S-au împăcat, dar… până când?! S-a întors DIN NOU la Piţi Jr. după ce a ”tradus-o” cu Regina Instagramului!

Publicat: 26/05/2017 | 00:00

Piţi Jr. s-a împăcat, din nou, cu Iulia Pârlea! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini exclusive cu cei doi porumbei, care au urmărit împreună, miercuri, finala Europa League. Probabil că mai mult Piţi Jr. s-a uitat la meci, dar este de admirat că Iulia l-a însoţit în local pe fostul fotbalist, să vadă duelul dintre Manchester United şi Ajax. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

După ce a ieşit de mai multe ori în club cu „Regina Instagramului”, Larisa Tănăsoiu (VEZI DETALII AICI), Piţi Jr. s-a întors la vechea lui dragoste: Iulia Pârlea!

Despre fosta prezentatoare TV s-a zvonit că s-ar iubi cu Smiley (AFLĂ MAI MULTE DE AICI), supoziţiile fiind lansate chiar de către colegul său de la Smart FM, Vlad Craioveanu.

Relaţia dintre Iulia Pârlea şi Alex Piţurcă se încheiase anul trecut, aşa cum fosta prezentatoare TV a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. „Da, este adevărat că nu mai suntem împreună, nu ştiu dacă o putem numi despărţire, mai bine zis suntem într-o perioadă în care ne gândim dacă suntem ceea ce ne dorim unul pentru celălalt. Nu am avut motive de ceartă, eu nu am ce să-i reproşez lui Alex, ne-am dorit foarte mult relaţia asta, încă ţinem foarte mult unul la celălalt”, ne declara Iulia Pârlea. (DETALII SUPLIMENTARE AICI)

După aceea, cei doi s-au împăcat (VEZI AICI), dar pentru o scurtă perioadă. Rămâne de văzut dacă povestea lor de iubire va dura mai mult de data aceasta.

Se pare că Iulia Pârlea are o preferinţă pentru fotbalişti întrucât ea s-a iubit în trecut şi cu Gabi Torje. Ei s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi, conform declaraţiilor lor, a fost dragoste la prima vedere. Cu toate acestea, după doi ani, Iulia Pârlea şi Gabi Torje au decis să pună capăt relaţiei. (CITEŞTE ŞI: Donjuanul Piţi Jr. şi-a ”oficializat” relaţia cu fosta ştiristă!)

Citește și...