Șoc în showbiz-ul din România! Manelist celebru, bătut cu pumnii și picioarele în fața unui club de noapte

Publicat: 15/04/2019 | 10:33
Șoc în showbiz-ul din România! Manelist celebru, bătut cu pumnii și picioarele în fața unui club de noapte

Cântărețul a fost bătut în fața unui club de noapte, fără drept de apel, de către un grup de indivizi care i-au făcut mai multe reproșuri înainte de a-l agresa. 

Manelistul Costi de la Timișoara a văzut moartea cu ochii după ce a terminat o cântare la un eveniment privat. Cântărețul a vrut să-și petreacă restul serii într-un local de noapte din oraș, însă nu a mai apucat să intre. Și asta pentru că un grup de indivizi foarte violenți au început să-i aducă reproșuri despre faptul că ar fi cântat pentru o bandă rivală.

Nu a mai durat mult până a început o ploaie de pumni și picioare îndreptate spre Costi. Până să apuce să le explice, manelistul a fost trântit pe jos și lovit fără milă!

Îmi pare rău că trebuie să mă vedeți așa… Din păcate, cea mai mare parte a informațiilor pe care le aveți sunt reale. Nu am ce să vă spun… Ce să discutăm?… Ar trebui să-i întrebați pe lăutari prin ce trec seară de seară și cum ajung să trăiască cu frică la concerte. Să-i întrebați ce simt atunci când pleacă seara și își sărută nevestele și copiii, spunându-le că se vor întoarce bine deși știu că poate e o minciună. Eu nu îmi doresc altceva decât să-mi cresc fetița, adică să fiu apt de a fi un prăinte bun pentru fiica mea. Să îmi cresc fetița, atât îmi doresc acum, nimic altceva. Sunt prea mulți lăutari care au luat bătaie, ar trebui să ieșim toți și să vorbim despre chestia asta. Trăim în secolul XXI dar avem mentalități de Evul Mediu. Trebuie să facem front comun și să vorbim deschis despre asta. Nu contează ce am pățit eu aseară, problema este că data viitoare poate fi mai rău. Eu și colegii mei ar trebui să avem curaj, să vorbim public și să încercăm să schimbăm ceva””, a declarat manelistul pentru wowbiz.ro.

 

 

Citește și...