Fosta premiantă de la ”Next Top Model” & logodnicul s-au certat ca chiorii la 2 noaptea! ”Gelozel” i-a reproșat că…

Autor: A.N.
Publicat: 09/11/2019 | 00:01

Laura Giurganu și logodnicul ei s-au certat ca la ușa cortului, la două noaptea. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, vă arată, în exclusivitate, imagini cu disputa de zile mari între fosta premiantă de la ”Next Top Model” și viitorul ei soț.

În mediul online, pe Facebook, Instagram, dar și pe youtube, Laura Giurcanu este pe val! Șatena are tot ce și-ar putea dori o tânără la vârsta ei: un succes enorm în social media, persoane care îi apreciază contentul și, cel mai important, o viață personală împlinită.

Laura Giurcanu trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Cesar, un tânăr chipeș care i-a pus capac vloggeriței. Relația celor doi a evoluat cu pași rapizi și… recent, iubitul șatenei și-a luat inima-n dinți și a pus marea întrebare. Laura Giurcanu n-a stat pe gânduri și a acceptat să îi fie alături lui Cesar, la bine și la greu. (VEZI ȘI: “REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A FĂCUT O CRIZĂ DEPRESIVĂ ÎN MATERNITATE! MEDICII AU “IZOLAT-O” DE BEBELUȘ)

”Sunt foarte pregătită și încântată să mă așez la casa mea. În schimb, de nuntă, nu! Nu sunt nici pregătită și nici încântată, dar mie îmi place să stau acasă, să gătesc, să fac curat. Mi se pare foarte relaxant. Nu mă așteptam să mă ceară în căsătorie. Eu veneam după un zbor lung, am ajuns acasă și s-a întâmplat. A fost la noi acasă, pe canapea, exact cum îmi doream. Nu am visat niciodată să fie într-un loc cu mulți oameni, să se uite la noi foarte multă lume…

Nu-mi place să atragem noi atenția, contrar meseriei mele. Am plâns o oră, două, am sunat pe toată lumea… Cum se face! Relația noastră este cel mai liniștitor lucru care mi se putea întâmpla, e o avalanșă de sentimente pozitive! El mi-a scris poezii, e foarte romantic. M-a cucerit cu gesturi micuțe, mi-a adus de fiecare dată flori în ghiveci. Eu, în schimb, am fost mai teroristă puțin, dar acum sunt cea mai iubitoare!

Nu mă încântă ideea de «hai să facem nişte acte, să fim legaţi forever» și nici de o nuntă cu 300 de invitaţi. Va fi ceva mic, restrâns, cu familia și prietenii. Nu mă încântă ideea unei nunți mari, n-am nici timpul și nici răbdarea necesare să organizez așa ceva. Asta îi spuneam şi mamei. Nu m-am văzut niciodată în rochie de mireasă. (…) Există certuri. Sunt chestii atât de banale. Dacă suntem puţini irascibili într-o zi putem să ne certăm…”, a mărturisit, recent, Laura Giurcanu pentru Viva!

Însă, în ciuda mărturisirilor făcute de vloggeriță,  relația ei cu Cesar nu este numai lapte și miere. CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a surprins pe Laura Giurcanu și logodnicul ei în parcare la Nuba, în toiul unei dispute.

Iubitul Laurei, crize de gelozie în față la Nuba

Laura Giurcanu și logodnicul ei au fost în noaptea de joi spre vineri în Nuba, pentru o seară de distracție. Cei doi s-au simțit extrem de bine până la un moment dat. În jurul orelor 02:30, Laura și Cesar au ieșit val-vârtej afară, în parcare, acolo unde a început o ceartă de toată frumusețea. (VEZI ȘI: “ANNA MANECHINA” S-A ÎMPĂCAT CU MILIONARUL ITALIAN! A CONVINS-O CU… O SUPER-VACANȚĂ!)

În club, un bărbat s-ar fi împiedicat și, din greșeală, i-ar fi pus mâna pe picior Laurei Giurcanu. Logodnicul șatenei a luat foc când a văzut toată scena. Cei doi au ieșit afară, iar viitorul ei soț a început să-i reproșeze logodnicei sale că l-ar fi lăsat pe acel bărbat, de fapt, să-i pună mâna pe picior dinadins.

Laura a încercat, în fel și chip, să-i explice logodnicului ei cum a fost situația, reprosându-i că nu-și au loc crizele de gelozie. Zadarnic, însă! Tânărul, amețit de aburii alcoolului, și-a scăpat la un moment dat țigara electronică. S-a aplecat, cu greu, după ea, iar apoi a chemat un taxi. Porumbeii supărați au mers direct spre casă, acolo unde cel mai probabil s-a produs și marea împăcare.

Laura Giurcanu, ceartă cu logodnicul în față la Nuba

Cine este Laura Giurcanu

Pe Laura Giurcanu o știe toată lumea! La doar 14 ani a câștigat Next Top Model, iar, acum, la vârsta de 22 de ani, tânăra se laudă cu o carieră de model, un job la care visează multe tinere, dar totodată se bucură și de un succes enorm în mediul online, datorită vloggurilor sale. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA & EX-UL S-AU IGNORAT ÎN PUBLIC!)

Laura a început să cocheteze cu modellingul pe vremea când era în școala generală. De-a lungul timpului, tânăra a avut numeroase colaborări cu artiști celebri precum The Weeknd, a pozat pentru unele dintre cele mai celebre reviste, printre care Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour și Grazia.

A călătorit în toată lumea, din New York, Paris, Milano, până înSeoul, Instanbul, Berlin, Beijing și a defilat pe podiumurile lumii. În anul 2015, Laura Giurcanu şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de zeci de mii de persoane.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...