EXCLUSIV. Relaţie cu năbădăi între Piţi Jr. şi ”fosta” lui Torje. A umilit-o în restaurant pe ”frumuşica” de la TV!

Publicat: 04/02/2018 | 00:00

Relaţie cu năbădăi între Alexandru Piţurcă şi Iulia Pârlea. Ex-fotbalistul ar fi umilit-o în restaurant pe ”frumuşica” de la TV, pe care ar fi trimis-o acasă, preferând compania altor domnişoare. ”Fosta” lui Torje s-ar fi conformat, pentru a preveni o eventuală escaladare a conflictului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Imagini în premieră! ”Regina Instagramului” a pierdut. Ce vrăji a făcut Iulia Pârlea. L-a ”recuperat” pe Piţi Jr. din… toaleta de la NUBA!)

Anul trecut, Iulia Pârlea a înlocuit-o la DIGI24 pe Laura Teodoru, care şi-a dat demisia la sfârşitul lunii august. La scurt timp, planetele păreau că s-au aliniat pentru prezentatoarea TV, mai ales că reuşise să-l “strivească” pe Piţi Jr., cu care a avut, de-a lungul timpului, o legătură presărată cu multe împăcări şi despărţiri (VEZI AICI TOATE DETALIILE).  

Armonia în cuplu ar fi durat, însă, doar câteva luni. Pentru că sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, susţin că între Alexandru Piţurcă şi Iulia Pârlea ar fi avut loc un scandal monstru. Cei doi s-ar fi certat grav în weekend-ul trecut, într-un restaurant cunoscut din zona Herăstrău. În urma conflictului, prezentatoarea TV ar fi părăsit localul, vizibil afectată de tot ce s-a întâmplat.

Incidentul s-ar fi petrecut, sâmbăta trecută, la “Trattoria il Calcio”. Puţin euforic şi deloc în apele lui, Piţi Jr. ar fi început să-şi umilească şi să-şi înjure iubita. Ba mai mult, martori oculari susţin că fostul fotbalist chiar ar fi şi bruscat-o pe ştirista de la DIGI24. Care, într-un final, ar fi ajuns să fie trimisă acasă de fiul fostului selecţioner al echipei naţionale. (CITEŞTE ŞI: DECLARAŢII EXCLUSIVE. Piţi Jr. şi iubita prezentatoare TV au ”rupt-o” după doar 5 luni. ”Ne-am despărţit, dar…”)

Iulia Pârlea ar fi părăsit restaurantul, iar Alexandru Piţurcă a rămas în local, unde ar fi continuat să facă scandal şi să-şi înjure iubita. S-ar fi calmat, ulterior, în compania mai multor domnişoare.

S-au despărţit din cauza „Reginei Instagramului”

Cunoscut drept un crai de „Dorobanţi”, Alexandru Piţurcă s-a cuplat, în urmă cu mai bine de un an, cu Iulia Pârlea, celebră, la rândul ei, pentru poveştile de dragoste pe care le-a avut cu Gabriel Torje şi Ciprian Marica. În toată această perioadă, fiul “Satanei” nu a părut, însă, prea implicat în relaţie. În iunie, Piţurcă Jr. a sărutat-o, în toaleta de la NUBA, pe „Regina Instagramului”, Larisa Tănăsoiu, deşi avea, oficial, iubită (NU RATA AICI TOATĂ POVESTEA).

Imaginile nu i-au căzut deloc bine Iuliei Pârlea, care a ales să se despartă de Alexandru Piţurcă. Însă doar pentru o perioadă scurtă, pentru că prezentatoarea TV a avut puterea să-l ierte pe fostul fotbalist.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...