Unde a dispărut primul partener de viață al unui cântăreț celebru?! Este vehiculat și numele unui ministru!

Publicat: 09/11/2019 | 22:33

Devoalăm în premieră cel mai bine păstrat secret din viaţa regretatului artist Aurelian Preda. Acesta a fost cercetat pentru dispariţia fără urmă a partenerului său de viaţă. Cei doi locuiau într-un apartament, în Piteşti, iar Aurelian îl prezenta pe Costi apropiaţilor ca fiind fratele lui. Într-o zi, Costi a dispărut şi nu a fost găsit nici până astăzi. La mijloc ar fi vorba şi de o persoană influentă, un fost ministru, care l-a ajutat pe Aurelian Preda în cele mai grele momente. Naşa Anei şi şefa din acele timpuri a lui Aurelian au povestit totul.

Misterele din viaţa regretatului artist, Aurelian Preda, ies rând pe rând la suprafaţă şi, parcă, alcătuiesc cartea vieţii acestuia. Nu doar o dată s-a vorbit despre această carte, pe care Aurelian Preda ar fi scris-o, dar e de negăsit. Un capitol extrem de important l-ar fi reprezentat, cu siguranţă, dispariţia misterioasă a primului său partener de viaţă, dar şi implicarea pe care ar fi avut-o un fost ministru. (NU RATA: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA PRETINDE CĂ A ABUZAT-O. CE S-A ÎNTÂMPLAT CHIAR ÎN NOAPTEA DE DINAINTEA ÎNMORMÂNTĂRII)

Înainte de a deveni celebru, Aurelian Preda şi-a trăit viţa modest, la Piteşti, ca vânzător la aprozar. Locuia împreună cu Costi, un bărbat despre care şefa lui ştia că-i este frate: „El venea împreună cu un băiat despre care mi-a spus că e fratele lui de tată. Că tatăl lui, înainte să se căsătorească cu mama lui, ar mai fi ţinut o doamnă. Locuiau împreună, în acelaşi apartament. Un băiat blond, frumuşel, mai scund decât Aurel, vorbăreţ, isteţ, părea o fire aşa mai de escroc, Aurel era mai liniştit„.

Altă variantă ştia, însă, Meri, fosta lui colegă de liceu. Cea care i-a fost ca o soră şi pe care a prezentat-o în presa în repetate rânduri ca fiindu-i şi soţie. Întoarsă în ţară, Meri l-a reîntâlnit pe Aurelian şi pe partenerul lui din acele vremuri la locul lui de muncă. . (CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII ȘOCANTE ALE FIICEI LUI AURELIAN PREDA: “ERAM BOLNAVĂ (…) A ÎNTREȚINUT UN ACT SEXUAL CU MINE!” CUM S-A ÎNTÂMPLAT)

La un aprozar. El era împreună cu un prieten, despre care mi-am dat seama ulterior că de fapt era un iubit de-al lui. El mi-a spus asta, mă considera ca o soră. Era cu acest prieten, care de fapt era partenerul lui de viaţă din acel timp. M-a dus să-mi arate unde locuieşte, în Piteşti. Eu, apoi, am plecat în Italia şi l-am întrebat dacă are cunoştinţa să cumpăr un apartament. În perioada aceea eu veneam la părinţii mei, veneam în ţară. Şi zice, da. Este cineva care vinde un apartament, coincidenţă, am cumpărat apartament chiar pe scara partenerului lui de viaţă. Se înţelegeau foarte bine, aveau şi două pisici”, a mărturisit Meri, pentru Cancan.ro.

Legăturile dintre ei deveniseră foarte apropiate şi, mai spune Meri, făra niciun fel de implicări sentimentale sau amoroase: „Partenerul lui de viaţă de atunci era un băiat foarte inteligent, cu o inimă de aur. Ne înţelegeam foarte bine. Eu mă mai întâlneam şi cu prietena mea din Curtea de Argeş, mergeam cu toţii la un hotel, Muntenia, şi ne distram. Fără niciun interes, de niciun fel, doar de prietenie. Şi el îmi spunea, sora mea, sora mea„.

După 20 de ani, Costi este dispărut fără urmă

Toate bune şi frumoase până în momentul în care partenerul de viaţă al lui Aurelian a disparut subit fără urmă. Au trecut 20 de ani de atunci şi tot nu s-a aflat nimic despre el, în ciuda anchetelor făcute de politişti.

Au trecut câţiva ani, nu mai ştiu câţi, el mi-a dat un telefon şi mi-a spus: am o problemă gravă. Mă, ce ţi s-a întamplat? Prietenul meu a plecat. Deci, a plecat şi nu s-a mai întors şi familia lui e foarte supărată. Şi ce s-a întâmplat? Nu ne mai înţelegem, dânşii dau vina pe mine. El spune că a plecat, s-au dus la o cafea, apoi prietenul a plecat şi a spus că trebuie să meargă la o întâlnire cu altcineva, nu mi-a explicat de ce, şi nu s-a mai întors. Şi sunt cam 20 ani.

A fost chiar un proces. Dar în perioada aia el a fost ajutat de o altă persoană… ca să muşamalizeze. Nu pot să zic că era implicat sau nu. El s-a exprimat că a fost anchetat. Şi el a convins familia că nu ar fi el vinovat, din câte am înţeles de la el, i-a sărit în ajutor o persoană influentă şi familia a renunţat la acea plângere pe care i-a făcut-o. Era o plângere penală. E un caz nesoluţionat”, ne-a mai dezvăluit Meri.

Aceeaşi persoană influentă, despre care se vorbeşte pe la colturi că ar fi vorba de un fost ministru, l-ar fi ajutat pe Aurelian şi în momentul în care s-a născut Ana. Ar fi apelat la el să se poată trece în certificatul de naştere al Anei ca tată, deşi îi era unchi. Pentru că Aurelian trăia în casa lui Costi, dupa dispariţia lui subită, familia acestuia i-a cerut artistului să părăsească apartamentul. (CITEȘTE ȘI: ANA MARIA PREDA, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU TATĂL EI, ÎN ZIUA ÎN CARE A ÎMPLINIT 19 ANI: ”M-A ÎNVĂȚAT SĂ FIU PUTERNICĂ ȘI SĂ…”)

El mi-a cerut ajutor că nu avea unde să se ducă, pentru că-l dăduse afară din casă. Mi-a cerut ajutor câteva luni de zile să-i dau casa mea. El era foarte disperat, foarte preocupat de situaţie, el spunea că nu e vinovat, nu este implicat cu nimic. Eu, normal, fiind colegi, cunoscându-i pe amandoi, am zis că poate nu e adevărat, poate se interpretează greşit, şi nu m-a interesat pe mine să intru mai mult în ceea ce nu mă privea„, mai spune Meri.

Despre legăturile lui Aurelian Preda cu persoane influente şi periculoase a aflat chiar şi Nicuşor Iordan. Cântăreţul a mărturisit că a fost chiar contactat de aceşti oameni: „Nu i-am cunoscut niciodată, nu i-am văzut niciodată, au încercat să vorbească prin mesaje cu mine şi evident că nu am răspuns. Te-au contactat când Aurelian era în viaţă sau după ce a murit? Când trăia. Voiau să ştie nişte lucruri pe care eu le ştiam sau nu le ştiam. M-au şi ameninţat„.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...