EXCLUSIV. Bianca Drăgușanu divorțează! S-a săturat de agresivitatea soțului

Autor: Maria H.
Publicat: 31/10/2019 | 18:01

Bianca Drăgușanu și soțul său divorțează! La doar trei luni după ce și-au unit destinele, cei doi au hotărât să pună capăt căsniciei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă în EXCLUSIVITATE detalii neștiute despre relația celor doi.

Bianca Drăgușanu a depus, miercuri, actele de divorț la notar. Blondina a fost cea care a pus punct căsniciei după nenumăratele neînțelegeri dintre ei. Este cunoscut faptul că, de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și partenerul său au trecut prin momente dificile, însă în ultima vreme lucrurile păreau că sunt din ce în mai bine între ei.

Cu toate acestea, surse din anturajul celor doi au declarat pentru CANCAN.RO că situația nu era nici pe departe așa cum toată lumea credea, iar Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de omul de afaceri. Iar la aceste lucruri s-ar fi adăugat infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat pe parcursul timpului.

„M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat blondina unor prieteni. (CITEȘTE ȘI: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA! ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

Poză publicată de blondină imediat după ce s-a aflat de divorț

„Semnele iubirii”, a scris blondina în dreptul imaginii.

”Sunt foarte fericită”

Bianca Drăgușanu declara imediat după cununia civilă că în ultimul an s-a simțit foarte fericită, iar decizia de a se cununa a fost luată atât de ea, cât și de partenerul său. Amândoi au simțit aceste lucru, iar secretul a fost păstrat cu strășnicie. Nici chiar părinții celor doi nu au știut că urmează să aibă loc fericitul eveniment.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate…  A fost discutată de mai multă vreme (n.red. – cununia civilă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce a ieșit de la Starea Civilă, pentru Antena Stars.

Bianca Drăgușanu s-a filmat după ce ar fi fost agresată de soțul ei

Episodul violent petrecut în urmă cu câteva săptămâni între Bianca Drăgușanu și soțul său a lăsat urme vizibile pe trupul vedetei. Fosta prezentatoare TV s-a filmat cu o pereche de cercei cu cristale Swarovski care au cucerit-o. Deși a fost atentă la fiecare detaliu care a apărut în cadru, Bianca a omis un singur lucru: vânătaia vizibilă pe umărul drept și o alta sub ochiul stâng. Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu.

Bianca Drăgușanu s-a filmat plină de vânătăi

Bianca Drăgușanu a mers la masaj, și a făcut și de acolo câteva mai multe filmări pe care le-a urcat pe Insta Story. Intenționat sau nu, Bianca Drăgușanu și-a filmat picioarele, iar în clip se vede că are răni pe picioare, cel mai probabil dovezile agresiunii din noaptea de miercuri spre joi, respectiv 11 spre 12 septembrie.

Citește și...