Flora Năstase, supranumită ”Regina blănurilor”, a revenit în viața mondenă după 10 ani de absență

Publicat: 23/05/2019 | 19:48

 Flora Năstase, supranumită ”Regina blănurilor”, a revenit în viața mondenă după 10 ani de absență. 

Fiecare femeie visează să aibă o haină de blană, iar vizonii, chinchilele, nurcile sau vulpile polare sunt preferatele doamnelor. Ei bine, cu îndeplinirea viselor se ocupă celebrul designer Flora Năstase. Anul trecut, după un deceniu în care n-a mai defilat cu creațiile sale, cea supranumită ”Regina blănurilor” a pus în scenă un show inspirat de divele anilor ’30-’40, cu ajutorul mai multor nume sonore și a avut un succes răsunător.

Iar acum, după zece ani de absență, Flora Năstase a revenit în lumea mondenă. ”Regin blănurilor” a fost prezentă la petrecerea VIVA 2019, care a avut loc azi-noapte. Flora Năstase a optat pentru o ținută black, formată din pantaloni și un top negru, accesorizat cu o vestă din paiete, sandale negre și o geantă-plic în aceeași nuanță. Cu zâmbetul pe buze, după ce viața a încercat-o de mai multe ori, ”Regina blănurilor” s-a întreținut cu mai multe vedete prezente la evenimentul monden. (CITEȘTE ȘI: FLORA NASTASE IN RAZBOI CU VECINII! O ACUZA CA II SPIONEAZA!)

Flora Năstase a revenit în lumea mondenă, după 10 ani de absență

A investit banii la bursă, dar…

Pe vremea când averea „Reginei blănurilor” însuma undeva la şapte milioane de euro, singurul pe care Flora îl declara moștenitor era Kiki, cățelul ei, Însă, într-o zi s-a spulberat totul.

Flora a investit banii la bursă, printr-un contract al unei firme deținute de Cristian Sima, în care ar fi fost asigurată că nu-și va pierde banii. Timp de câteva luni, a primit, conform contractului, profitul de 1% din suma depusă. Până în ziua în care a fost anunțată că cel căruia i-a încredințat banii a fugit. (CITEȘTE ȘI: „REGINA BLĂNURILOR”, MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: „MĂ GÂNDESC LA SINUCIDERE, CRISTIAN SIMA MI-A LUAT VIAŢA!”)

”Ulterior am început să înțeleg ce mi se întâmplă când am început să mă confrunt cu greutățile zilnice. Pe lângă faptul că suma reprezenta tot cash-ul meu, am rămas și cu un impozit pe profit pentru banii pe care mi i-a furat domnul Sima, de 10 mii de euro, care, fiind la stat, a trebuit să-i achit. Practic, am rămas într-o zi fără lichidități. A trebuit să-mi adaptez viața la ceva ce nu mai trăisem până atunci. A trebuit să sistez toate cheltuielile pe care le aveam”, a mai povestit Flora Năstase.

După doi ani, în noaptea de Revelion, Flora Năstase a cedat. A fost la un pas de sinucidere. În aceeași noapte s-a dus singură la spitalul de psihiatrie, unde a fost internată de mai multe ori.

”În primul an nu am putut să mă concentrez nici pe afacere pentru că mi-a fost foarte rău. Am fost doi ani la rând internată pentru această problemă. Am fost internată la Obregia de două ori. Cred că urmează să fac greva foamei în fața Parchetului. Dacă va fi nevoie, o să fac și asta”, a mai spus designerul.

Citește și...