Bogătașul cu Bugatti Chiron de 4 mil. € a împăcat-o pe iubita oficială cu o ”duzină” de Dom Perignon la NUBA

Autor: I.D.
Publicat: 12/11/2019 | 23:00

Super-exclusivitate marca D.A.S! Croatul Josip s-a făcut ”băiat de casă”, după ce a fost prins cu mâța-n sac. ”Binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu s-a lepădat de amantă. Bogătașul cu Bugatti Chiron de 4 mil. € a împăcat-o pe iubita oficială cu o ”duzină” de Dom Perignon la NUBA. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații senzaționale.(CITEȘTE ȘI: FOSTA IUBITĂ A ”REGELUI YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA S-A ”ANGAJAT” CA ACTRIȚĂ ÎN FILME XXX. ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

În urmă cu câteva săptămâni, croatul Josip, ce este cunoscut în ”lumea bună” drept ” Prințul criptomonedelor”, a fost prins în ”offside” cu o super bunăciune din lumea mondenă și a stârnit o mega-controversă amoroasă. Și asta pentru că ”binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu este implicat extrem de serios într-o relație, care ar fi ”parafată” și în fața ofițerului de stare civilă.(NU RATA: CUNOSCUTA CONCURENTĂ DE LA ”MASTERCHEF” E ȘANTAJATĂ DE FOSTUL IUBIT CU UN VIDEO +18: ”I-A CERUT BANI CA SĂ NU DIFUZEZE FILMĂRILE!”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare și de ultimă oră legate de viața amoroasă a milionarului care deține un Bugatti Chiron de 4 mil. €. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, la scurt timp după ce a fost prins pe picior greșit cu sexoasa blondină ce face senzație pe scena mondenă, “Prințul criptomonedelor” a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și împăca partenera de viață, pe numele ei Roxana. Croatul nu a ținut cont de nimeni și nimic și a zburat în Dubai, acolo unde se afla ”oficiala” și unde presupunem că a încercat să reducă repercursiunile mega-scandalului.(NU RATA: VEDETA & SOȚUL EI AU RENUNȚAT DEFINITIV LA DIVORȚ, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Croatul Josip și iubita oficială, Roxana, în Dubai

Comandă serioasă la NUBA!

Întors pe plaiurile mioritice, ”Binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu a ținut să-și împace iubita oficială cu o ”duzină” de Dom Perignon. Weekendul trecut, la NUBA, acolo unde Josip a ieșit împreună cu Roxana, dar și cu Bianca Drăgușanu și cu soțul acesteia, croatul a ținut să arate tuturor “puterea financiară”. Potrivit unor surse D.A.S, de cum a ajuns în renumitul club, Josip a comandat aproximativ 10 sticle de Dom Perignon, chiar dacă afaceristul este renumit în ”oraș” ca un consumator fin de șampanie Armand de Brignac.

Conform martorilor, aproape toată seara, bogătașul cu Bugatti Chiron de 4 mil. € a fost nedezlipt de sexoasa lui iubită, Roxana. Și a tratat-o pe aceasta mai ceva decât pe o prințesă. Din gesturile lor, putem înțelege faptul că ”binefăcătorul” Biancăi Drăgușanu și-a dat seama de greșeala imensă și după ce s-a lepădat de amantă se dedică în totalitate iubitei oficiale.(NU RATA: ”PRINȚUL CRIPTOMONEDELOR” A RUPT BUCUREȘTIUL ÎN DOUĂ. A APĂRUT CU UN BUGATTI CHIRON DE 4.000.000 €!)

Croatul Josip, bogătașul cu Bugatti Chiron de 4 mil. €, a împăcat-o pe iubita oficială cu o ”duzină” de Dom Perignon la NUBA

A ”rupt” Bucureștiul în două!

În vara acestui an, ”Prințul criptomonedelor” a provocat un ”tsunami” printre milionarii din București, după ce și-a scos la plimbare supermașina de 1.500 de cai-putere pe care a achiziționat-o recent. Croatul Josip, prietenul și colaboratorul lui Alex Bodi, a făcut senzație pe străzile din Capitală cu noul său bolid de lux, un Bugatti Chiron, care ar costa aproximativ 4.000.000 de euro. Mașina ajunge în 2,4 secunde de la 0 la 100 de kilometri/oră și poate atinge viteza amețitoare de 422 de kilometri/oră.(NU RATA: BIANCA ȘI IUBITUL, PRIN ORAȘ CU UN SUPER-FERRARI DE 400.000 €!)

Afacerea pe care Josip a creionat-o

Misteriosul Josip ar urma să dea lovitura în domeniul criptomonedelor, potrivit surselor noastre. Omul de afaceri ar lansa noua monedă în Croația, iar strategia secretă prevede ca ea să urce vertiginos în topul în care Bitcoin este pe primul loc.

Criptomoneda sau criptovaluta  reprezintă un tip de monedă digitală, virtuală, o monedă-surogat, nebancară, folosită ca mijloc de plată. Denumirea de criptomonedă indică faptul că acest mijloc de plată utilizează criptografia și este descentralizat pentru a controla tranzacțiile și preveni dubla cheltuială, o problemă curentă pentru valutele digitale.

Deseori se face greșeala ca moneda virtuală (criptomoneda) să fie considerată o monedă electronică. Conform legii, aceasta nu este o monedă electronică. Astfel, în România, art. 4 lit. f din Legea 127/2011 privind activitatea de emitere de monedă electronică, definește moneda electronică ca fiind „o valoare monetară stocată electronic, inclusiv magnetic, reprezentând o creanță asupra emitentului, emisă la primirea fondurilor în scopul efectuării de operațiuni de plată și care este acceptată de o persoană, alta decât emitentul de monedă electronică”.

Pe scurt, moneda electronică este varianta electronică a bancnotelor și monedelor, care se poate stoca pe un dispozitiv de plată electronic (e-money). Acesta este folosit, de regulă, pentru a face plăți electronice de mică valoare. (NU RATA: CELEBRUL PREZENTATOR DE LA PRO TV APARE RAR ÎN PUBLIC CU SOȚIA (CUNOSCUTĂ JURNALISTĂ)… NOI I-AM FILMAT ÎNSĂ DEPARTE DE PUPITRUL ȘTIRILOR!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...