Stilista a retrăit momente de groază: “Mi-am dat seama că nu sunt în stare să o salvez”

Publicat: 28/10/2019 | 23:12

Sara, fiica renumitei stiliste Adina Buzatu, și-a băgat în sperieți mama. Vedeta a retrăit acum momentele de groază. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile uluitoare ale celei care a devenit, de-a lungul timpului, un reper în materie de eleganță și rafinament. (CITEȘTE ȘI: EX-UL OANEI ZĂVORANU A LĂSAT-O GRAVIDĂ PE REGINA PRAHOVEI!)

Adina Buzatu (42 de ani) este, fără doar și poate, una dintre cele mai renumite stiliste de la noi din țară. Vedeta are o fată foarte frumoasă, Sara, care în prezent are 22 de ani și este studentă. Cele două au avut mereu o relație extrem de apropiată. Sara a început să lucreze alături de celebra ei mamă încă de la vârsta de opt ani. (NU RATA: IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN&DANI: “FEMEILE ȘTIU MAI BINE, NU TREBUIE SĂ…”)

Cu toate că a fost un copil model,  Sara i-a dat Adinei Buzatu și emoții uriașe. Fiica a reușit să-și bage mama în sperieți. Într-un interviu pe care l-a oferit, în exclusivitate, site-ului nr.1 din România, Adina Buzatu a rememorat clipele de groază prin care a trecut.

„Mi s-au «tăiat» mâinile și picioarele”

”Am avut parte de două momente extrem de tensionate când Sara era foarte mică. Culmea a fost că ambele evenimente s-au petrecut la mare, dar în ani diferiți. Prima dată s-a întâmplat când ne aflam într-un restaurant de pe faleză și ea se uita la o vitrină cu prăjituri. Atât de mult s-a plimbat pe lângă vitrină și într-o fracțiune de secundă a ieșit pe stradă. Cum era seară și faleza era plină de oameni, Sara s-a pierdut în mulțime.

A fost cumplit pentru mine. Mi s-au «tăiat» mâinile și picioarele. N-am putut să reacționez în niciun fel. Nu puteam să gândesc și nici să fac nimic. Pur și simplu m-am blocat. S-au ridicat toți prietenii de la masă și s-au dus să o caute și au găsit-o, într-un final. În momentele acelea de panică, eu mi-am dat seama că nu sunt în stare să reacționez când e vorba de ea. Eram pur și simplu înghețată. Au venit prietenii meu, au adus-o pe Sara, dar eu nu puteam să reacționez în niciun fel, a mărturisit Adina Buzatu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Stilista Adina Buzatu a retrăit momente de groază

”La fel s-a întâmplat și în al doilea caz. Eram la piscina unui hotel din Mamaia, în luna septembrie. Eu eram pe șezlong și mă uitam la Sara care alerga pe lângă piscină. Fără să vrea, a făcut un pas și a căzut în piscină. Eu, pur și simplu, n-am reușit să mă ridic de pe șezlong să mă duc să o iau din apă. Norocul meu a fost că un prieten a văzut-o pe Sara când a căzut și a sărit după ea. A scos-o imediat, totul a fost OK, dar eu efectiv eram înmărmurită și nu puteam să fac nimic. De atunci am fost tot timpul panicată să nu i se întâmple ceva. Mi-am dat seama că nu sunt în stare să fac nimic pentru ea, să o salvez”, ne-a mai spus Adina Buzatu.

Fiica Adinei Buzatu și-a băgat în sperieți mama

Adina Buzatu a crescut într-o familie de intelectuali

Adina Buzatu a crescut într-o familie de intelectuali, cu principii și valori foarte bine definite. Vedeta a primit o educație strictă care s-a reflectat mai târziu și în comportamentul ei. Tocmai de aceea, ea a devenit o persoană serioasă, hotărâtă care duce lucrurile la bun sfârșit. (VEZI AICI: LIVIU GUȚĂ S-A “ÎMPLINIT” LA LOC! AVEM DOVADA FILMATĂ!)

Adina Buzatu a acumulat experienţă în anii adolescenţei ca om de „de toate” la firma unui străin şi ca supraveghetor într-un cazino, pentru ca la 18 ani să dea lovitura cu o firmă care exporta fier vechi. Iar la 20 de ani ea a devenit pentru prima oară mamă.

Fiica vedetei este studentă unei prestigioase facultăți din Elveția, unde studiază management hotelier. Sara este la fel de frumoasă ca și mama sa. Dacă aceasta îi va călca pe urme mamei, în ceea ce privește activitatea profesională, rămâne de văzut. (NU RATA: “REGINA BLĂNURILOR”, PRĂDATĂ DE HOȚI! AVEM TOT FILMUL “LOVITURII”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)