“Regina blănurilor”, prădată de hoți! Avem tot filmul “loviturii”

Autor: I.D.
Publicat: 27/10/2019 | 22:09

Designerul Flora Năstase, cea supranumită “Regina blănurilor”, a trăit un nou şoc. Hoţii i-au călcat pragul magazinului situat pe Calea Victoriei, de unde i-au furat o blană. Cinci secunde a durat totul, iar operaţiunea a fost filmată de camerele de supraveghere. Flora Năstase a pierdut, în trecut, un milion de euro, bani pe care încă se luptă să-i recupereze. CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV, a prezentat toate detaliile noii lovituri primite de cunoscuta creatoare de modă. (Citeşte şi: ”Regina blănurilor”a revenit în viața mondenă după 10 ani de absență)

A deschis uşa magazinului, a pus mâna pe prima haină de blană şi a fugit! Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, în buricul Bucureştiului, la doi paşi de Poliţia Capitalei, acolo unde Flora Năstase are magazinul cu blănuri. Nici cinci secunde nu a durat operaţiunea, iar totul a fost surprins pe camerele de supraveghere. Hoţul s-a ales cu o blană de nurcă în valoare de peste două mii de lei, dar şi cu o plângere la poliţie.

„A doua nu mai există nicăieri

Sunt piese deosebite, unicat, şi dacă eu le-am colecţionat înseamnă că a doua nu mai există nicăieri„, a declarat designerul pentru CANCAN.RO, emisiune difuzată de România TV. (Citeşte şi: Poliția este în alertă. Ce a pățit Flora Năstase)

Şocul cel mai mare l-a trăit, însă, în urmă cu câţiva ani când s-a trezit peste noapte că a rămas fără toată agoniseala de-o viaţă: un milion de euro. Flora a investit banii la bursă, printr-un contract al unei firme deţinută de Cristian Sima, în care era asigurată că nu-şi va pierde banii. Timp de câteva luni, a primit, conform contractului, profitul de 1% din suma depusă. Până în ziua în care a fost anunţată că cel căruia i-a încredinţat banii a fugit.

Flora Năstase a fost prădată de hoți

A fost la un pas de sinucidere

După doi ani, în noaptea de revelion, Flora Năstase a cedat. A fost la un pas de sinucidere. În aceeaşi noapte s-a dus singură la spitalul de psihiatrie, unde a fost internată de mai multe ori. „În primul an nu am putut să mă concentrez nici pe afacere, pentru că mi-a fost foarte rău. Am fost doi ani la rând internată pentru această problemă. Am cedat psihic.

Am fost internată la Obregia de două ori. Cred că urmează să fac greva foamei în faţa Parchetului. Dacă va fi nevoie, am să fac şi asta„, a mai mărturisit Flora Năstase.

Flora s-a luptat cu sistemul la fel cum ar fi făcut-o cu morile de vânt. A iniţiat chiar şi o petiţie împotriva abuzurilor săvârşite de procurori. Banii nu i-a recuperat, dar rămâne cu speranţa unei schimbări în bine în rândul autorităţilor şi a clasei politice.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...