Discuții cu Raed Arafat. Mărturii în premieră despre tragedia de la ”Colectiv”
Altceva cu Adrian Artene
Home » Exclusiv » Regele barbutului din România a fost ”măcelărit” la un botez unde Adrian Minune a fost naș: ”M-au tăiat, m-au lovit…”

Regele barbutului din România a fost ”măcelărit” la un botez unde Adrian Minune a fost naș: ”M-au tăiat, m-au lovit…”

De: I.D. 06/11/2019 | 07:05

Ion Pârnică, mai cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, a declarat război unor ”căței de pază de la Chișinău”, după ce a fost ”măcelărit” la un botez unde Adrian Minune a fost naș. A fost tăiat, lovit și umilit, conform propriilor mărturii. A depus plângere la poliție, dar agresorii l-ar teroriza pentru a renunța la acțiune. Ar fi fost  amenințat dur, bătăușii transmițându-i, prin intermediari, că ar fi păcat să rămână invalid. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă declarații și fotografii în premieră.

(VEZI AICI: ”REGELE BARBUTULUI” ÎȘI ACUZĂ FOSTA CONCUBINĂ CĂ I-A ”FURAT” PALATUL!)

„M-am dus fără să știu ce gânduri au respectivii paznici”

Ion Pârnică nu are deloc parte de liniște. Cel care, în trecut, le-a “curăţat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă a ajuns, în prezent, la limita subzistenţei. Nu a fost, din fericire pentru el, uitat de oamenii pe care, de-a lungul timpului, i-a ajutat în carieră. Din această categorie face parte și Adrian Minune. Celebrul manelist ține legătura constant cu amicul său, pe care îl invită la diverse evenimente. La fel cum s-a întâmplat și la finalul lunii trecute. “Oneaţă” habar nu avea ce urma să pățească. În loc să se distreze, “Regele barbutului” a încasat o bătaie soră cu moartea.

În seara zilei de 29 octombrie am fost invitat de Adrian-Minune la un botez unde el era naș. M-am prezentat la locație, am fost primit la intrare de către Adrian și cumătrul lui din seara respectivă, pe nume Onilă. Am fost condus la masa unde mai erau mai multe persoane, unde am și luat loc. După un anumit timp a venit un ospătar la mine și mi-a zis: «Nea Oneață, v-a rugat șefa să vorbiți cu ea». Am fost de acord și ospătarul mi-a zis că o să mă cheme când vine. I-am zis că nu este nicio problemă. După o oră, ospătarul a venit și mi-a spus că a venit șefa și că trebuie să-l urmez la biroul dânsei. M-am ridicat și m-am dus acolo.

Când am ajuns în birou, nu era nimeni. Am strigat și n-a răspuns nimeni. Am revenit unde era botezul. Când să intru, m-au strigat niște organe de pază: «Nea Oneață, vino încoace că șefa este aici, afară». M-am dus, fără să știu ce gânduri au respectivii paznici. Am ajuns în curte, i-am întrebat unde este șefa și unul dintre ei mi-a zis: «Uite, aici, [email protected]#%&% familia mă-tii!». 

Și m-a lovit, fără să mă aștept, direct în față, după care au urmat mai multe lovituri de la mai mulți paznici, vreo șase, șapte la număr. M-au lovit, m-au tăiat! M-au scos din curtea localului și m-au dus după un gard de lângă parcare. Acolo au continuat să mă lovească. Nu am ripostat, i-am întrebat de ce dau în mine. Ulterior, s-au oprit și mi-au zis să le dau banii. I-am întrebat care bani și au început să mă înjure din nou și să-mi spună că fac pe prostul”, povestește Oneață, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(NU RATA: CREDITORII L-AU SOMAT PE ”MILIONARUL CU MÂNĂ DE AUR” CĂ-I DEZGROAPĂ MORȚII!)

Adrian-Minune a înnebunit: “Ce ați făcut?!”

Episodul de groază nu s-a oprit aici.

„Le-am spus să-l cheme pe Adrian Minune. El le-a zis: «Ce ați făcut, mă?». Apoi, unul dintre paznici a spus: «Ăsta n-are voie aici!». Și Adrian le-a zis că eu sunt invitatul lui, că nu este posibil așa ceva. Apoi, unul dintre paznici l-a chemat pe Adrian, să discute la birou. Au plecat împreună, eu am rămas lângă gardul unde am fost bătut. Adrian mi-a spus să aștept până se întoarce. Am rămas acolo, în paza paznicilor. După circa zece minute a venit paznicul care plecase cu Adrian și a început, din nou, să mă înjure și să mă lovească. El mă lovea, iar ceilalți mă țineau.

La un moment dat, unul dintre paznici a zis: «Vino cu mașina și să-l aruncăm pe ăsta de aici». A venit o mașină, m-au dus până la strada principală și m-au dat jos. Acolo am stat o perioadă de timp pe o bordură. După ce mi-am revenit m-am dus înapoi să vorbesc cu patronul restaurantului și cu Adrian, pentru că am văzut că îmi lipsesc bani din buzunar. Când am ajuns erau trei paznici lângă barieră și mi-au zis să plec că o să primesc altfel o bătaie rară. Le-am zis că nu plec până nu vine cineva din conducere. Voiam să vorbesc cu cineva.

Eram tăiat foarte rău la mână și îmi curgea sânge. La un moment dat, au apărut organele de poliție și salvarea. M-au luat deoparte și au început să mă întrebe ce s-a întâmplat. Le-am spus tot ce mi s-a întâmplat. Mi-au zis să merg la spital, după care să vin la poliție. Am ajuns la spital, mi-au dat îngrijiri și tot ce a trebuit. Apoi m-au dus la poliție și am depus plângerea”, a mai spus Ion Pârnică pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

„Regele barbutului” a fost tăiat în conflictul pe care l-a avut la respectivul eveniment

De la bani ar fi încasat bătaia!

Celebrul “Oneaţă” a început, după bătaia încasată, propria anchetă, în speranța că va afla motivul pentru care a fost “măcelărit”. “Regele barbutului” susține că patronul localului unde a avut loc botezul s-ar afla în spatele bătăii pe care a încasat-o. Apoi a primit și amenințări, că există riscul să ajungă în scaun cu rotile dacă va continua „războiul”. Ion Pârnică a depus plângere la poliție, iar acum așteaptă un răspuns.

Ulterior am aflat și motivul pentru care am luat bătaie. În urmă cu vreo trei ani, fosta concubină, cu care am o fată, a făcut o petrecere la ei. Eu, atunci, eram la Pitești și am fost sunat de fată să vin la petrecere. M-am dus, am stat până la 3 dimineața. Am plecat, dar înainte i-am lăsat fetei banii pentru că așa se face la noi. Pe la 7 s-a terminat totul, iar fosta concubină s-a dus la birou cu toți banii pe care i-a strâns și i-a pus pe masă. I-a numărat și a rămas o diferență de bani, de plată. Nu a mai avut să plătească.

A dat declarație, a chemat poliția și a zis că urmează să achite tot. Asta a fost neînțelegerea. Mi-am luat bătaie, dar nu e plecată de la paznici, pentru că ei sunt niște cățeluși, dirijați de patronul localului. El se consideră o forță mare, susține că îi are pe toți la picioare. Și pe poliție și tot ce există. «Câinii» ăia nu aveau cum să mă bată pe mine degeaba. A fost ordin de la patron… Ei au greșit în totalitate, nu am semnat niciun contract cu ei, nu am luat niciun ban de la ei”, ne-a declarat “Oneață”.

(VEZI AICI:  A PIERDUT O VILĂ ŞI ACUM… MILIONARUL ”MÂNĂ DE AUR” ŞI-A AMANETAT PÂNĂ ŞI CAVOUL DE 80 MII €!)

Amenințat la câteva ore după incident

După bătaie și după ce am mers la poliție, am venit acasă. A doua zi, am ieșit afară. Pe seară m-am dus la Mall Vitan. M-am dus să mă văd cu fosta soție și cu fata ca să le povestesc ce s-a întâmplat. În parc, m-am văzut cu un prieten. Am discutat puțin, după care au venit două persoane la mine, îmbrăcate mai sportiv, în trening. M-au întrebat: «Nea Oneață, ce faci? Hai să vorbim și noi ceva cu tine». Am acceptat pe loc. Ne-am tras deoparte, iar ei au început să râdă. Mi-au zis: «Băi, nea Oneață, văd că arăți bine, mergi pe picioare, nu e păcat de dumneata să mergi în scaun cu rotile, că ai și copii… Nu-ți este frică dacă pățești vreun accident?». Am rămas mască!

Au plecat, după care m-am dus la prietenul cu care mă întâlnisem initial. I-am povestit ce mesaje am primit. M-am dus imediat la poliție, unde am depus reclamația în primă fază, la Secția 13. Acolo mi s-a făcut rău. A venit iar salvarea. Apoi mi-au zis să mă duc la Secția 11 ca să depun reclamația, pentru că de acolo aparține. M-am dus acolo și am depus plângerea. Acești paznici, după ce te bat, cheamă și poliția ca să te ia.

Sunt buni doar când sunt grupați. Nu sunt din București, sunt crescuți prin Chișinău, prin Moldova, de unde i-o fi adus patronul. Sunt niște oameni fără scrupule. Nu sunt bodyguarzi adevărați, nu respectă nicio regulă. Nu aveau voie să dea în mine, chiar dacă le datoram bani. M-au scos urât din local. Singurul vinovat e patronul localului, el a pus câinii ăștia pe mine. Un astfel de cățel nu poate lătra fără stăpân”, a mai spus Ion Pârnică.

(CITEȘTE ȘI: Naşul lui Jean de la Craiova i-a “nenorocit”. “Oneaţă”, spaima lui Gigi, a lui Giovani şi a lui Victor Pițurcă)

Îl arată cu degetul pe patronul localului

“Oneață” i-a făcut praf pe bărbații care l-ar fi bătut, fără milă, la botezul unde Adrian Minune a fost naș. Nici patronul localului nu a scăpat ieftin. “Mi-am luat bătaie de la niște moldoveni trecuți, niște căței de pază de la Chișinău. Nu știu de unde au apărut ăștia. Sunt crescuți de la patronul localului. Au făcut abuzuri, dacă mă cunoșteau nu aveau voie să ridice un deget la mine. Am stat cu capul pe umeri pentru că puteam și eu să strâng oameni, dar știam că nu am câștig de cauza. Și am preferat să merg pe mâna poliției. Vreau să văd dacă patronul de acolo mai are relații la poliție. Acești paznici moldoveni au harfe de mafioți, ce au văzut și ei prin filme. Au trimis oameni să mă amenințe. Nu mi-e frică de ei. Creierul lor este patronul. Au trimis săgeți la mine, cu amenințări… Pentru mine, bodyguarzii adevărați sunt cei de la BGS și cei de la «La Mia Musica»”, a încheiat “Regele barbutului.”

(VEZI AICI: “REGELE BARBUTULUI” DIN ROMÂNIA E ÎN COLAPS! “MÂNĂ DE AUR” RISCĂ ÎNCHISOAREA DIN CAUZA DATORIILOR…)

L-a exasperat pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România. De-a lungul timpului, a învins la jocuri de noroc mai multe VIP-uri, printre ele numărându-se Gigi Becali, vărul acestuia, Giovani, dar şi Victor Piţurcă.

“Oneaţă” are “jocul” în sânge şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat însă bani frumosi la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale au fost şi milionari.

(VEZI AICI: SALAM ȘI MINUNE AU FĂCUT MEGA-ȘPRIȚ NOCTURN ÎN CARTIERUL BOGĂTAȘILOR!)

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de câteva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.

Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat, la un moment dat, cu mâinile de cap. “Îi venea să-şi smulgă părul din cap, l-a terminat cu nervii «Oneaţă». Becali nu înţelegea de unde scoate naşul lui Jean de la Craiova asemenea cărţi şi de unde are noroc aşa dintr-o dată. L-a suspectat chiar şi că trişează, dar naşul manelistului juca foarte corect. După ce a pierdut o grămadă de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos şi avea o privire pierdută. Nu îi era de banii pierduţi, ci de faptul că n-a putut să-l bată pe «Oneaţă». S-a uitat la el, i-a zis că a mâncat că… de are aşa noroc, şi a plecat”, au mai spus sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un timp atât de scurt
Calvar pentru o tânără. Ce a putut să păţească după 10 partide de sex într-un...
Episod picant cu Simona Halep: „Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!”
Episod picant cu Simona Halep: „Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!”
5 SUV-uri de familie ce costă maximum 4.000 de euro
5 SUV-uri de familie ce costă maximum 4.000 de euro
„Am scăpat de durerile de spate cu ajutorul jucăriilor sexuale”. Efectele nebănuite ale orgasmului
„Am scăpat de durerile de spate cu ajutorul jucăriilor sexuale”. Efectele nebănuite ale orgasmului
Vedete care au apelat la mame surogat pentru a face copii. Paris Hilton a devenit mămică
Vedete care au apelat la mame surogat pentru a face copii. Paris Hilton a devenit...
MORMÂNTUL lui Attila Hunul, găsit pe lotul 1 al autostrăzii A7
MORMÂNTUL lui Attila Hunul, găsit pe lotul 1 al autostrăzii A7
Vestea nopții despre Liviu DRAGNEA! Anunțul a fost făcut chiar de fostul său consilier. ESTE ȘOC TOTAL
Vestea nopții despre Liviu DRAGNEA! Anunțul a fost făcut chiar de fostul său consilier. ESTE...
Georgiana Lobonț și soțul său, scene fierbinți în dormitor. Au fost filmați goi, în pat. Imaginile au ajuns pe internet / VIDEO
Georgiana Lobonț și soțul său, scene fierbinți în dormitor. Au fost filmați goi, în pat....
BANCUL ZILEI. Bulă iese din biserică și dă 50 de euro unei escorte: Nu, e prea puțin, trebuie minim 100!
BANCUL ZILEI. Bulă iese din biserică și dă 50 de euro unei escorte: Nu, e...
Georgiana Lobonț și soțul ei, imagini fierbinți filmate in dormitor! Videoclipul apărut după zvonurile despărțirii!: „Doamneee”
Georgiana Lobonț și soțul ei, imagini fierbinți filmate in dormitor! Videoclipul apărut după zvonurile despărțirii!:...
Când a văzut ce purta o concurentă la Miss Universe, publicul a încremenit. „Așa ceva...”
Când a văzut ce purta o concurentă la Miss Universe, publicul a încremenit. „Așa ceva...”
Cele mai mari puteri ale lumii se îndreaptă spre conflict. Un general american prezice un război cu China în 2025
Cele mai mari puteri ale lumii se îndreaptă spre conflict. Un general american prezice un...
SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am auzit tot felul de lucruri
SE TAIE PENSIILE din România?! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Am...
Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD
Bombă politico-mondenă. Mihai Bendeac se înscrie în PSD
Povestea tragică a actorului care l-a interpretat pe maestrul din „The Karate Kid”
Povestea tragică a actorului care l-a interpretat pe maestrul din „The Karate Kid”
Cristina a fost găsită moartă, înghețată în zăpadă, lângă trei ciobănești, la 5 km de casă
Cristina a fost găsită moartă, înghețată în zăpadă, lângă trei ciobănești, la 5 km de...
Părinții acuzați că și-au maltratat bebelușul au fost declarați nevinovați. Aceștia fuseseră arestați și li s-a interzis să își vadă copilul
Părinții acuzați că și-au maltratat bebelușul au fost declarați nevinovați. Aceștia fuseseră arestați și li...
„Azi a fost ultima zi. Mulțumesc pentru tot!” Simona Gherghe a dat vestea tristă. De la cine și-a luat rămas bun?
„Azi a fost ultima zi. Mulțumesc pentru tot!” Simona Gherghe a dat vestea tristă. De...
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
A fost deschis singurul supermarket în care toate produsele sunt gratuite. Unde se află
A fost deschis singurul supermarket în care toate produsele sunt gratuite. Unde se află
Lidl va vinde din nou un televizor LED smart, la un preț imbatabil
Lidl va vinde din nou un televizor LED smart, la un preț imbatabil