Bianca & soțul au ”stropit” împăcarea la LOFT cu 4 sticle de Armand de Brignac!

Autor: I.D.
Publicat: 10/11/2019 | 22:43

Mega-exclusivitate marca D.A.S! E semn clar că Bianca Drăgușanu și soțul ei vor renunța la acțiunea de divorț. Cei doi au pus capăt mega-controversei ce a pus întreg showbiz-ul pe jar și au ”stropit” împăcarea la LOFT cu 4 sticle de Armand de Brignac. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul savuroase.(CITEȘTE ȘI: ”REGELE BARBUTULUI” A PĂRĂSIT ROMÂNIA DIN CAUZA AMENINȚĂRILOR: ”ȘI-A PUS CĂȚEII DE PAZĂ PE MINE…”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul uluitoare ce par să fie dovada clară a faptului că mega-controversa din lumea mondenă a ajuns la final. Bianca Drăgușanu a dat-o la pace cu soțul și a celebrat cu mare fast într-un renumit club din București.(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, CU O VÂNĂTAIE IMENSĂ PE BUST. A FOST LOVITĂ ÎN SÂNI?!)

Vineri seară, după ce s-a produs ”marea împăcare”, Bianca Drăgușanu și musculosul afacerist cu care s-a căsătorit în urmă cu aproximativ trei luni au petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de noapte din Capitală, acolo unde musculosul Biancăi și-a ”făcut talentul”. Mai exact, de cum a intrat în Loft, cel de-al doilea soț al Biancăi a făcut o ”comandă calificată”. Împreună cu pritenii ce îi însoțeau Bianca și soțul au ”stropit” împăcara cu patru sticle de Armand de Brignac Ace of Apaes Gold Brut, ce au fost servite la masă într-un mod special. Sticlele scumpe de șampanie au fost aduse de ospătari într-o cutie specială.(NU RATA: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!)

Bianca și soțul, mega-party la LOFT

Au repetat ”figura” la Nuba! 

Carismatica vedetă și soțul ei par să fie puși pe distracție. După ”spectacolul” de la Loft, Bianca și musculosul au recidivat sâmbătă noapte la Nuba, acolo unde au petrecut într-o companie selectă. Cum cei doi vor să fie mereu în centrul atenției, Bianca și musculosul ei soț au furat privirile tuturor în momentul în care au comandat o frapieră plină ochi cu sticle de șampanie scumpă, aproximativ 10 sticle de Dom Perignon.(VEZI ȘI: FOSTA PREMIANTĂ DE LA ”NEXT TOP MODEL” & LOGODNICUL S-AU CERTAT CA CHIORII LA 2 NOAPTEA! ”GELOZEL” I-A REPROȘAT CĂ…)

Bianca și soțul au recidivat la NUBA

Gata, nu se mai ascund!

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și soțul ei au vorbit sincer despre problemele pe care le au, respectiv motivele pentru care ajung să se certe cumplit… și, recent, să o determine pe vedetă să depună actele de divorț.

”El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a declarat frumoasa blondă în cadrul emisiuni Tv.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.(NU RATA: UNDE A DISPĂRUT PRIMUL PARTENER DE VIAȚĂ AL UNUI CÂNTĂREȚ CELEBRU?! ESTE VEHICULAT ȘI NUMELE UNUI MINISTRU!)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...