Ar putea fi marea ”bombă” din showbiz: fosta iubită a lui Torje şi Piţi Jr. a „scăpat porumbelul” în direct! Se iubeşte în secret cu Smiley?!

Publicat: 15/05/2017 | 00:00

Iulia Pârlea, fostă prezentatoare TV, actualmente ştiristă la postul de radio al lui Marius Tucă, Smart FM, ar putea fi noua iubită a lui Smiley! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie cum a apărut această ipoteză şi de ce ar putea fi ea adevărată. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Totul a plecat de la o discuţie între Vlad Craioveanu şi colega lui Iulia Pârlea, purtată în direct de către cei doi. Vlad Craioveanu a spus on-air că Iulia Pârlea este îndrăgostită de Smiley, iar aceasta a început să râdă. Iulia i-a replicat lui Craioveanu că a înţeles greşit, însă explicaţiile ei nu au fost prea convingătoare.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă dezvăluiri extraordinare ce ar putea confirma că ipoteza este adevărată. Iulia Pârlea a locuit la un moment dat împreună cu iubitul ei de la acea vreme în aceeaşi casă cu Smiley şi Laura Cosoi, care erau într-o relaţie atunci, şi cu Marius Moga şi Iulia Vântur, care, la fel, erau împreună în acea perioadă (VEZI AICI DEZVĂLUIRI EMOŢIONANTE DIN VIAŢA LUI SMILEY).

Este posibil ca Iulia Pârlea şi Smiley să fi păstrat o atracţie unul faţă de celălalt din perioada în care stăteau împreună în aceeaşi casă din Cernica, iar acum, când niciunul dintre ei nu are o relaţie, să fi reluat legătura. Până la o dovadă concretă, acestea nu sunt, însă, decât prespuneri legate de o posibilă relaţie între ei.

Vlad Craioveanu şi Iulia Pârlea (primii doi din stânga) au vorbit în direct despre o posibilă relaţie a Iuliei cu Smiley
Vlad Craioveanu şi Iulia Pârlea (primii doi din stânga) au vorbit în direct despre o posibilă relaţie a Iuliei cu Smiley

Iulia Pârlea s-a iubit ultima dată cu Alex Piţurcă, fiul fostului selecţioner al naţionalei Victor Piţurcă. Relaţia lor s-a încheiat anul trecut, aşa cum Iulia Pârlea ne-a declarat în exclusivitate. „Da, este adevărat că nu mai suntem împreună, nu ştiu dacă o putem numi despărţire, mai bine zis suntem într-o perioadă în care ne gândim dacă suntem ceea ce ne dorim unul pentru celălalt. Nu am avut motive de ceartă, eu nu am ce să-i reproşez lui Alex, ne-am dorit foarte mult relaţia asta, încă ţinem foarte mult unul la celălalt”, afirma Iulia Pârlea pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România (MAI MULTE AICI).

Iulia Pârlea a fost în trecut şi iubita lui Gabi Torje. Cei doi au avut o relaţie între 2012 şi 2014.

Citește și...