Urmează și nunta? Prima declarație făcută de Alex Pițurcă după ce Cristina Ich a dezvăluit că este gravidă

Publicat: 24/07/2019 | 18:38

Deși CANCAN.RO a dezvăluit în exclusivitate despre Cristina Ich că este gravidă, modelul a ținut să nege la început această informație, ca astăzi, la șase luni de sarcină, să dea mare veste printr-un pictorial incendiar. 

Alex Pițurcă și Cristina Ich, fotomodel de meserie, vor avea un copil împreună. Este un băiețel, iar numele lui va fi Noah Alexandru. Piți Jr. a ras în momentul în care a aflat că va deveni tată.

Cristina Ich este însărcinată în șase luni, însă a ales să își țină sarcina secretă, departe de ochii curioșilor. Dar iată că astăzi a ales să împărtășească vestea cea mare cu toată lumea, iar acum Alex Pițurcă este cel care își expune sentimentele în fața tuturor. Alex Pițurcă a publicat o fotografie cu Cristina Ich însărcinată și a anunțat că în curând va deveni soția lui.

Sunt un tată mândru! ? Soția mea frumoasă @christina_ich„, a scris Alex Pițurcă, pe Instagram.

Cristina Ich a povestit într-o postare pe Instagram că emoţiile o copleşesc şi are o mie de gânduri. A vrut să ducă totul la bun sfârşit în secret, dar, susţine ea, cei din jur nu i-au respectat decizia.

Nici nu știu ce să scriu…..
Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită”!
Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine.
Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.
Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată.
Nu a fost ușor, am trecut prin luni de zile de coșmar, cu 1000 de gânduri care m-au făcut într-un final să ajung la o singură concluzie: “Ich, nu mai ești singură!”, desi iubeam singurătatea, mă regăseam în ea.
M-am trezit din această singuratate și câteva frustrări adunate, cu un bărbat pe care il iubesc și cu un copil ce urmează să vină.
Sună ciudat și asemanător miilor de povești de dragoste (nu mi place chestia asta ?) dar ar fi bine să mai cobor cu picioarele pe pământ și să înteleg că bucuriile mari și fundamentale ale vieții, sunt de mii de ani aceleași.
Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine.
Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru!
Am făcut acest unic editorial ca să opresc speculațiile presei și insistența celor din presă de a “smulge” informații despre ceva atât de personal.
Nu știu cum să descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de găsit, dar vreau să știți un singur lucru: el va fi exact așa cum mi-am dorit eu să fie un bărbat!
Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. 🙂
Cam atât.
V-aș ruga să nu-mi judecați decizia de a nu face publică sarcina de când am aflat că sunt gravidă și să înțelegeți că unele lucruri nu sunt de “împărțit” pe platformele de socializare”, a scris ea pe contul de Instagram.

Citește și...