IMAGINI FABULOASE! Fiul ”Satanei” a înghesuit-o pe ”Regina Insta” în toaleta de la NUBA: a sărit pe ea şi… Oficial, Piţi Jr. are o relaţie cu ex-prezentatoarea TV Iulia Pârlea, dar altfel stau lucrurile noaptea! I-am filmat în timp ce…

Publicat: 12/06/2017 | 00:00

Deşi, oficial, este într-o relaţie cu Iulia Pârlea, fiul fostului selecţioner al României a sărutat-o în toaletă pe "Regina Instagramului"! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă, în exclusivitate, imagini incendiare cu Piţi Jr. şi Larisa Tănăsoiu! (VEZI AICI: Face senzaţie pe reţelele de socializare! Cum am fotografiat-o într-o benzinărie pe "Regina Instagramului)

Alex Piţurcă demonstrează că perseverenţa învinge întotdeauna! Fiul lui Victor Piţurcă a „înghesuit-o” în toaleta de la NUBA pe „Regina Instagramului” şi a reuşit să îi „smulgă” un sărut.

Piţi Jr. încearcă de două luni să o cucerească pe Larisa Tănăsoiu şi iată că eforturile sale au dat, în cele din urmă, roade.

Toată „campania de cucerire” a Larisei a început pentru Piţi Jr. în seara în care şi Speak şi-a testat talentul de Don Juan cu „Regina Instagramului” (VEZI TOATE DETALIILE AICI – EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA). Nici Speak, nici Piţi Jr. nu au avut atunci sorţi de izbândă cu Larisa, care a plecat singură din club.

Ambiţios din fire (doar e fiul lui Victor Piţurcă, nu?), Alex nu s-a lăsat cu una, cu două şi iată că i-a reuşit. Nu numai că i-a „furat” un sărut la toaletă Larisei, dar „Regina Instagramului” l-a ţinut de gât mai toată seara şi a părut să se simtă foarte bine în compania lui. 

Cu toate că Piţi Jr. şi Larisa par să fi început o relaţie, lucrurile sunt complicate. Fiul „Satanei”, cum a fost poreclit Victor Piţurcă, e oficial într-o relaţie cu Iulia Pârlea, cu care s-a împăcat, din nou, de curând (VEZI AICI CUM S-AU DERULAT EVENIMENTELE). Relaţia celor doi a fost presărată cu mai multe despărţiri şi împăcări.

În timp ce Piţi Jr. îi făcea „pressing”, cum se spune în fotbal, „Reginei Instagramului”, despre fosta prezentatoare TV Iulia Pârlea s-a zvonit că s-ar iubi cu Smiley (AFLĂ MAI MULTE DE AICI), supoziţiile fiind lansate chiar de către colegul său de la Smart FM, Vlad Craioveanu.

Iulia Pârlea a avut în trecut o relaţie de doi ani cu un alt fotbalist, Gabriel Torje. Piţi Jr. este recunoscut ca un adevărat „Casanova”. Fiul lui Victor Piţurcă s-a iubit şi cu superba blondă Monica Orlanda, care are acum o relaţie cu Alin Cocoş. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

 

Citește și...