”Prințesa Instagramului”, senzuala ICH, s-a combinat cu Piți Junior… Dovada?! S-au sărutat & au părăsit LOFT-ul de mână la 5.30 dimineața!

Publicat: 19/01/2019 | 22:15

Alexandru Pițurcă și Cristina ICH formează cel mai nou cuplu din showbiz! Avem și dovada! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu ex-atacantul și senzuala brunetă, la LOFT, unde s-au distrat la maximum. Iulia Pârlea, fosta prezentatoare a știrilor sportive, este, după toate aparențele, de domeniul trecutului pentru fiul cunoscutului antrenor.  

(VEZI AICI: RELAŢIE CU NĂBĂDĂI ÎNTRE PIŢI JR. ŞI ”FOSTA” LUI TORJE)

După o relație tumultuoasă, presărată cu mai multe despărțiri și împăcări, Piți Jr. și Iulia Pârlea au rupt-o, aparent, definitiv. Certurile repetate i-ar fi convins că nu pot forma, în continuare, un cuplu și că este mai bine ca fiecare să meargă pe propriul drum. Fiul fostului selecționer al echipei naționale s-a reorientat însă rapid și s-a apropiat de Cristina ICH, supranumită “Angelina Jolie de România” și “Prințesa Instagramului”.

Săruturi pasionale la LOFT!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe Alexandru Pițurcă și Cristina ICH la LOFT, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală. Cei doi au dansat, au băut și s-au sărutat! La masa pe care au rezervat-o au luat loc și alți prieteni ai cuplului. Acest lucru nu i-a împiedicat, însă, pe Piți Jr. și frumoasa brunetă să-și arate sentimentele. E clar, între ei, este dragoste mare! Iar imaginile pe care le-am obținut confirmă încă o dată acest lucru.

(CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELE MAI SEXY ROMÂNCE A FOST CERUTĂ DE SOȚIE ÎN MALL)

Alexandru Pițurcă și Cristina ICH au plecat din LOFT, sâmbătă dimineața, în jurul orei 5:30. De mână, ca doi îndrăgostiți. S-au urcat în mașina celei cunoscute drept “Angelina Jolie de România”, care a și condus, și s-au făcut nevăzuți. Concluzia este că fiul ex-selecționerului “tricolorilor” și “Prințesa Instagramului” formează un cuplu frumos, iar în club au părut mai fericiți și mai liniștiți ca oricând. S-au comportat mai mult decât decent și nu au atras atenția asupra lor.

Iulia Pârlea este, în mod evident, istorie pentru Piți Jr.! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să revină cu detalii picante cu privire la modul în care Alexandru Pițurcă și Cristina ICH au ajuns să formeze un cuplu.

Alexandru Pițurcă și Cristina ICH, cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc

Cine este Cristina ICH

Cristina ICH a devenit un adevărat fenomen, graţie frumuseţii ieşite din comun şi asemănării izbitoare cu celebra actriţă de la Hollywood Angelina Jolie. Într-un interviu, bruneta mărturisea că asemănarea între ea şi starul din SUA nu se datorează operaţiilor estetice, ci machiajului profesionist pe care îl poartă dinadins în fiecare pictorial pe care îl realizează.

Cristina ICH s-a făcut remarcată şi datorită stilului ei vestimentar, creionat după ultimele trenduri. Mereu o apariţie care atrage priviri admirative, superba brunetă are, în mod natural, mulți admiratori. În plus, este ex-partenera lui BRomania în filmulețele comice pe care comediantul le-a realizat în trecut.

(NU RATA: A ABANDONAT TELEVIZIUNEA PENTRU IUBITUL FOTBALIST, DAR ACUM… ŞTIRISTA REVINE „PE STICLĂ”)

Piți Jr., un adevărat crai!

Cristina ICH este doar una dintre frumusețile autohtone cu care Alexandru Pițurcă s-a afișat de-a lungul timpului. Ex-atacantul formației Steaua a mai fost cuplat cu domnișoare superbe precum Monica Orlanda, Alina Crișan și Denisa Tănase. Cu Iulia Pârlea a avut, totuși, cea mai lungă relație. Care pare că s-a încheiat definitiv. Acum este rândul celei supranumite “Angelina Jolie de România” să apară la brațul lui Piți Jr..

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...