”Regele barbutului” a părăsit România din cauza amenințărilor: ”Și-a pus cățeii de pază pe mine…”

Autor: I.D.
Publicat: 09/11/2019 | 22:33

Ion Pârnică, mai cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, a rupt tăcerea. ”Măcelărit” la un botez unde Adrian Minune a fost naș, bărbatul a părăsit țara din cauza amenințărilor pe care le-ar fi primit de la “cățeii de pază” ai patronului salonului unde a încasat o bătaie soră cu moartea. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unui scandal fără precedent.

Ion Pârnică a părăsit plaiurile autohtone. Cel care, în trecut, le-a “curăţat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă s-a retras peste hotare, unde așteaptă ca poliția să-și facă datoria ca urmare a plângerii pe care a depus-o după ce ar fi fost rupt cu bătaia la un botez, la ordinul – așa cum susține el – celui care conduce respectivul local.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

“Am plecat din țară pentru a evita să…”

“Regele barbutului” este ferm convins că patronul localului s-ar afla în spatele corecției fizice cu care s-a ales. Apoi a primit și amenințări, că există riscul să ajungă în scaun cu rotile dacă va continua “războiul” (TOATĂ POVESTEA AICI).

Am plecat din țară din cauza incidentului. Am fost amenințat, am primit telefoane din partea patronului de la acel salon. El își pune cățeii pe care îi are în subordine să mă sune și să mă amenințe. Eu nu am frică de ei, nici de patron, nici de cățeii lui. Am plecat din țară pentru a evita să ajung la mai multe treburi, că dacă ajung la ele, ne leagă pe noi. Așa că am decis să plec din România și să las cazul în mâna poliției.

Am încredere că justiția își va face treaba chiar dacă am fost amenințat de patronul salonului că el are blaturi peste tot și că mai bine ar fi să-mi văd de treaba mea, pentru că poliția nu are ce să îi facă lui sau paznicilor care îl slujesc. N-aș vrea să recurg la Parchet sau la alte instituții de stat pentru că am încredere în Secția de Poliție 13, dar și în Secția 11, unde am depus plângere”, a spus Ion Pârnică pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

“Regele barbutului”, mesaj pentru apropiați: “Îi rog un singur lucru! Să…”

În final, celebrul “Oneaţă” a avut și un mesaj pentru apropiații lui. Este decis să meargă până în pânzele albe pentru dreptatea care susține că i s-ar cuveni. “În legătura cu paznicii care m-au bătut, țin să-i rog pe toți prietenii și cumetrii mei un singur lucru. Cei care ați văzut ce am pățit, nu rămâneți nepăsători. Trimiteți mesaje. Oricine poate păți așa ceva. Trebuie să se ia măsuri, ca să nu se mai întâmple ce am pățit eu cu câinii ăștia de pază, că nu pot să-i numesc altfel.

Este inadmisibil ca șase persoane să dea într-un om. Cu această ocazie, rog bodyguarzii adevărați de la ‘La Mia Music’, ‘Hanul Drumețului’, BGS să ia măsuri în legătură cu acest incident. Eu îi consider corecți, n-ar fi procedat niciodată ca paznicii patronului de la salonul unde am fost bătut. Nu mă las, voi continua cu mesajele până când poliția va lua măsurile necesare”, a mai spus “Regele barbutului”.

(NU RATA: CREDITORII L-AU SOMAT PE ”MILIONARUL CU MÂNĂ DE AUR” CĂ-I DEZGROAPĂ MORȚII!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui subiect.

L-a exasperat pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă.

“Oneaţă” are “jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat însă bani frumosi la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

(VEZI AICI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de câteva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat, la un moment dat, cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect. După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat că… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...