Celebrul prezentator de la PRO TV apare rar în public cu soția (cunoscută jurnalistă)… Noi i-am filmat însă departe de pupitrul știrilor!

Autor: A.N.
Publicat: 11/11/2019 | 23:07

Celebrul prezentator de la PRO TV apare rar în public cu soția. Însă, CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a surprins duminică pe Cristian Leonte și Paula Herlo departe de pupitrul știrilor. 

Cristian Leonte este căsătorit cu Paula Herlo și împreună au doi copii, pe Vladimir, în vârstă de 7 ani, și pe Ania, de 4 ani. Pe Paula Herlo o vedem destul de des pe micile ecrane, ca jurnalist, corespondent al Știrilor Pro Tv și producător al emisiunii ”România, te iubesc!”, pe care o realizează alături de Rareș Năstase, Alex Dima, Paul Angelescu, Cosmin Savu la PRO TV. De asemenea, se implică în campanii umanitare și susține cazuri sociale. Cristian Leonte este, la rândul său, jurnalist și prezentator de știri la PRO TV, dar și a emisiunii ”România, te iubesc!”. (VEZI ȘI: BIANCA & SOȚUL AU ”STROPIT” ÎMPĂCAREA LA LOFT CU 4 STICLE DE ARMAND DE BRIGNAC!)

Cei doi își împart viața între televiziune și familie, iar atunci când nu sunt pe sticlă își dedică întreaga energie copiilor lor. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a surprins pe cei doi soți, duminică, în parc cu micuții lor.

Îmbrăcați lejer, Cristian Leonte și Paula Herlo i-au dus pe Vladimir și Ania într-un parc de distracții din Capitală. Cei doi soți nu au fost singuri ci împreună cu niște prieteni de familie, care la rândul lor, erau însoțiți de copii. În permanență, Cristian și Paula au stat cu ochii pe Vladimir și Ania. După ce micuții au terminat joaca, gașca și-a continuat plimbarea prin parc.

Cristian Leonte și Paula Herlo, în parc cu copiii

Cristian Leonte și Paula Herlo s-au cunoscut în urmă cu 15 ani

Cristian Leonte și Paula Herlo formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii presei. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, la muncă, în redacția de știri. El era venit de la Iași, ea de la Arad. Iar cea care a făcut primul pas a fost Paula. (VEZI ȘI: ”REGINA TELENOVELOR” DIN ROMÂNIA A DANSAT PE MASĂ LA BOTEZUL FIULUI EI!)

„L-am luat cu gașca mea de prieteni la distracție. L-am dus la restaurant la lăutari, apoi la club, nu l-am dus la teatru sau la filarmonică. Și mi-a plăcut de el și încă îmi place. Îmi place că mă admiră și acum, după 14 ani, la fel ca la început și este cel mai bun tată pe care puteam să-l am pentru copiii mei. La Cristi, prima oară, m-au atras ochii”, a mărturisit Paula Herlo pentru Unica, anul trecut!

Cât despre momentul cererii în căsătorie, Paula Herlo povestește cu zâmbetul pe buze: „Trăiam în concubinaj de ceva vreme și am rămas însărcinată. Atunci ne-am hotărât să ne luăm și am stabilit data. Am făcut cununia la o zi după Valentine s Day. Noi nu am sărbătorit niciodată Ziua Îndrăgostiților, dar chiar atunci m-a cerut, m-a întrebat cu o zi înainte: Hai, vrei să fii soția mea? Era pe jumătate îmbrăcat în costum și pe jumătate în trening”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...