Liviu Guta s-a pregatit de razboi! Manelistul si-a tras vesta de militar si este gata sa plece la lupta

Publicat: 15/05/2014 | 00:03
Liviu Guta s-a pregatit de razboi! Manelistul si-a tras vesta de militar si este gata sa plece la lupta

Liviu Guta se afla de cateva saptamani in America, acolo unde va sustine concerte in cele mai importante orase. Manelistul si-a cumparat de acolo o vesta de militar, pe care si-a inscriptionat si numele. Deci, e gata de razboi.

Ultimele saptamani au fost extrem de tensionate pe plan european, din pricina conflictelor din Ucraina. Rusia a amenintat Romania, iar lucrurile nu stau deloc pe roze. Desi se afla la mii de kilometri departare de tara sa, tocmai in America, in turneu, manelistul Liviu Guta s-a pregatit trup si suflet pentru un posibil razboi.

liviu guta

Astfel, fara sa stea prea mult pe ganduri, el si-a actizitionat o vesta de militar, pe care si-a inscriptionat si numele Manelistul s-a plimbat o zi intreaga prin oras purtand celebra vesta, facandu-si nenumarate fotografii, printre care si una calare pe un motor de lux.

liviu guta

CITESTE SI

Pana si Elvis ar fi gelos pe imaginile astea! Liviu Guta a ajuns rege peste Ocean! Femeile ii cad la picioare, la propriu!

Liviu Guta isi pune pirostriile! Ce va face in noaptea de dinaintea nuntii o va enerva pe sotia lui mai mult decat stripteusele!

Pleaca in SUA, dar avionul il infioara! N-ai sa crezi ce fobie are Liviu Guta la inaltime si cum va incerca sa o tina in frau

In toamna isi pune pirostriile

liviu Guta si iubita

Liviu Guta este asaltat de femei, insa el nu are ochi decat pentru iubita sa, care i-a daruit doi copii minunati. Cei doi se iubesc de multi ani, iar acum au hotarat ca ar fi timpul sa-si si oficializeze relatia. Astfel, in toamna acestui an, Liviu Guta se va casatori cu mama copiilor sai, iar nunta se anunta a fi una de zile mari.
 

F. Coman

Citește și...