Fiica regretatului Aurelian Preda pretinde că a abuzat-o. Ce s-a întâmplat chiar în noaptea de dinaintea înmormântării

Publicat: 06/05/2019 | 07:01

CANCAN.RO, emisiunea difuzată în exclusivitate de România TV, vă dezvăluie noi amănunte explozive din scandalul care zguduie lumea muzicii populare. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Cântărețul Nicușor Iordan urmează să fie citat pentru presupuse fapte de abuz sexual, acuzat fiind chiar de fiica regretatului artist Aurelian Preda. Ana Maria Preda își pregătește atacul din Italia, unde s-a mutat la mama ei și beneficiază de consiliere psihologică. Nicușor neagă acuzațiile care i se aduc, iar Ana spune că va dezvălui totul după ce i se va face dreptate pe cale legală. Și nașa Anei aruncă noi săgeți împotriva lui Nicușor. Același Nicușor i-ar fi golit casa de mobilă lui Aurelian Preda chiar în noaptea de dinaintea înmormântării.

Tatăl Anei Maria, regretatul artist Aurelian Preda, a încetat din viață în urmă cu aproape trei ani, pe un pat de spital din Viena. Cu doar câteva momente înainte să plece dintre noi, Aurelian Preda a lăsat un testament înregistrat în care și-a exprimat dorința ca fiica lui adoptivă să rămână în grija celui pe care-l considera ca pe un frate, cântărețul Nicușor Iordan. (CITEȘTE ȘI: BANII STRÂNŞI LA CONCERTUL ÎN MEMORIA LUI AURELIAN PREDA AJUNG LA FIICA LUI)

Acuzații dure în Săptămâna patimilor

”Testamentul va fi pe numele fiicei mele, Preda Ana Maria Rosa, supravegheată de sora mea Timis Cati Dorina, și va avea grijă de ea Nicușor Iordan Claudiu, până la 18 ani”, spunea Aurelian Preda, conform Etno TV.  (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

”Probabil că știa el ce știa. Iar dacă eu mi-am îndeplinit această sarcină sau nu, poate spune, confirma sau infirma Ana”, spunea Nicușor Iordan, potrivit Etno TV.

Nenorocirea trăită de Ana Maria Preda după moartea celui care i-a fost tată abia atunci ar fi început. Încredințată prin testament lui Nicușor Iordan, acesta ar fi batjocorit-o! Chiar în Săptămâna patimilor, Ana Maria Rosa Preda și-a luat inima în dinți și s-a decis să povestească ororile prin care ar fi trecut.

Aceasta a formulat prin avocat o plângere penală împotriva lui Nicușor, pe care îl acuză că a abuzat-o sexual la doar două luni după moartea lui Aurelian Preda. Surse judiciare susțin că ar exista și probe video cu actele sexuale dintre Ana Maria Preda și Nicușor Iordan. Aceleași surse mai spun că Nicușor ar fi dus-o pe Ana Maria la Mănăstirea Dervent să jure pe mormântul tatălui ei că nu va spune nimănui că între ei au existat acte sexuale.

Ana Maria Preda a plecat în Italia, la mama ei

Ana Maria a plecat de ceva timp la mama ei, în Italia. Răul care i-ar fi fost făcut după moartea tatălui ei a afectat-o enorm și ar fi apelat chiar și la un psiholog să-și vindece traumele. După difuzarea dezvăluirilor-bombă, Nicușor Iordan și-a exprimat punctul de vedere pe contul lui de socializare, negând orice acuzație. Culmea, acum și el amenință cu plângeri penale.

„Oameni buni! Vă aduc la cunoștință că acuzațiile ce planează asupra mea în media sunt total neadevărate și le resping categoric. Nu am abuzat sexual pe nimeni, nu m-am îndepărtat de Dumnezeu și de valorile creștine, fiind cel mai probabil un plan de denigrare a mea. Voi formula o sesizare penală față de persoana sau persoanele care se fac vinovate! Doamne ajută!”, a mărturisit Nicușor Iordan pe contul său de socializare. (VEZI ȘI: FIICA REGRETATULUI AURELIAN PREDA, PRIMA DECLARAȚIE ÎN SCANDALUL SEXUAL DIN MUZICA POPULARĂ)

În același timp, și Ana Maria Preda a avut o primă reacție extrem de vehementă: ”Voi rezolva totul din punct de vedere legal și apoi voi ieși public, să povestesc totul. Până atunci, nu vreau să apar și nici să vorbesc prea multe pe tema acestui subiect”.

Nicușor Iordan, considerat ca un frate de către Aurelian Preda

Ca pe un frate îl considera Aurelian Preda pe Nicușor Iordan, pe care l-a primit în urmă cu mulți ani în locuința prietenei sale. Anii au trecut, iar Aurelian, Ana Maria și Nicușor s-au mutat într-un apartament de lux cumpărat printr-un credit ipotecar de către regretatul artist. După deces, în timp ce se pregăteau funeraliile la Mănăstirea Dervent pentru Aurelian Preda, Nicușor Iordan s-ar fi întors în București și ar fi descins în apartament. De unde ar fi cărat toată mobila și alte bunuri, sub pretextul că el le-ar fi cumpărat.

”Au fost patru zile care efectiv nu știu cum au trecut. Nu am simțit nevoia să mănânc, să dorm, în cele patru zile. Dacă îmi spunea cineva treaba asta mi se părea de domeniul SF-ului, dar eu am trăit-o pe propria piele”, a spus Nicușor Iordan, conform Etno TV.

Nașa Anei Maria Preda a sfătuit-o pe tânără să se îndepărteze de Nicușor Iordan

În urmă cu câteva luni, când Ana Maria a împlinit 18 ani, a fost sfătuită de nașa ei, cea mai bună prietenă a lui Aurelian Preda, să se îndepărteze de Nicușor Iordan. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI EMOȚIONANTE DE LA MORMÂNTUL CÂNTĂREȚULUI AURELIAN PREDA! CE A APĂRUT LÂNGĂ CRUCE)

”Înainte să împlinească 18 ani, i-am scris un mesaj. Și ne-am emoționat amândouă, nu am vorbit la telefon, doar prin mesaje. Pentru că atât eu, cât și ea, ne-am declarat că sentimentul dintre noi nu a murit niciodată. Și i-am dat sfaturi, i-am spus: «Măi Ana, ai 18 ani, te rog, ești capabilă să decizi tu și încearcă să te debarasezi, să te îndepărtezi de folosirea ta ca persoană, ca acoperire, că nu știu ce să zic…». Mă refer la Nicușor Iordan. La care, ușor, ușor, ea a făcut lucrul ăsta”, a spus nașa Anei Maria Preda.

„Eu așa glumesc”

Nicușor Iordan a mai fost, recent, acuzat de hărțuire sexuală. Atunci s-a apărat susținând că avansurile pe care le făcea cântărețelor erau în glumă.

”De ce o chemai la tine în cameră? Domne, eu am fost acolo cu Luciana Văduva, cu ea, astea sunt glumele noastre. Ce are una cu alta? Chiar eram la o petrecere, așa, cu poftă, cu un pahar și acolo tot cu glumă a fost. Că mi-am permis eu să glumesc și poate că m-a înțeles greșit, eu fiind cu un pahar în plus, îmi cer scuze. Dar nici pe departe cu gând de prostioare. Nu înțeleg rostul insistențelor tale de a o chema la tine în cameră.

Hai, domnule, să fim serioși. Păi, eram în cameră cu ea și cu doamna Luciana Văduva. Am stat de vorbă, ce e prima dată când noi vorbim sau când glumim pe tema asta? Eu o respect pe ea și o consider ca pe o soră mai mare sau mai mică. Faptul că eu mi-am permis și am sărit calul, l-am făcut din glumă. Eu sunt într-o relație de un an și patru luni, faptul că noi ne permitem să facem anumite glume asta nu înseamnă că acum trebuie luat ca atare. Dacă ea a înțeles-o altfel, deși mă surprinde, îmi cer scuze și iertare la ea din suflet. Eu așa glumesc și cu Cristina Spătar, Ruxandra Pitulice, Ionela Stăncioi, înțelegeți?”, spunea atunci Nicușor Iordan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)