Acasă » Exclusiv » Liviu Guță s-a “împlinit” la loc! Avem dovada filmată!

Liviu Guță s-a “împlinit” la loc! Avem dovada filmată!

De: Cristian Lisandru 27/10/2019 | 22:09

În urmă cu nici două luni, celebrul manelist Liviu Guță făcea senzație cu ”silueta”, anunțându-și fanii că a reușit să slăbească nu mai puțin de 30 de kilograme. Cu un tonus ridicat și plin de energie pozitivă, Liviu a dezvăluit și dieta care l-a subțiat corespunzător, fiind foarte mândru de realizarea sa. Întreaga familie l-a încurajat, iar prietenii și fanii l-au declarat o persoană extrem de hotărâtă, motivându-l suplimentar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă – în exclusivitate – imagini foarte recente cu Liviu Guță. Surpriza este una mare, fiindcă manelistul s-a ”împlinit” la loc. (VEZI ȘI: IN PLIN SCANDAL CU SIMONA TRASCA, LIVIU GUTA A FACUT UN GEST SOCANT)

Dieta e bună, numai că, vorba aceea, trebuie să te ții de ea. Așa s-ar putea spune după ce îl vezi pe Liviu Guță în luna octombrie a acestui an. Două luni mai devreme, după ce a ținut, sârguincios, o dietă-”minune”, manelistul se simțea foarte bine în pielea sa și era ”pe cai mari”. Slăbise 30 de kilograme în intervalul respectiv, uimindu-și apropiații, numai că acum a început să apară din nou în public cu o… burtică sugestivă. Să fi renunțat Liviu Guță la dietă? Și-a schimbat regimul alimentar care i-a adus atâtea satisfacții și a revenit la o altă alimentație? Misterul persistă, dar imaginile vorbesc de la sine. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL MANELIST A FOST TÂLHĂRIT CU UN BRICEAG LA O NUNTĂ)

Mulți dintre fanii celebrului manelist vor spune că tot răul este înspre bine sau că – după o perioadă în care ”dai jos din greu” – urmează și efectul contrar, organismul cerându-și ”drepturile”. Un vinișor, o fripturică, o șunculiță etc… Liviu, conform propriilor declarații, intenționa să ajungă la 80 de kilograme, după ce reușise să spună ”stop joc” atunci când ajunsese la impresionanta greutate de… 118 kilograme. (CITEȘTE ȘI: LIVIU GUTA S-A PREGATIT DE RAZBOI! MANELISTUL SI-A TRAS VESTA DE MILITAR SI…)

Reușise să slăbească 30 de kilograme, dar s-a ”împlinit” la loc

Liviu Guță a mers la cumpărături cu… omul de încredere

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a surprins pe ”împlinitul” Liviu Guță la cumpărături. Nu era singur, ci însoțit de un om de încredere, fiindcă celebrul manelist trebuie să aibă alături pe cineva, pentru diferite treburi. Și, de ce nu, chiar pentru protecție. În cazul în care ar fi asaltat de fani. Îmbrăcat sport – tricou alb, cu mâneci lungi, blugi și adidași – Liviu Guță a făcut mișcare în supermarket, iar produsele au ajuns direct în căruciorul aferent. Bineînțeles, manelistul s-a respectat, așa cum se cuvine, mergând alături de omul său de încredere, în timp ce acesta împingea căruciorul. (NU RATA: LIVIU GUTA, IMPLICAT INTR-UN NOU SCANDAL! SOTIA LUI E DEZAMAGITA)

Liviu Guță a mers la cumpărături cu… omul de încredere (cu spatele, geacă maro, lângă coșul cu produse achiziționate)

Manelistul și-a ”marcat” omul de încredere, prin mall, burtica ”împlinită” ieșind, firește, în evidență. Cei doi parteneri de shopping au plasat destule produse în cărucior, iar Liviu Guță, decis să ”ardă calorii”, a pășit în ritm susținut printre ceilalți cumpărători. Dacă Liviu spunea că vrea să ajungă la 80 de kilograme, este clar că mai are ceva de ”muncit” la capitolul alimentație, însă nimic nu este imposibil. Cu atât mai mult cu cât manelistul a demonstrat că poate, iar ”două ouă fierte, o portocală și o bucățică de carne pui la grătar”, au făcut adevărate minuni la vremea respectivă. (NU RATA: ȘOC ÎN SHOWBIZ-UL DIN ROMÂNIA! MANELIST CELEBRU, BĂTUT CU PUMNII ȘI PICIOARELE ÎN FAȚA UNUI CLUB DE NOAPTE)

Omul de încredere al lui Liviu Guță a împins căruciorul cu produse, iar celebrul manelist – ceva mai plinuț decât acum două luni, după cum se poate observa – l-a urmat, mergând țanțoș

Pierde teren în lupta cu kilogramele, dar păstrează atitudinea optimistă

Liviu Guță nu a uitat să ia bonul de cumpărături, firește, iar la un moment dat, în timp ce omul de încredere împingea căruciorul, a aruncat bonul respectiv printre produsele achiziționate. Zâmbetul lui Liviu Guță demonstrează că reușește să vadă partea plină a paharului, cum se spune, chiar dacă pare a pierde teren în lupta cu kilogramele suplimentare. Totuși, să sperăm că manelistul va reveni la… forma care l-a consacrat acum două luni, cu atât mai mult cu cât este bine știut că doar câteva kilograme în plus pot da peste cap un plan ”alimentar” atât de bine pus la punct.  (VEZI ȘI AICI: FLORIN SALAM NU A MAI FOST VĂZUT NICIODATĂ AȘA! MANELISTUL ESTE LA UN PAS DE COLAPS)

Liviu Guță nu a uitat să păstreze bonul de cumpărături

Liviu Guță și… nutriționistul cubanez

La 40 de ani, Liviu Guță a declarat război kilogramelor în plus și, la scurt timp după ce a început această luptă delicată, el a ajuns să cântărească 87 de kilograme de la 118. Invitat în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”, manelistul a fost surprins de Cove, care i-a arătat diferența dintre jeanșii pe care îi avea pe el și unii pe care îi purta în urmă cu mai bine de două luni. În cadrul interviului, Liviu Guță a dezvăluit că a renunțat la pâine și produse cu mult zahăr, săunând și ce alimente conține dieta-”minune”. (VEZI ȘI: IMAGINI HORROR CU MANELISTUL LIVIU GUTA! „MA MIR CA MAI TRAIESTE!)

”Am știut să îmi folosesc mai mult mintea – sunt un cântăreț, apar. Mă simțeam foarte obosit, mă simțeam anapoda… și m-am gândit că cel mai bine pentru mine e să fac schimbarea. Vreau să ajung la 80 de kilograme. Țin dieta unui nutriționist cubanez. Am mâncat: două ouă fierte, un grapefruit și ceai verde. La prânz… Două ouă fierte, o portocală și o bucățică de carne pui la grătar. Am exclus pâinea și zahărul din alimentație. Am început acum două luni și o săptămână și am slăbit 30 de kilograme chiar. Am 87 acum și vreau să ajung la 80”, a declarat artistul în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”. (CITEȘTE ȘI: LIVIU GUTA A CANTAT “IA-TI MIREASA ZIUA BUNA” LA O NUNTA DE ROMI IN AMERICA! )

Soția lui Liviu Guță: ”L-am întrebat ce o să îmi ia de Valentine’s Day şi mi-a spus că…”

Anul trecut, în timpul unui interviu, Giulia a mărturisit, cu zâmbetul pe buze – dar şi nemulţumită într-o oarecare măsură – ce i-a spus Liviu Guţă că va primi din partea lui pe 14 februarie, atunci când este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor în tradiţia occidentală. (NU RATA: CE A FĂCUT LIVIU GUŢĂ ÎN MEMORIA DENISEI MANELISTA LA O PETRECERE)

„L-am întrebat ce o să îmi ia de Valentine’s Day şi mi-a spus că îmi cumpără o maşină de spălat. Iar producătoarea emisiunii i-a zis: «Niciodată să nu cumperi electrocasnice la femei»”, a mărturisit soţia manelistului în timpul unei emisiuni TV.

„Soacra mea mă iubeşte foarte mult. Soţia mea este lângă mine necondiţionat (…)”, a declarat manelistul. Liviu Guţă şi soţia lui s-au căsătorit civil în 2006. Liviu Guță și Giulia au făcut cununia religioasă pe 1 septembrie 2014. Ei au împreună un băiat şi o fetiţă.

Celebrul manelist a avut parte și de o experiență mistică

Cunoscutul manelist a mărturisit că a primit încurajări și din partea familiei în lupta împotriva kilogramelor suplimentare și că și-a dorit foarte mult să înceapă mișcarea. Dar a făcut și o dezvăluire-șoc. Manelistul a spus că a mai avut parte de o experienţă mistică în timp ce se afla la o mănăstire. (VEZI ȘI AICI: FLORIN SALAM, LA UN PAS DE COLAPS)

”Era soţia mea însărcinată cu Mario şi am mers la o mănăstire. Preotul mi-a dat o carte şi mi-a zis să nu citesc noaptea. Eu nu am ascultat, am citit. M-a luat somnul şi am visat că eram pe un câmp unde era un local, când am intrat în bucătărie era un elefant cu coarne care a venit să mă împungă. Mă uitam pe tavan şi mă uitam la nevastă-mea în pat. Mi-am făcut cruce cu limba şi m-am trezit atunci, în momentul ăla. Jur!” (NU RATA: LIVIU GUTA A FOST LUAT LA BATAIE DE UN BARBAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...