-a înscenat totul, chiar de către fostul ei iubit.

Mi-a înscenat totul! Eu eram la un restaurant, când am primit un mesaj de la femeia care îi face curat lui Luca, spunându-mi că Luca se simte rău. Apoi mi-a scris și el că nu se simte bine și m-a chemat urgent la el acasă. M-am panicat, așa că am decis să merg, eu fiind la câteva minute distanță de blocul lui. Chiar m-am îngrijorat, când am văzut că mi-a scris și femeia de serviciu.

Când am ajuns, el era în fața blocului, mi-a zis că a coborât să ia o gură de aer. L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură, și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi“, ne-a declarat, în exclusivitate, Cristina Ich.

S-au sărutat & au părăsit LOFT-ul de mână la 5.30 dimineața

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit de curând pe Alexandru Pițurcă și Cristina ICH la LOFT, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală. Cei doi au dansat, au băut și s-au sărutat! La masa pe care au rezervat-o au luat loc și alți prieteni ai cuplului. Acest lucru nu i-a împiedicat, însă, pe Piți Jr. și pe frumoasa brunetă să-și arate sentimentele. Alexandru Pițurcă și Cristina ICH au plecat din LOFT, într-o sâmbătă de ianuarie, în jurul orei 5:30. De mână, ca doi îndrăgostiți. S-au urcat în mașina celei cunoscute drept “Angelina Jolie de România”, care a și condus, și s-au făcut nevăzuți. (Vezi AICI imaginile)

Cine este Cristina ICH

Cristina ICH a devenit un adevărat fenomen, graţie frumuseţii ieşite din comun şi asemănării izbitoare cu celebra actriţă de la Hollywood Angelina Jolie. Într-un interviu, bruneta mărturisea că asemănarea între ea şi starul din SUA nu se datorează operaţiilor estetice, ci machiajului profesionist pe care îl poartă dinadins în fiecare pictorial pe care îl realizează.

Cristina ICH s-a făcut remarcată şi datorită stilului ei vestimentar, creionat după ultimele trenduri. Mereu o apariţie care atrage priviri admirative, superba șatenă are, în mod natural, mulți admiratori. În plus, este ex-partenera lui BRomania în filmulețele comice pe care comediantul le-a realizat în trecut.

(Citește și: ”Prințesa Instagramului”, senzuala ICH, s-a combinat cu Piți Junior… Dovada?! S-au sărutat & au părăsit LOFT-ul de mână la 5.30 dimineața!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...