VIDEO EXCLUSIV. S-au aliniat planetele pentru prezentatoarea TV. Ştirista de la DIGI24 l-a ”strivit” pe Piţurcă Jr.! Vă prezentăm şi dovada filmată…

Publicat: 31/10/2017 | 00:00

S-au aliniat planetele pentru Iulia Pârlea. După ce s-a reangajat la DIGI 24, bruneta a reuşit să-l “strivească” pe Piţurcă Jr., cu care a avut, de-a lungul timpului, o relaţie cu năbădăi. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, şi dovada filmată. În weekend, cei doi s-au distrat la LOFT, cu ocazia zilei de naştere a fostului fotbalist. În club, Alex a avut ochi numai pentru Iulia, semn clar că ştirista l-a prins pe iubitul ei ca într-o menghină. (VEZI ŞI: DECLARAŢII EXCLUSIVE. Piţi Jr. şi iubita prezentatoare TV au ”rupt-o” după doar cinci luni. ”Ne-am despărţit, dar…”)

Cunoscut drept un crai de „Dorobanţi”, Alexandru Piţurcă s-a cuplat, în urmă aproximativ un an, cu Iulia Pârlea, celebră, la rândul ei, pentru poveştile de dragoste pe care le-a avut cu Gabriel Torje şi Ciprian Marica. În toată această perioadă, fiul “Satanei” nu a părut, însă, prea implicat în relaţie. În iunie, Piţurcă Jr. a sărutat-o, în toaleta de la NUBA, pe „Regina Instagramului”, Larisa Tănăsoiu, deşi avea, oficial, iubită (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Imaginile nu i-au căzut deloc bine Iuliei Pârlea, care a ales să se despartă de Alexandru Piţurcă. Însă doar pentru o perioadă scurtă, pentru că prezentatoarea TV a avut puterea să-l ierte pe fostul fotbalist. Bruneta a avut răbdare şi, în cele din urmă, s-au aliniat planetele pentru ea. A înlocuit-o la DIGI24 pe Laura Teodoru, care şi-a dat demisia la sfârşitul lunii august, iar acum a reuşit să-l “strivească” pe Piţurcă Jr. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, şi dovada filmată.

Au sărbătorit cu şampanie la LOFT

În weekend-ul recent încheiat, i-am întâlnit pe Iulia Pârlea şi Alexandru Piţurcă la LOFT, un club de lux din Capitală. Fostul fotbalist a împlinit 34 de ani şi, alături de iubită şi prieteni, a ieşit să sărbătorească momentul. În local, Piţurcă Jr. s-a comportat exemplar. Ca un adevărat domn. A avut ochi numai pentru Iulia şi nu s-a uitat deloc la celelalte frumuseţi aflate în zonă. Bruneta a părut, tot timpul, stăpână pe situaţie şi a arătat ca o femeie împlinită pe toate planurile. Putem spune că Iulia a reuşit, în sfârşit, să-l transforme pe Alex într-un bărbat fidel numai partenerei sale. (CITEŞTE ŞI: Nu l-a scăpat nicio secundă. Fosta prezentatoare TV l-a ”sufocat” pe fiul Satanei pe plaja milionarilor)

La LOFT, cei doi au dansat, s-au sărutat şi au băut şampanie. Fără, însă, să exagereze. Când Iulia a ales să se odihnească, Alex s-a dus imediat lângă ea, la masă. Nu a rămas pe ring. Distracţia s-a încheiat sâmbătă dimineaţa, când Iulia şi Alexandru s-au retras spre casă. S-au simţit de minune în club, iar relaţia lor a devenit şi mai solidă. Iar dacă lucrurile vor merge pe acelaşi făgaş, nu este exclus să-i vedem pe cei doi, împreună, în faţa altarului. (NU RATA: Imagini în premieră! ”Regina Instagramului” a pierdut. Ce vrăji a făcut Iulia Pârlea. L-a ”recuperat” pe Piţi Jr. din… toaleta de la NUBA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...